Április 29,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezek hülyék

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Fidesz szerint Molnár Gyula MSZP-elnöknek, Karácsony Gergelynek, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének és Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének válaszolnia kell arra, hogy kapcsolatba léptek-e Czeglédy Csabával, amíg az ügyvéd szabadlábon volt.

Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő szombati, budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, Czeglédy Csaba egy napig volt szabadlábon, és ez az idő elegendő ahhoz, hogy a bizonyítékokat, amelyek a büntetőeljárásával kapcsolatban keletkeztek, eltüntesse, és az ügyben érintett politikustársaival egyeztessen.
    A képviselő szerint az előzetes letartóztatás fő oka, hogy a gyanúsított ne tudjon összebeszélni társaival, így ne tudja meghiúsítani az eljárást.
    Ezek az elvek súlyosan sérültek azzal, hogy Czeglédy Csaba szabadlábra került – fogalmazott Budai Gyula, aki úgy véli: a joggal való visszaélés tipikus esete, hogy a politikus országgyűlési képviselő-jelöltként mentelmi jogot szerzett, így elhagyhatta az előzetest.
    Budai Gyula szerint az MSZP és a DK továbbra is falaz Czeglédy Csabának, ezért szólította fel arra Karácsony Gergelyt, a MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjét, Molnár Gyulát, az MSZP, és Gyurcsány Ferenc, a DK elnökét, hogy mondják el, találkoztak-e, kapcsolatba léptek-e Czeglédy Csabával.
    A csalással vádolt Czeglédy Csabát csütörtökön engedték ki a börtönből, miután képviselő-jelölt lett, így megilleti a mentelmi jog. Ezt azonban a Nemzeti Választási Bizottság pénteken felfüggesztette, este ismét őrizetbe vették, a Csongrád Megyei Főügyészség kezdeményezni fogja előzetes letartóztatásba helyezését. (MTI)

Részemről feladom a reményt. Soha nem fogom megérteni, hogy egyesek – hogy fogalmazzak cizelláltan? – hogyan másztak le a fáról. És minek?

Gyulus! Kóstolgassál dinnyét, az való neked. Közben mesélj róla, hogy a számtalan feljelentésedből hány bizonyult jogosnak és hány pert vesztettél. Ideje lenne belátni, hogy a Czeglédy üggyel tökön lőttétek magatokat. Ebből már nem másztok ki. Ember nincs az országban, aki ne jött volna már rá, hogy be vagytok fosva, hogy bizonyítékok vannak a korrupt szemétségeitekre és fogalmatok sincs, honnan és mikor fognak előbukkanni a bizonyítékok. Pörögtök mint a szélkakas és csapkodtok minden irányba, de csak egymást találjátok el.

Menjünk szépen sorban, jó? A bizonyítékokat, amelyek a büntetőeljárásával kapcsolatban keletkeztek, azok nem a nyomozó hatóságnál vannak? Azokat hogyan tünteti el Czeglédy?

Hogy idézzek egy kis fideszes dumát is: történt törvényellenes dolog? Nem? Törvényesen jött ki Czeglédy a börtönből? Akkor miért sikoltoztok?

Amúgy több mint nyolc hónapig volt előzetesben. Előtte – legalábbis ezt feltételezem – hónapokig folyt ellene nyomozás, máshogyan milyen alapon került volna előzetesbe? Tehát bizonyítékoknak lenniük kell, mégpedig nem Czeglédynél, hanem Poltnál. Vagy több mint egy év alatt nem sikerült bizonyítékokat szerezni? Ráömlött a kávé?  Történt vádemelés? Van egyáltalán bármilyen bizonyíték ellene, vagy áprilisig naponta letol az MTI egy fotót a vezetőszáron rángatott Czeglédyről aztán nagy kussban kiengeditek? Ugyanezt hány emberrel tettétek már meg?

Nem kellene hülyének nézni egy egész országot, mert egyszer ki talál derülni, hogy nem mindenkinek lazult meg a padlásdeszka. Amúgy meg mi közöd van hozzá, kivel találkozott kicsoda? Na ugye. Tényleg! Te mikor találkoztál utoljára például Farkas Flóriánnal? Habonnyal? Mesélj már légyszi!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.