Április 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Felcsút prófétái

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,566,300 forint, még hiányzik 433,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ismét este van, ráadásul szombat is. De már ez is alig számít, mert a történelmet ezentúl magyarul írják, ráadásul a nemzeti büszkeség kora következik a Kárpát-medencében, meg amúgy is, mi fogjuk fújni a Passzát-szelet is ezentúl. Ez hangzott el Kolozsvár közepén, mert ott járt a felcsúti csodacsatár. Remélhetőleg románok nem hallották, mert ez a nemzeti büszkeség cucc nem sokat használna a kint élő magyaroknak.

Azt is ma lehetett megtudni – ezt már Gulyás Gergelytől – hogy a kisszámú, de hangos magyar ellenzék durvaságban felülmúlhatatlan. Amúgy igaza is van neki, a Bayer Zsolttól Németh Szilárdon át Orbán Viktor szemöldökcsipeszéig terjedő kormányzati megnyilatkozások vetekszenek a hímes réttel. Nyeh.

A kormánymédia gyakorlatilag naponta leváltja Merkelt. Az van, hogy már meg is bukott, csak még nem tudja. Mert vélhetőleg nem olvassa a 888.hu-t. Lesz majd meglepetés.

Szokásom szerint végigtúrtam a propagandamédiát és meg kellett állapítanom, hogy döbbenetesen lerohadt a színvonal. Még az eddigiekhez képest is. Bayer Zsolt írását kivételesen el sem bírtam olvasni, pedig ma eresztette meg a heti egy cikkét a fizetéséért. Ezzel szemben a PestiSrácok újságírónője – Jurák Kata – Felcsúton járt, mert a rohadtlibsik már annyi szörnyűséget jajveszékeltek össze a kisvasútról, hogy kénytelen volt sajátszeműleg megtekinteni. Azt látta ő, hogy egy gárdonyi turistacsoport pezsgett fel-alá a túlzsúfolt csühösön. Azt is sikerült kiderítenie a szemfüles újságírónőnek, hogy Felcsúton nem kevesebb, mint kettő darab próféta van. Az egyik Orbán Viktor, a másik Mészáros Lőrinc. Én annyira örülök ennek, de tényleg. Menjünk aludni.

A nap kommentje Csabától (az újságírót a klotyóba záró polgármesterről):

Ez az új illiberális „fülke forradalom”…

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.