Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


A ciklusokon átívelő kétharmad szokása szerint üvöltve átkozódik a jóelőre megírt kottából

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt! Vasárnap van, úgyhogy akinek nem kell dolgozóba rohannia, az feltétlenül ne rohanjon sehová sem, hanem pihenjen szépen.

Komoly tüntetések vannak a kormány ellen. Emberek tízezrei vonultak utcára, hogy tiltakozzanak a fennálló hatalom döntései ellen. Nyugi, nem érdemes felhúzni a kényelmesebbik cipőt és a könygáz elleni sálat, tejesflakon sem kell a zsebbe. A tüntetések Albániában, Spanyolországban, Franciaországban és Szerbiában vannak. Nálunk szerencsére béke van és össznépi boldogság.

Mióta a lakájmédia beköltözött a Morális Fölénybe, azóta kitört a béke és boldogság. Vettek maguknak egy házőrzőt is, minden rendes falusi portán van ilyen. A valódi Morális Fölényék úgy szokták, hogy betanítják az ebet például arra, hogy megtámadja és lehetőleg megharapja azokat az ellenségeiket, akiket ők maguk nem mernek. Valami ilyesmit látok most kibontakozni a Vadhajtások néven tomboló gyakorló elmebetegek részéről. A névtelen-gazdátlan blog a Bayer Zsolt-888 tengelyen pörög nagy erőkkel. Úgy látom, az ő dolguk lesz elvégezni az olyan piszkos munkát, amit a nagyon egyértelműen fideszes bagázs sem mer felvállalni. Miután még mindig létezik olyan portál és lap, melyben nem a Központi Pártbizottság által kiadott közlemények jelennek meg, a hajtások harcot hirdettek. Nem szellemi harcot, nyilván nem óhajtanak fegyvertelenül háborúba indulni.

Bálint kolléga tegnap már megemlékezett a láncról ideiglenesen leoldott házőrző ténykedéséről, ami önmagában is van annyira szánalmas, hogy szót emeljen ellene az ember. Aztán az történt, ami történni szokott olyankor, amikor egy retardált, ám meglehetősen erőszakos barmot szembesítenek azzal, hogy retardált. Következik a bosszú. Az én vallásom is tiltja a forrás belinkelését – aki nagyon akarja, megtalálja egyedül is -, névtelen, üzemeltető nélküli blogok szellemi tulajdonát akkor szokásom komolyan venni, ha a szellemnek van bármi köze a dologhoz. Az alább idézendő mocskolódás és fizikai fenyegetőzés nem szellemi tulajdon, hanem súlyosan büntetőjogi kategória, bár biztosan lesz majd valaki aki elmagyarázza, hogy hajtásék csak a jogos honfiúi felháborodásuknak adtak hangont. Következik az idézet:

Egyszerűen imádjuk, hogy alapfokú angolos munkatársunk beleszállt Soros csúcsjelöltjébe, ugyanakkor nincsen rajtunk fogás, és most a liberális gyűlölködő blogok erre verik. De a legviccesebb az, hogy ezeknek a kommentelői, ingyenélő tehetségtelen szarok, és nem bírják lenyelni azt, hogy amíg ők lobogtatják a nagy nyelvtudásukat, lusta gecik, és panaszkodnak mindenért, mert dolgozni nem is akarnak.

Olyan oldalakon ugatnak a patkányok, akik lehúzzák milliókkal olvasóikat, mi pedig nem.

A havi megtekintésünk ezért éri el az utóbbi időben a 2 milliót, és egyre többen jutnak el hozzánk. Most csak röviden reagáltunk, hiszen jól szórakozunk. Bízunk abban, hogy a választások után minden “közszereplő” a humoránál lesz, marad, és minden csicska-liberális fos blog, mert hatalmas darálás lesz részünkről. Addig csendesen tesszük a dolgunkat, és tovább gyűjtjük az anyagot, amiket nyilvánosságra fogunk hozni. Természetesen lesz akkora sikítás, tudjuk jól, mert meg fogjuk látogatni pár koszos liberális oldal szerkesztőségét is, és ÉLŐ-ben elmondhatják, remegő szájjal, hogy mi a helyzet.

Köszönjük!

Ha jól gondolom, kellett egy ilyen névtelen eb, amelyik elvégzi a gazdája helyett a piszkos munkát. A még legális fideszes mocskolódásnak és uszításnak valahol Bayer Zsolt környékén van vége, ezen a tájon:

 

Egyszóval megszólaltak a harcra hívó kürtök, a ciklusokon átívelő kétharmad szokása szerint üvöltve átkozódik a jóelőre megírt kottából. Mit mondjak, nem egy kreatív társaság. Hidvéghi Balázs ügyeletes betanított szócső meg is mondta a tutit:

Frans Timmermans Soros embere, aki bevándorlóországgá akarja változtatni Magyarországot, ebben pedig szövetségese az MSZP és az ellenzéki pártok 

A Fidesz azt is követeli, hogy Timmermans nyilatkozzon: lehetséges-e együttműködni az MSZP-vel akkor, amikor az náci pártokkal köt szövetséget? Abban azért van valamiféle Pálpusztai sajt-illatú báj, amikor a Bayer Zsoltokkal és Vadhajtásokkal körülbástyázott Fidesz nácizza le azt a Jobbikot, amelyik az ő óvó hóna alól bújt elő és el akar számoltatni más politikusokat azzal kapcsolatban, hogy azok kikkel működnek együtt és kikkel nem.

Sajnos még szundikálnak Morális Fölényék, így nem tudom megmondani, ma ki lesz a rugdosásra szánt ellenség. Soros, Gyurcsány, Hadházy indul az élről, de Botka, Merkel és Márki-Zay is ott sorakoznak a rajtnál. Majd kiderül.

Aki teheti, sétáljon inkább a jó levegőn, élvezze az előtavaszt. Én sajnos ezt most nem tehetem meg, így most útjára engedem a reggeli cikket, de hamarosan jövünk az első beszólással. Jó ébredezést addig is!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.