Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nemzeti pojácából mindig van másik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
Itt élni, nem halni kellene. Bohóckáim, adjátok a lányotokat három műszakban gürcölni! A nyugalmasra kifestett országvezér eltartottként él majd a Várunkban. 
Bele kell szédülni mennyire rendes Orbán Viktor. Szívén viseli az emberek sorsát. Nem akar a fejük fölött döntéseket hozni. Ne is, mert jobb helyeken ott ártatlan csillár lóg. A melldöngető Vezérnek eszébe sem jut, hogy egyszer csak elszakad a Nemzeti Spárga – nagyon üresedik az út, nagyon telik a gödör. Bohóckodik. Bosszantóan szánalmasan. Legújabban Nemzeti Konzultációs Központot csináltatott. A levelezése az emberekkel és a kierőszakolt, ám érvénytelen kvóta népszavazás is megbukott. Megfizettük az árát. Mindannyian. Milliárdok úsztak el a semmibe. Ez lenne a magyar párbeszéd. Ugyan! Miféle, aminek a szemétkosárban van vége?  Az uraságokat soha nem érdekelte a nép szava. Nemzeti Konzultációs Központ? Rogán Antal újabb dilije. Ő sem tudott eddig sok értelmeset kiagyalni, mert csak egy felkapaszkodott, luxus amatőr.
Ha újra meglátogatom a szomszédomat, javasolom neki, levelezgessen a bohóckodó Orbánnal, attól meggyógyul. Hónapok óta járja a kórházakat – saját pénzén -, nagyon beteg, de nem történik semmi, mert ide-oda tologatják, halasztgatják a műtétet, mindenféle indokkal. Vagy orvos vagy műszer nincs. Miközben lassan elfogy, reggeltől estig ültetik a folyosón. Legutóbb azt mondta, inkább felakasztja magát. Elég volt. Érti? Orbán, elég volt! Megkérdezte valaha is, hogy egyetértünk-e azzal, hogy minden pénzt megér a korszerű, emberbarát egészségügy megteremtése? Itt élni, nem halni kellene.
Az utcabeli asszony hajnali négykor kel, hogy beérjen a munkahelyére. Magyar cég, nem Soros-kegyelt. Délután négy órára ér haza. Aztán jön az éjszakás, majd a délutános műszak. Így állnak: két pici szoba, három gyerek, négy kerék nincs. A bére annyi, hogy egy mosógépre nem futná. Férjet, gyerekeket, barátokat összehangolni, ez az igazi logisztikai feladat. Nem egy újabb, látszólagos, pénzzel felpumpált, semmire jó hivatalt működtetni. A magyar főbohóc nem foglalkozik a nőkkel. Sem. Legyen nagykövet vagy melós, a nőnek pofa be. A kis hülye női agyammal mondom: testet-lelket kizsigerelő munkát végeztetni nem engednék a nőkkel. Így nem. Nem számít ez sem. Szüljék tele a világot a nők (mondá az al-pojáca) alvászavarral, a belső biológia óra felborulásával, a betegség nagyobb kockázatával neveljenek gyerekeket a keményen robotolók. Bohóckáim, adjátok a lányotokat három műszakban gürcölni! Például.
Több mint pikáns, ha a nyugalmasra kifestett országvezér kisajátítja magának a Várat. Eltartottként él majd ott, mint a kitartott örömlány a Seychelle-szigeteken. Csak a számlát nem ugyanazok fizetik. Ellensúlyként majd a konzultációs agyközpont minden harmadik, penészes, egészségtelen lakásban élő kisgyereknek, szüleinek ad rafinált kérdéseket. A szép jövőjükért.
Majd nyugtassák meg a barátomat is. Ne házi pálinkával a kezében telefonáljon Németországban élő lányának, unokáinak. Nem a szesztől könnyezik minden este. A lánya három diplomával nem kellett itthon, és amikor a munkahelyén ki/lecserélték az egyik csókos gyerekével, döntött. El innen! Belőle ne csináljanak se bolondot, se bohócot. A barátom kiváló pedagógusként hagyta ott a katedrát, miután már szétverték, magukhoz ragadták, szőröstül-bőröstül, hittanostul felzabálták az iskoláját. Likvidálták a tudást, a tanítani-tanulni vágyókat az örökös kényszerzubbony viseletére megérett Orbán-fanok.  A barátom készül a lányához. Végleg.
Hosszú a lista, amivel az emberekre meg az akaratukra hivatkozva építik saját maguk kényelmére stekszes világukat: a Boss-öltönyös, sima arcú, felfuvalkodott, soha nem dolgozott, IQ-lájtos zsúrpolitikusok, akik egyetemi szinten pökhendiek, sumákok. Hazudnak. Ócska propagandájuk manipuláció, hiszterizálás, erre született meg a vadonatúj Nemzeti Gócpont is.
Nemzeti pojácák. Folyton-folyvást van belőlük mááásik! Ha egy magyar bohóc kijelenti, hogy a magyar mintaország felépítése után végre Európa ura akar lenni, akkor joggal tarthatjuk bolondnak. … és ilyenkor a legijesztőbb.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.