Május 18,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egy összetrágyázott, másnaposan lehányt, faluvégi köpködővé silányult ez az ország

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,575,270 forint, még hiányzik 1,424,730 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hát akkor a faszkivan tényleg ezzel az egész országgal 13-án, pénteken. Is.

– Orbán Viktor teljhatalmú tudatrepedés néhány napja a parlament falai között sűrű szemforgatások és habzó szájú tajtékzások közepette korrupcióval vádolta azt az ellenzéki parlamenti képviselőt, aki szóvá tette, hogy bizony az a korrupt disznó, és az lopja meg a magyar adófizetőket – jelen esetben az Állami Egészségügyi Ellátó Központról van szó -, aki aneszteziológiai munkaállomásokat és lélegeztetőgépeket akart beszerezni azon az áron, aminek  a feléért is lehetősége lett volna. Ám ahelyett, hogy ésszerűen költenék a közpénzt, kizárták a versenyből a legolcsóbb ajánlatot tevő (nem magyar) céget. A kormányzati propaganda, a miniszterelnök útmutatásának megfelelően azóta is törölgeti a lábát Hadházy Ákosba, idegen cég lobbistájának és korrupt szarnak nevezi, noha a pályázatok azóta a sajtó birtokába kerültek, ezekből pedig egyértelműen kiderül: az ellenzéki képviselő egyáltalán nem beszélt mellé, de sőt.

Akkor tényleg menjünk vissza Ázsiába, a gecibe

– Az Orbán Viktor teljhatalmú tudatrepedés, valamint a nála jóval ostobább slapajok által kifejlesztett illiberális magyar demokráciában néhány nap múlva a parlament szavazhat egy ellenzéki önkormányzati képviselő (Czeglédy Csaba) bűnösségéről, aki egy folyamatban lévő ügy – tudjuk, ezek azok az ügyek, amelyekről nem adhatnak még tájékoztatást sem az elvtársak, miután folyamatban lévő ügyekről van szó – adatai szerint elcsalta, tehát nem fizette ki a munkaerő-közvetítő cége által foglalkoztatott diákszövetkezeti tagoknak járó pénzt. Mondom, folyamatban lévő ügy: nemhogy jogerős ítélet nincs, de még vádirat sem. A kölcsönös feljelentgetések és az ellenzék kampányízű lejáratásának szellemében jegyezzük meg a lényeget: a Hende Csaba-Gulyás Gergely-Bóna Zoltán trió által jegyzett javaslat parlamenti határozatot kreálna (és mivel a sima többség elég a megszavazásához, kreálni is fog) Budai Gyula narancstálib feljelentőművész mindenféle bizonyítékok hiányában elhangzott röfögéséből,  miszerint: mivel Czeglédy Csaba az MSZP, a DK és az Együtt jelöltjeként került be a szombathelyi közgyűlésbe, továbbá ügyvédként több polgári perben képviselte Gyurcsány Ferenc DK-elnököt, nem utolsó sorban kölcsönt is kapott az ő cégétől, tényként kezelendő, hogy az általa elcsalt összeg az általa képviselt pártokhoz jutott.

– Azt már tényleg csak világ szégyenére teszem ide, hogy az Orbán Viktor teljhatalmú tudatrepedés által szájbarúgott magyar jelenben a Polt Péter pofátlan fejétől bűzlő, rothadó és maga alá szaró magyar demokrácia tüneteként a Nemzeti Választási Bizottság nem engedi, hogy bármilyen népszavazást lehessen kiírni az elmúlt nyolc év utáni elmúlt hét és fél év narancsos ügyeit nagy erőkkel elsikáló művész úr személyével kapcsolatban. A rezsicsökkentés, valamint a 10 ezer forintos Bözsiuti bikkfanyelvét beszélő, kicsattanóan egészséges és öntudatos magyar polgárok országában nem hogy nem magától értetődő, de széles körökben nem is elvárás, hogy a legfőbb ügyésznek csúfolt, nem csak maffiózónak tűnő, de annak is látszó fideszes pártkatona például ne legyen újraválasztható, hogy vissza lehessen hívni, és hogy a pereputtya ne dolgozhasson a jegybankban.

Amikor a minap Gulyás Gergely, kirobbanó népszerűségnek örvendő kiváló jogtudós, nagyszerű emberi minőség és vadonatúj frakcióvezető a parlamentben fogadta a Czeglédy-károsultak képviselőit, megkérdeztem a kollégáimat, nem emlékeznek véletlenül, hogy a Quaestor-károsultakat, Brókermarcsika károsultjait, a Matolcsy György által kurvára megsegített, de valamiért mégis utcára került devizahiteleseket ki és mikor fogadta sajtónyilvános rivaldafényben, de csak néztek rám, mint az idiótára. Vajon miért?

Nem tudom, ki emlékszik arra, hogy mi szokott lenni a narancsködbe borult agyú szekta korrupciós vádakra vonatkozó, mindent elsöprő érve, amikor Rogántól a tetszőleges strómanokig, a túlárazott, szétlopott, közbeszerzésektől a kenőpénzes zacskókig akármiről is szó esik, amiben fideszes érintettség esete forog fenn? Akkor mondom: a nyomozást bűncselekmény hiányában lezárták, vagy el sem indították, vagy 2065. május 40-ig meghosszabbították, akinek pedig tudomására jutnak korrupciós és egyéb bűncselekmények, az tegyen feljelentést, mert a magyar igazságszolgáltatás példásan végzi a dolgát. Minden más kamu és hablatyka.

Na, innen volt szép eljutni odáig, hogy a választások előtt néhány hónappal a magyar törvényhozás a bírói, igazságszolgáltatási hatalmi ág helyére lépett. A műanyagjogászokból és egyéb, semmihez nem értő, de hűséges aljadékokból verbuvált kormány és a csatolt párt már nem csupán saját, napnál világosabb korrupciós ügyeit kenegeti másra a parlamentben a miniszterelnök hangján keresztül, de a parlamentet használja arra, hogy az ellenzéket lejárassa. Nincs vádirat, nincs jogerős ítélet, de a fideszes többségű parlament eldönti, hogy X, Y, vagy Z bűnös-e vagy sem. Nem elég, hogy az érinthetetlen Polt Péter okán egyetlen nagypályás fideszes gazembernek sem görbült a haja szála sem az elmúlt években – és ha csak Farkas Flóriánra gondolunk, már bőven elég -, de a kampány csúcspontján fogják az ellenzék képviselőit meghurcolni a nyilvánosságban. Farkas Flórián és Rogán Antal fog szavazni tetszőleges ellenzékhez köthető személy bűnösségéről. Beszarok.

Tehát nem az van, hogy a közt megkárosító alakot példás gyorsasággal és körültekintéssel elítéli a köztudomásúan világszínvonalú magyar igazságszolgáltatás – ahogy az pártszínezettől függetlenül mindenki esetében elvárható lenne -, hanem baszki, joghatás nélküli parlamenti határozatokban állnak a károsultak vállára és gyomrozzák az ellenzéket. Megtalálták az új Simongábort, akiről minden nap tizenötször el lehet röfögni a közpénzmédiában és a fideszesített, lebutított revolvermédiában, hogy csalt, hazudott, sikkasztott, hogy bezzeg a korrupt szocialisták, patásördög Gyurcsány, tehát csak a Fidesz.

Egy összetrágyázott, másnaposan lehányt, faluvégi köpködővé silányult ez az ország, a maga összes intézményével, az egymással húgyként összefolyó hatalmi ágaival együtt. Kit érdekel? A lényeg, hogy ha a számok úgy lesznek – márpedig választások előtt miért ne lennének úgy – a teljhatalmú, gátlástalan tudatrepedés emeli a csirkefarhátügyi szemfényvesztést. Demokrácia, jogállam? Ne fárasszuk már egymást!adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.