Július 21,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

VIBRÁTOR


Itt a bizonyíték, hogy a Fideszt le lehet győzni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,728,616 forint, még hiányzik 1,271,384 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha egyelőre semmi másban nem is, DEMAGÓGIÁBAN feltétlenül. Ennél szánalmasabb ma már nem lesz, de legalább megtudtuk, hogy az MSZP még létezik, hat, alkot és gyarapít.

 

Elindítottuk az elektronikus aláírásgyűjtést. Mostantól az interneten is lehet támogatni a fizetésemelést.http://fizetesemelest.mszp.hu/

Közzétette: MSZP – 2016. január 19.

 

Köszönjük az ellenzéknek – különös tekintettel az MSZP-nek -, hogy nap mint nap bizonyítja: létezik valós alternatíva a jelenlegi rezsim megdöntésére. Ha komolyan gondolták, borzasztó. Ha nem, akkor is.

De tényleg: mutassák meg nekünk azt az embert, aki kézzel-lábbal tiltakozna a fizetésemelés ellen. Mutassák meg! De mert nem tudják megmutatni, azonnal fejezzék be ezt a bohóckodást! Ennél már az is jobb, ha nem csinálnak semmit. Komolyan.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.