Június 25,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


És akkor Kövér Lászlónak leszakad a pofája

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,032,007 forint, még hiányzik 967,993 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Gyúrunk kegyetlenül a vizes vébé megnyitójára, reméljük ti is. Igaz, nekünk nincs akkreditációnk a rendezvényre, de mondjuk ehhez, amit mutatni akarunk, nem is kell. Ez annyira szép, hogy nem tarthatjuk meg magunknak.

Az egész Fidesz-KDNP-nek és külön Kövér Lászlónak ajánljuk figyelmébe kitüntetett szeretettel. Igaz, hogy fingunk nincs továbbra se, a legnagyobb magyar rendezvény sztárfellépőjének mi köze van azokhoz a dolgokhoz, amelyekről a nagyon polgári-nemzeti-keresztény kurzus szól, de mindegy is.

Ez valami egészen szürreálisan borzasztó, de nem baj. Nem baj?

CeeLo…VEGAS!

A post shared by CeeLo Green (@ceelogreen) on

Nagyon reméljük, a művész úr pont így fog fellépni este is.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.