Május 30,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Sírva kérjük az olvasókat: segítsetek!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,261,648 forint, még hiányzik 738,352 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez most egy olyan cikk, amilyen még nem volt. A CÖF kiadott egy akkora közleményt, hogy azóta is tátott szájjal nézünk magunk elé. Ez az a ritka eset, amikor teljes összhangban van a tartalom, a stílus, minden. Az egyetlen probléma, hogy egy büdös szót nem értünk belőle. Az olvasók segítségét várjuk. Egyetlen egy kérdés van: mit akart mondani a költő?

„ A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye

Soros György hűséges táskahordozója, akár dicséretet is érdemelne, hiszen az EKINT végre felfedte titkos megbízatásainak egy részét. Majtényi László elnököt minősítse spekulatív szándéka, amikor is kész volt felesküdni a magyar alaptörvényre, miközben azt folyamatosan demokrácia csúfságának nevezte. Túlértékelt egója önkielégítésére, képes volt gátlástalanul elindulni a köztársasági elnökválasztáson.

Ezután, senki számára nem lehet kétséges, hogy „művészetté” fejlesztette a polgárok átverésének általa kialakított tudományát. A kitaposott úton járva szervezet átalakítással, kibújt és kibújásra biztatja a civil szervezeteket a rájuk vonatkozó törvények alól. Lelepleződött és önként távozott a civil közösségek táborából.
Keresztapák által agyontámogatott ügynöksége most már Nonprofit Kft. formában muzsikál. Zenéjéhez összekötő lépésekkel a CÖF-re hivatkozással próbálja a polgárok figyelmét elvonni, a valóság és a hazugság különbözőségéről.
Íme, az átláthatóságot segítő civil törvény eredményei máris mutatkoznak. Az EKINT vezéregyénisége által képviselt szellemiséget és szellemességet a régmúlt árnyai kísérik. A társadalmi felelősséget kötelező komolysággal vevő MVM-től ötmillió forintot kér az egyetemi hallgatók „demokrácia” programjára. 2015-ben, akkor még számára kötelező közhasznú jelentésben nyíltan hangoztatta, hogy külföldi megbízásból az egyetemeken árnyékönkormányzatokat akar létrehozni. 
Mindenki számára világossá vált, hogy az egyetemi ifjúság egységét kívánta megbontani. Az MVM azonban fényt áraszt és nem Magyarország világítását kívánja lekapcsolni. Majtényi bevallja hovatartozását, feltárja eddigi és jövőbeli tevékenységének igazi célját, amely nem szól másról, mint a legitim kormány megbuktatásáról és a külföldi pénzekből történő saját megélhetésének garantálásáról.

A CÖF-CÖKA közjót segítő közhasznú tevékenysége és az EKINT-féle „jogvédők” között a távolság, olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.
CÖF-CÖKA Vezetősége”  (Országos Sajtóiroda)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.