Június 25,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

VIBRÁTOR


Négy kormánypárti politikus ünnepélyesen megtapsolt egy táblát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,032,007 forint, még hiányzik 967,993 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ennél jobb fotó ma már nem nagyon lesz. Nyugodtan le lehet feküdni. Vagy vissza.

Fotó: Fidesz.hu

Fotó: Fidesz.hu

A képen látható Kósa Lajos (Fidesz), Papp László (Fidesz), Kontrát Károly (Fidesz) és még valaki, akinek személyazonossága a cikk megírásakor még nem derült ki, valamint egy tábla.

Az egészségügyi sétáját végző baráti társaság váratlanul egy vaskapuval találta magát szemben. Miután közös erővel sikerült kibetűzniük a feliratot

„Magyarország demokratikus, szolidáris, nyitott ország!”

jelentette ki Kósa Lajos, majd mindannyian lelkesen megtapsolták a kapun lógó – átoknagy – „ZÁRVA” táblát.

Szerkesztőségünk nevében ezúton is gratulálunk minden résztvevőnek és Kósa Lajosnak külön is!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.