Június 12,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ünnepi gondolatok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 630,068 forint, még hiányzik 2,369,932 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Magyar Nemzet egy csodálatos beszélgetést közölt a keresztény-nemzeti húsvét alkalmából. Az lapnak interjút adott Takaró Károly nyugalmazott református tábori püspök, aki a megrendelő iránti hűség jegyében nem is fogta vissza magát. Szó volt antikrisztusról és az összeomló európai keresztény világról is, én most az alábbi gondolatmenetet emelném ki az interjúból:

– Európa átalakulóban van. A keresztény jelző, ami hosszú évszázadokig természetes volt, mára megkérdőjeleződött, és erősnek látszanak azok az erők, amelyek végleg meg is szabadulnának tőle. E tekintetben is lesz feltámadás?

– Egyik részről az iszlám rámutat arra, hogy valóban elfajzott, gátlástalan ez a világ, ahol a nő nem nő, a férfi pedig nem férfi. Ugyanakkor gyilkos: nincs üzenete, embermentő szolgálata, csak öl és pusztít. Látni kell a szellemi világ ténykedését a ma történései felett. Kétfajta szövetség létezik. Az egyikben azok a vezetők vannak, akik odaadják a kaotikus erők hatalmának a népeket, démonisztikus világrendet kívánnak alkotni, amellyel összezúzhatják a meglévőt. A másik szövetség viszont a Lélekkel köttetik, aki igazságot cselekszik, és mindazokat egyesíti, akik Krisztusban vannak. Fontos azonban, hogy nem nekünk kell ítélni, hiszen Isten tudja, hogy ki kicsoda valójában.

Takaró Károly nyugalmazott lelkész tehát úgy beszél Isten szeretetéről és a keresztényi elfogadásról, hogy közben elfajzott, gyilkos vallásnak írja le az iszlámot. Természetesen a keresztényi szeretet jegyében történik mindez. Noha Takaró szerint nem nekünk kell ítélkezni – hiszen Isten tudja, hogy ki kicsoda -, ő mégis megteszi, mert ha ezt kívánja meg a kormánypropaganda, nincs mit tenni.

Felhívta még egy fontos dologra a figyelmet a nyugalmazott lelkész, kiderült ugyanis mire van szükségünk ahhoz, hogy végre normális állapotok uralkodjanak ebben az országban.

Mit tesz a Szentlélek a földön?

– Egyrészt vigasztal és elvezet minden igazságra, megtanít mindenre, ami az üdvösséghez fontos. Másrészt megfeddi a világot a bűn és az ítélkezés miatt.

Már csak egy kérdésem van: mikor érkezik már a Szentlélek hogy rendet tegyen?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.