Június 13,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Finkelstein volt az egyetlen, akinek esze volt ebben az egész társaságban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 630,068 forint, még hiányzik 2,369,932 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Verőfényes szépséges napot! Ma is csodaszép időnk lesz, és még marad egy ideig a későnyár. Egy hete ilyenkor még csak óvatosan reménykedtem, hogy estére nem fog annyira örülni Orbán, mint amennyire szeretne. És tényleg. Akár csúf dolog, akár nem, én nagyon élvezem a fideszes haderők folyamatos óbégatását. Keresik a fogást minden irányban. Most – minő meglepetés – meglelni vélték. Na, ki a bűnös? Természetesen Gyurcsány Ferenc. Ma még csak az van propagandáéknál, hogy Gyurcsány irányítja Karácsonyt. Holnapra kifog derülni, hogy Karácsony tulajdonképpen Gyurcsány, csak magára kente Dobrev Klára sminkkészletét.

Szerintem békén kellene hagyni Karácsony Gergelyt, hadd dolgozzon. Persze, tudom, mindenki sokkal jobban tudja ebben az országban, mit kell csinálnia a másiknak. Szerintem baromira elég lenne, ha mindenki azt tudná, neki mi a francot kellene csinálnia azért, hogy ez egy élhetőbb hely legyen. Az is remek lenne, ha mindenki a saját életét élné, nem a másikét. Vonatkozik ez a külhonból idetántorgott jótollú költőre, Orbán János Dénesre is, aki sokadszor is megpróbál kibontakozni. Amivel semmi baj nincsen, csak némileg túlzásnak érzem, hogy a mindenféle díjakkal ékes művészúr olyan habzó pofával hörög, liberálbolsevikozik  és gyurcsányozik, hogy még én is belepirulok. Igaz, a többi megélhetési költő, dalnok és betűfaragó is teljes erőből Gyurcsányozik, én pedig leesett állal nem értem, hogy ettől mit remélnek? A saját nyájuk amúgy is utálja Gyurcsányt, ahogy Karácsony Gergelyt is. Sőt, ha történetesen Al Pacino venné át Tarlós helyét, akkor Al Pacinót utálnák kicsiny szívük minden hidegével, mert a bálványuk akarata ellenére lett polgármester.

Azt hiszem, senki nem gyanúsíthat azzal, hogy a Gyurcsány-fanatikusok meglehetősen agresszív táborába tartozom (majd kapok is a pofámra tőlük, hogy rohadjak is meg én, mert ők aztán nem is olyanok), de azért csak felteszem a kérdést: mi a büdös franc baja van a komplett szélsőjobbnak Gyurcsány Ferenccel? A gazdi gyűlöli, mert fosik tőle. Oké, ezt értem, ez már régen nem a realitás talaján mozgó történet. Inkább olyan, mint az ágy alatt settenkedő rém. Hiába világít be az ember egy lámpával, hiába látja, hogy nincsen ott semmi, mégsem tudja kiverni a fejéből a rettegést. Orbán sem tud szabadulni a paranoiájától. Na de a pszichés zavar fideszes körökben fertőző? A többieknek mi a kínja?

Ha valakit, Gyurcsányt aztán tényleg megpróbálták kicsinálni. A komplett maffia azon dolgozott, hogy börtönbe kerüljön. Ha a Sukoró-ügyben sikerült volna találni bármilyen bizonyítékot, vezetőszáron hurcolták volna körbe az országon. Nem sikerült semmit rábizonyítani, pedig Schiffer András is igyekezett segédkezet nyújtani. A vádemelésig sem jutott el a dolog. Innentől kezdve be lehetne fejezni a Gyurcsányozást, mert bármennyire nem szent ő sem (ahogy egyikünk sem az), ezerszer becsületesebb ember, mint amilyen Orbán és udvaroncai valaha is voltak vagy lesznek.

Az a Gyurcsány Ferenc beszél becsületről és hazáról, aki migránsokkal akarja betelepíteni Magyarországot és minden idők legkorruptabb kormányzását követte el?! Gyurcsány most is arra készül embereivel a fővárosi és a többi önkormányzatban, hogy szétlopják a közpénzt és dróton rángassák Karácsonyt, valamint a többi ellenzékit.

Ezt a nyilatkozatot a Fidesz bírta felböfögni. Szánalmas. Finkelstein volt az egyetlen, akinek esze volt ebben az egész szaros társaságban, akkor is, ha gerinctelen tetű volt. Az ő ötleteiből él a maffia azóta is, de lassan ezek az ötletek elhasználódnak. És nincsen helyette más. Vége van a dalnak, tudomásul kell venni. Az ismeretlen gipszfaragó nem fogja elvinni a hátán a maffia kommunikációját. Egy idő után még azoknak is kevés lesz az, hogy Salvini üzent Orbánnak, mennyire fasza gyerek, akik nem fanatikusok, hanem valóban vártak valami pozitív elmozdulást a Fidesztől, ezért támogatták őket. A türk törzsi tanács és a bukott olasz miniszter sem fogja tudni elleplezni a rablásból éldegélő, a végtelenségig mohó bűnbanda valódi arcát. Sőt, sokkal többen felháborodnak azon, hogy Orbán Erdogan seggét nyalja, mint ahányan nem.

Az az érzésem, a fideszmaffiának hamarosan Gyurcsány lesz a legkisebb problémája. De nem maradt semmi más a Finkelsteintől örökölt zsákocskában. Soros, Gyurcsány, rohadtlibsik. Csakhát közben szembejött a valóság. Nemhogy nem vezeti Európát a Salvini-Orbán ifjú pár, de az egyik már megbukott, a másik még előtte van. Budapestet elveszítette a bűnbanda. A legkevesebb az lesz, hogy az új polgármester kurd zászlót lógatott ki az irodája ablakán. Érdekesebb lesz, amikor elkezdi elzárogatni a bőven csordogáló közpénzcsapokat, átláthatóvá teszi a szerződéseket, nyilvánosságra hozza a disznóságokat. Ő is, a többi új polgármester is. Akinek igen váratlanul csúszott ki a segge alól a szék, az most kapkod és nem érti, hogy fordulhatott ez elő. Az az érzésem, sok-sok Borkai-ügy fog még kiborulni a fiókokból.

Ezek fényében meglehetősen nevetséges még mindig Gyurcsánnyal riogatni a fideszes köménymagot. Nem azért, mert nem hiszik el. De, ők elhiszik. Csakhogy kevesen vannak ahhoz, hogy megvédjék a bálványukat és az egész rohadt rendszert a bukástól. Addig persze lehet még rendezni pár karitatív tesiórát a reumás különítménynek, akik csillogó szemekkel, szerelmetes szívvel éltetik a keresztes költőt és Salvinit, akiről nem feltétlenül tudják pontosan, hogy kicsoda, de ettől a bomlási folyamat nem áll meg. Akkor sem, ha gyurcsányahibás.

Végül a Brexit mai állásáról: ugyanott tartunk, mint két éve és tegnapelőtt. Senki nem tud semmit, akármi lehet még.

Aki teheti, élvezze a napsütést. Én most veszem a búcsúmat, átadom a helyemet a kollégának. De nem holnap reggel szólunk be, hanem majd mindjárt. Pussz.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.