Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Hiszi ezt még valaki?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Fidesz megszólalt Ujhelyi István „tárlatvezetését” követően, amelynek során az MSZP EP-képviselője bemutatta családi házát a médiának. Noha a közösségi oldalán fellelhető videón is jól látszik, hogy egykori otthonában semmi olyan nem található, ami mondjuk nem fért volna bele a 6.824,85 eurós képviselői fizetésébe, ez a kormánypártot egyáltalán nem zavarja. Olyan egyszerűen nem létezik, hogy ne nekik legyen igazuk, ezért hát a delmagyar.hu-nak eljuttattak egy közleményt, amely a következőképpen szól:

Tartott ugyan egy tárlatvezetést a médiának, azonban érdemben ott sem cáfolta azt, hogy a Szeviép finanszírozta egy közbeiktatott cégen keresztül a szőregi házfelújítását. Az azonban kiderült, hogy az ingatlanban valóban található jakuzzi, szauna, és fitnesszgépek is.

Ujhelyi István botrányos házfelújítási ügye a Parlamentig is elért: egy kormánypárti képviselő hétfőn arra szólította fel az Országgyűlés nyilvánossága előtt a szocialista EP-képviselőt, számoljon el házfelújításának körülményeiről. A szegedi Fidesz egyetért azzal, hogy szeged polgárai csak abban az esetben láthatnak tisztán, ha Ujhelyi hitelesen elszámol a házfelújításával. – A szegedi Fidesz telefonos közvéleménykutatást tart, hogy mindenki megtudhassa végre, mi az emberek véleménye ebben az ügyben – zárul a közlemény.

Ehhez egyszerűen már mi sem tudunk érdemben semmit hozzáfűzni.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.