Július 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Vár a diófa törzse és mi is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,384,312 forint, még hiányzik 615,688 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem annyira kedvelem a telet. A hideget sem, de a sötétet főleg nem.

Ezért ért egy lórúgás intenzitásával, amikor lapunk fotósa és kiküldött tudósítója (őt szoktuk kiküldeni kávéért) bejelentkezett és azt állította: 24 fok van és ő pólóban ül egy fa alatt.

Eszed tokja, az! – lelkesedtünk fel többen a hírre.

Hogy bizonyítsa az igazát, küldött egy felvételt. Igaz, csak nagyonokos telefon volt nála és nem a fotómasina (miféle fotós az ilyen?!), de azért bizonyítéknak elmegy.

cfA fotón egy kapu látható. Azért pont az, mert kedvenc fényképészünk éppen arra látott rá a citromfa alatt üldögélve. Pólóban.

Mivel viszonylag kevés citromfáról tudunk a Duna vonalától keletre (és nyugatra), gyanús lett a dolog.

Szerkesztőségünk szorgos tényfeltárás, rengeteg irat áttanulmányozása, álcázva elvégzett titkos nyomozás során kiderítette – konkrétan rákérdeztünk – hogy a kolléga jelenleg Granadában támasztja a citromfa törzsét. Szegény.

Mivel mi itt a szerkesztőségben hihetetlenül empatikusak, jófejek és végtelenül humánusak vagyunk, szintén lefotóztuk a kinti világot. Ezt:

feket

Drága Gergő, ez van itthon és holnap már te is ezt fogod látni az ablakból. Vagy a diófa alól, de azt nem sokáig, mert odafagysz hamar.

Várunk vissza mi, a Fidesz és az Ottó 😀

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.