Május 18,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tíz éve pöffeszkedik a teljhatalomban, de így is boldogtalan és nyomorult

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,575,270 forint, még hiányzik 1,424,730 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó estét kívánok mindenkinek! Azoknak is, akik a magyar nemzet részei, mert Kövér László elismeri őket ebbéli minőségükben, és azoknak is, akik nem a magyar nemzet részei, mert Kövér László így döntött.

Ami engem illet, én nem azért tekintek szánalommal Kövér Lászlóra, mert hányassal kezdődik a személyi száma, hanem azért, mert az a verbálisan pusztító szellemi méreganyag, amit akár egyetlen indokolatlanul hosszú propaganda-interjú során képes világgá öklendezni a bajsza alól, önmagában majdnem olyan káros, mint a NER sok éves fennállása. Nehéz eldönteni, melyik a súlyosabb, bár lényegében mindegy is. Az, hogy Kövér László közjogi méltatlanság (sorrendben a hármas számú, ha már így egymás közt vagyunk) fejében az Európai Unió vezetői és a náci hadsereg parancsnokai közé egyenlőségjel tehető (biztos sokan emlékeznek, hogyan csapkodták magukat napokig a földhöz, amiért Donald Tusk az orbánista propaganda kedvenc ideológusának számító Carl Schmitt valószínűsíthető büszkeségét emlegette Orbán kapcsán), vagy az, hogy már megint jogot formált arra, hogy a párthovatartozásból vezesse le azoknak az identitását, akik szembenállnak velük, kivénhedt, korrupt, hatalommániás, sosem volt demokratákkal. Az, hogy még Greta Thunberg fikázására is futotta a háromnevű mikrofonállvánnyal való összekacsintás hevében (Soros gyalázása közben tán még köpött is egyet), annyira szánalmas, hogy kommentálni is undorodom.

Miután tavaly augusztusban azt is eldöntötte, hogy ki az igazán jó magyar (Kövér NER-társ szerint akinek 3-4 igazi magyar gyermeke és 9-16 unokája van), miután kifejtette, hogy a normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak, miután megélhetésileg folyik az összes nyílásán a kommunistázás, miután marhaságnak nevezte a fékek és egyensúlyok/ellensúlyok rendszerét, miután házelnökként úgy önkényeskedik és tahóskodik, ahogy kedve tartja, lényegében felesleges rangsorolni a mocskolódásait. Ezt azért akkor is tegyük ide:

A magyarországi balliberális ellenzék a globalista, nemzetellenes hálózat része, a nyugat-európai véleményformálók az ő szándékosan téves információikra, rágalmaikra alapozzák a maguk propaganda-hadjáratát. Ez az ellenzék nem a magyar nemzet része, hanem ennek a világelitnek a komprádor alakulata. Ilyen értelemben semmiben sem különböznek Rákosi Mátyástól vagy Gerő Ernőtől. 

Ez Kövér minden teljesítménye, amit fel tud mutatni 30 év alatt. Hogy egyetlen pozitív, építő gondolatot nem képes kipréselni magából, ha nem gyalázhat valakit gyomorból, el van cseszve a napja, de legalább rengeteg pénzébe kerül az adófizetőknek. Zárójel: különben nem csak neki, az emberiség eme 24 órában gyűlölködő elrettentő példájának a közpénzfizetése emelkedett közel nettó 2 millióra, de az országgyűlési hadseregének is majdnem félmilliárddal nőtt a bére. Az egészségügyi dolgozók meg majd kapnak egy összegben valamikor bruttó 500 ezret, és legyenek hálásak.

Nem az a szörnyű ebben, hogy ez a meggyőződéses liberálisból frusztrált illiberálissá züllött figura tíz év teljhatalom után is boldogtalan és nyomorult, ezért állandóan a másokkal foglalkozás beteges kényszere könyököl ki a száján, hanem az, hogy feljogosítva érzi magát arra, hogy mások identitásáról ítéletet mondjon. Mert itt az az igazi magyar, egyáltalán az a magyar, akire a Kövér nevű rámutat. Ennyit tudnak, ehhez értenek: hazaárulózni, gyurcsányistázni, vérben forgó szemekkel, szűkölve, csaholva ítéletet hirdetni életről, halálról, nemzethez tartozásról. Azt hiszem, nem különösebben üdítő egy olyan nemzethez tartozni, amelynek tagja ez a szellemileg-lelkileg eltorzult alak, aki tíz éve megszakítás nélkül ilyen őrült gondolatokkal manipulálja a rajongótábort. Az is mekkora ötlet volt, amikor tavaly október 13-án azzal buzdították szavazásra a híveiket, hogy a kommunisták mind szavaznak, legyünk ott mi is. Az is nagyon bejött, remélem, az is be fog jönni, hogy az ellenzéki pártokat és politikusaikat – akiket nem mellesleg magyar (?) polgárok szavaztak meg azért, hogy képviseljék őket – kirekesztik a nemzetből. Ha tavaly október 13-án lazán lekommunistáztak egy fél országot, igazán nem ügy kitagadni őket a nemzetből is, nem? De.

Ez a szellemi kútmérgezés járványhelyzetben különösen hasznos, hiszen kit érdekel a szakma, amikor járványból, életből, halálból is propagandát lehet gyártani. Addig sem kell olyasmiket megmagyarázni, hogy miért a Mmagyar kormány adja a legkevesebb támogatást a bajba került cégek dolgozóinak a visegrádi országok közül. Az igaz, hogy a hitelmoratóriumot Orbánék jelentették be leghamarabb (nem volt ügy, a bankok keserve, nem az Orbán-família alcsútdobozi bunkerépítését érinti) azokat, akiket elbocsátottak, fizetés nélküli szabadságra küldtek, vagy egyéni vállalkozóként jelentősen bezuhant a bevételük, egyedül Magyarország kormánya nem támogatja semmilyen formában.

Azt sem kell megmagyarázni, hogy miközben a munkaalapú elmebaj főideológusa azzal döngeti a mellét, hogy aki elveszítette a munkáját és kiment alóla a munkanélküli segély, annak munkát fog biztosítani vagy a versenyszférában vagy az állami szektorban, nem tudjuk, mire vélni a mérhetetlen optimizmusát. Hogyan lesz három hónap után, egy gazdasági recesszió közepén munkája bárkinek úgy, hogy 2001 óta soha nem volt olyan, hogy az átlagos munkanélküliségi idő legalább a 6 hónapot megközelítse, nemhogy a 3 hónapot? Hogyan, baszki, amikor 2019. utolsó negyedévi adata szerint aki elveszítette a munkáját, átlagosan 10,2 (!!) hónapig nem talált újat, korábbi negyedévekben pedig rendre 12-15 hónap között volt a munkanélküliség átlagos időtartama Magyarországon.

Mindeközben Pintér Sándor azért izzad, hogy hogyan tudná lábbal tiporni az Alkotmánybíróság azon döntését, amellyel megsemmisítette azt a törvényi rendelkezést, hogy kizárható a közmunkából, akinek rendezetlen a lakókörnyezete. Az olajszőke operatív törzsi tartóoszlop ezt ívesen leszarja, ezért kizárná a közmunkából azokat, akiknek rendetlen az udvara. Nem jött össze 2017-ben, most benyomta egy salátatörvénybe, ahogy a legnagyobbak szokták. Sunnyogva, gyáván. Mert mikor, ha nem most érkezett el az ideje annak, hogy megneveljék a társadalom perifériáján vegetálókat, akiknek az éhenhalás is jobban fenyeget, mint a vírus?

Különben most hogy nagy vergődések árán mégis sikerült megbüntetni a Pesti úti idősotthont, a nem magyar főpolgármester basztatása helyett lesz idő vajon foglalkozni a járvánnyal is? Majd kórházparancsnokokkal, nyilván. Csak mert például az EMMI által fenntartott Szegedi Vakok Otthonában megtízszereződött a fertőzöttek száma. Vagy ezt is Karácsony nyakába varrják? És azt lehet tudni, hogy az EMMI és Müller Cecília miért nem hajlandó közérdekű adatigénylésekre válaszolni? Nem lehet tudni? Mert csak? Jó, akkor nincs több mondanivalóm. Csak annyi, hogy – miközben Orbán benyögte a lazítást – szintén a pártpropaganda üzeni, Kásler bukásáról szó nincs:

Mivel Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere egy hecckampány célkeresztjébe került, valóban kevesebbet szerepel, viszont annál többet dolgozik.

Én is ettől féltem. Jó pihenést!

Ezek mentek mostanában:

Az ország tulajdonosa és az ő hűbéresei alátekintenek a birodalomra

Gyorsan megváltozhat a helyzet

A rüh, mint halálok

ÁSZ: Tovább erősödött a korrupciós veszélyek elleni védettség

A kormánypropagandával szemben így néz ki a valóság

Vírusmatek: 83 ezer érettségiző, hány emberi érintkezés? 

Csak halkan

Nekem a selejtet csemegének szánják, két éhezés közötti motivációként

Nem áldozat, nem hős, nem szükséges szimpátiatüntetést szervezni a védelmében

Az alábbi hozzászólásokat szerettem ma:

• Itt? Ha mindenki éhen döglik, ha mindenkinek legyilkolják a beteg hozzátartozóit, akkor sem fog történni semmi. (Paolo006)

• Az a fotó, ahogy nézik a birtokot az erkélyről! Mindent elmond az elmebajról, ami eluralkodott ezen az országon. Milliárdokért épült, hogy onnan tudjon a zemberek fejére szarni. Persze, a zembereknek is az kell. Ha nem így lenne, tennének ellene. (kolozsi)

• Jaj Edgar, hát nem hiszel a mi Bülbülszavú Istenverésünknek? Mondta, hogy teremt 1 millió új munkahelyet? Mondta. Lett 1 millió új munkahely? Lett. Igaz, Párizsban, Rómában, Londonban, Brüsszelben. De ezen csak az olyan mocsoklibsibolsizsidócigánymigránsvírussimogató tud fennakadni, mint mi. (Judit)

A nap kiemelt kommentje:

Szégyen, ahogy az elesettekkel és a kiszolgáltatottakkal bánunk. A börtönökben ugyanez a helyzet. Ezek zárt közösségek, előbb vagy utóbb az őket gondozók sem kerülhetik el a tetvet, rühöt és egyéb élősködőket. Miért nem terjed a felelősségük odáig, hogy legalább magukra gondoljanak? A családjukra, akiknek hazavihetik. Ha már a számukra idegenek komfortja nem számít nekik! Jó pénzért sem. (Piftike)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.