Június 25,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Ájultra zsibbasztották, rommá hülyítették, kiskorúsították és teljes letargiába taszították

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,032,007 forint, még hiányzik 967,993 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem lesz olyan érdekes, mint Vajna Tímea magánrepülővel és beteg cicával körített, rongyot rázó pofátlansága, sőt Tökömbojtján sem kavarja fel a sehova nem vezető egzisztenciális vegetálás állóvizét, de legalább nagyságrendekkel súlyosabb az, amiről szót fogok ejteni alább. Ha valaha a büdös életben minden idők legelvetemültebb európai kormányát a nép – az egyedüli, akinek ez hatalmában áll – eltakarítja oda, ahol jól megérdemelt helye van, akkor is évtizedekbe fog kerülni feldolgozni, hogy egyáltalán mit műveltek itt a legnagyobb lelki nyugalommal, miközben ájultra zsibbasztották, rommá hülyítették, kiskorúsították és teljes letargiába taszították a nemzetet.

Beszéljünk most a kollektív szemfényvesztés mögött megbújó, szerintem aktuálisan legsúlyosabb fejleményről, ami a határokon átívelő, következmények nélküli, nagy valószínűséggel nemzetbiztonsági kockázatot is vastagon magában rejtő kormányzati korrupcióról szól. Mert mi másról szólna? Ja, és ne mondják, hogy min csodálkozom, hogy ebben mi a hírérték, és mégis mi másra számítottam.

Miközben az állampárt Kósa-Németh-Kövér teljes testsúlyával vetette rá magát Demeter Mártára, akiben a Fideszre és a magyar emberekre leselkedő egyik legnagyobb veszélyforrást azonosították (monnyon is le!),

miközben a Habony-Rogán néphülyítő propagandaegység testhez álló új szlogent – Soros-expressz – izzadt ki magából és adott a Hollik-Németh kaliberű figurák szájába, hogy lebegtessék a szűnni nem akaró mindmeghalunk életérzést,

miközben újabb milliárdos lopásra alkalmas nemzeti kamukonzultációs rizsával terelik a figyelmet a plebejus miniszterelnök ,

miközben a szemfényvesztés kedvéért nyolc év után először találtak bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és egyéb bűncselekményekkel már eddig is nyilvánvaló kapcsolatot ápoló Simonka Györgyöt, akivel példát akarnak statuálni arra, hogy lám-lám, példásan működik a Polt Péter főelsikáló fejétől bűzlő magyar jogállam,

ugyanaz az ügyészség megszüntette a nyomozást szerintem minden idők egyik legfelháborítóbb ügyében, amely nem más, mint a moszkvai nagykövetségen működő vízumgyár ügye. A maga idején erről elég félreérthetetlenül leírtuk, amit gondolunk, íme:

Tényleg vérnek kell folynia, hogy észbe kapjunk, mekkora nagy a baj?

Tavaly február óta tehát – vér szerencsére nem folyt – kiderült, hogy a fideszes magyar igazságszolgáltatás és a fideszes, Pintér-féle rendőrség a világon semmi kivetnivalót nem talált abban, hogy a Kiss Szilárd nevű volt agrárattasé több ezres tételben intézett vízumokat prostituáltaknak és orosz bűnözőknek. Vagyis ma Magyarországon a kibaszott fideszes ügyészség „a rendelkezésre álló adatok illetve bizonyítási eszközök alapján” nem tudta megállapítani bűncselekmény elkövetését, miután a moszkvai magyar nagykövetség konzuli osztálya minden dokumentált ellenőrzés nélkül több ezer schengeni vízumot adott ki tisztázatlan anyagi hátterű és foglalkozású orosz állampolgároknak. Akikről azt sem tudták tehát, hogy kicsodák, és akiknek egy része aztán köszönte szépen, felszívódott az Európai Unióban.

Nos, Magyarországon ez a Kiss Szilárd nevű sötét alak miniszteri megbízottként dolgozhatott annak ellenére, hogy orosz maffia- és titkosszolgálati kapcsolatai miatt kétszer is megbukott a nemzetbiztonsági ellenőrzésen. Tudják, azon, amelynek éppen most Demeter Mártát vetik alá.

Ma Magyarországon, ahol a hajléktalankodást a törvény erejével büntetik, és a renitens hajléktalankodókat börtönbe zárják, szabadlábon maradhat és teljes érinthetetlenséget élvez egy olyan egyén, akinek az ügyleteit maga Szijjártó Péter próbálta eltitkolni a közvélemény elől (csak pechére Szél Bernadett LMP-s képviselő kiperelte a vonatkozó külügyi vizsgálati anyagot).

Ma Magyarországon az a tényállás, hogy – miután egy orosz üzletember beperelte Kisst, amiért hiába fizetett neki 80 ezer eurót, hogy a barátainak szerezzen be vízumokat, Kiss a pénzt eltette, az ígért vízumokat azonban nem szállította le, ezért az orosz bírósági végzés (fontos, hogy létezik jogerős bírósági ítélet az ügyében!) szerint a kenőpénzt Kissnek vissza kellett fizetnie –  a magyar rendőrség képtelen volt beszerezni a bizonyító erejű dokumentumot. Ezt se, mást se.

Ma Magyarországon a külgazdasági tárca bűnözőgyanús egyéneket véd és sikálja a bűneiket: Szijjártóék egyszerűen leselejtezték azokat a meghívóleveleket, amelyeket Kiss Szilárd több mint 5800 vízumhoz kiadott, és amelyek szintén bizonyító erővel bírhattak volna a nyomozás során.

Nos, értem én, hogy ez itt még mindig virágzó jogállam és boldog karácsonyt, de akkor is megkérdezem, ha semmi értelme: hogy a büdös francban nevezik még mindig demokráciának ezt az országot, ahol egy nemzetbiztonsági kockázatot jelentő dörzsölt maffiózó konzuli tisztségviselői minőségében (bár felőlem lehetne közmunkás is) elrak 25 millió forint kenőpénzt, amiért nem csinál semmit, és Polt Péter szakmai-erkölcsi-emberi selejt szerint nincs itt semmi látnivaló.

Még egyszer: valaki konzuli tisztségviselőként eltesz 80 ezer eurót (kb 25 millió forintot), hogy vízumot intézzen, de aztán nem végzi el a mocskos melót, a pénzt visszafizeti, akkor a magyar ügyészség szerint nem történt semmi? (Lázár János lájkolja ezt, ő már csak tudja milyen eltitkolni a gengszterizmust, majd közölni, hogy utólag kifizettem zsebből az eredetileg közpénzturném árát, nem tartozom magyarázattal. Igen, az a Lázár János, aki szintén tavaly februárban azzal döngette a mellét, hogy Kiss ügye dehogy jelentett nemzetbiztonsági kockázatot.)

Tudom, hogy minden nap van lejjebb, tudom, hogy ki francot érdekel ez, mikor még mindig nem csavarták ki az utolsó száraz kenyeret a kezünkből, de milyen mocsadék banánköztársaság az, ahol a járdát festő, kátyúkat betömő civilek, vagy a társadalom alján reménytelenül vegetáló hajléktalanok basztatására van hatósági kapacitás és akarat, miközben a bűzös politikával összefonódó nagyipari korrupciós bűncselekmények, a nyilvánvaló tények és bizonyítékok ellenére a kétharmados önkény akarata szerint rendre következmények nélkül maradnak? Jogbiztonság, mi? Ahol a nincstelenre, a pitiáner szabálysértést elkövetőre azonnal lecsap az állampárti törvény szigora, a hazaárulással kacérkodó, kétlábon járó, bizonyítottan veretes károkat okozó nemzetbiztonsági kockázatokat meg ápolja és eltakarja a fideszes maffiallám egymással (és az orosz maffiával/titkosszolgálatokkal) tökig összfonódott összes hatalmi ága.

Jó, tudom, most jön az, hogy és én mégis mit tettem azért, hogy ez ne így legyen? Az a helyzet, hogy ennél többet nem tudok tenni, de azt még egy ideig feltétlenül megteszem. Még egy ideig beszélek hozzájuk: az ájultra zsibbasztottakhoz, a rommá hülyítettekhez, a kiskorúsítottakhoz és a teljes letargiába taszítottákhoz. Hátha megértik, mekkora nagy szarban vannak. Ők is. Egytől egyig. Hátha megértik.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.