Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Minden és mindenki migránssimogató ebben az országban?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Fidesz a mai napon ismét összekeverte a magyar emberek egészét, a saját, kisebbséget jelentő szavazótáborukkal. Persze nem véletlenül, hanem saját politikai haszonszerzésük céljából, amivel ismételten megpróbálják ellehetetleníteni Gyurcsány Ferencet, valamint Dobrev Klárát.

A kormány úgy beszél közel 10 millió ember nevében, hogy annak még csak többségi támogatását sem élvezi. Az viszont még ennél is nevetségesebb, hogy egyszerűen nincs más – vagy nem is akarják, hogy legyen – módszerük arra, hogy valaki ellen kampányoljanak ebben az országban, mint hogy migránssimogatónak és ezzel nemzetellenesnek és hazaárulónak kiáltják ki. A politikai érvek, úgy tűnik végleg, elfogytak, hogy a kampány helyét egy óvodás sárdobálás vegye át. Ehhez képest vajon mi lehet a Fidesz EP programja? Mert az, hogy folytatjuk és megállítjuk, az bizony nem egy program.

A Fidesz értékelése szerint a Demokratikus Koalíció (DK), „Gyurcsányék nekimentek a magyar embereknek, amiért a magyarok nem akarnak migránsokat”.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján azt hangoztatta: már eddig is tudták, hogy Gyurcsány Ferenc és pártja elkötelezetten bevándorláspárti. A kormánypárti politikus szerint ez a DK vasárnapi európai parlamenti kampánynyitóján újra egyértelművé vált, ami önmagában nem meglepetés. Az viszont felháborító – folytatta -, hogy „Gyurcsányék nekimentek a magyar embereknek, amiért a magyarok nem akarnak migránsokat”.

Hidvéghi Balázs azt mondta, Gyurcsány Ferenc vasárnapi beszédében a magyar embereket szidta, amiért azok elsöprő többségben elutasítják a bevándorlást és a migránsok betelepítését. „Odáig ment, hogy lehordta a magyarokat azért, amiért kiállnak Magyarország biztonságáért és a határvédelemért” – tette hozzá a fideszes politikus, aki szerint a DK ezzel teljesen nyíltan szembemegy a magyar emberek akaratával.

Hangsúlyozta: „Gyurcsányék át akarják erőltetni Brüsszel és a Soros-birodalom teljes bevándorláspárti programját”, és ezzel veszélybe sodornák Magyarország biztonságát. Erről szól az Európai Egyesült Államok terve – jegyezte meg.

A Fidesz kommunikációs igazgatója kijelentette: május 26-án nemet kell mondani a bevándorlásra, meg kell állítani a bevándorláspárti erőket, köztük Gyurcsány Ferencet és a feleségét is, mert ha ők döntési helyzetbe kerülnének, akkor az egyet jelentene a migránsok betelepítésével és a bevándorlás támogatásával. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.