Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Soros-ösztöndíjasok hálából plakátolták tele az országot a Gyuri bácsi képével, hogy a nép megismerje, ki fizette a hatalomba vezető útjuk költségeit

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: labancok

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Hagyjon fel kend a hazavágyódással. Kendnek – na és persze nekünk – nincs már hazánk. Elbitorolták a labancok, és a papok társtettesként tömjénfüsttel rejtik a nép elől a romokat. Ráadásul kuruckodnak. Nyelvet köszörülnek, kardot villogtatnak, és gyűlöletszóró bió-automatákkal riogatják a kifosztott bennszülötteket.

Nem hittel élő embernek való vidék ez. Néhány száz kincstári kullancs élősködik a társadalom szövetében és terjesztik a kórt. Most is mi történt. Mondjuk én nem is értem. Jó. Én se. Bár lehet, hogy a nagyi csak miattam tett úgy, mintha ő se. És nagyon is értette, csak nem plankolta fel úgy a témát. A kiskorúak miatt. A vegyes korösszetételű szájmaszkos nyárikonyha konzultáción. Mert a nyárikonyha falain belül még nem érvényes a szájzár, szólásszabadság van. Pillanatnyilag. Mert kisméretű téglából van, az is futóra rakva, úgyhogy nem nagy kunszt áthatolni rajta a világ népeit ámulatba ejtő hungarikum illiberálisnarancskereszténykonzervatív ideológiának.

Nem én voltam ott a legfiatalabb kettes sorszámú alattvaló. Látszott, hogy a tárgyaló felek nem nagyon akarják a generációm szókészletét gyarapítani néhány hirtelenkeresztény kultúrharcosokból kiböffenő buzizással. Merthogy visszatérően felbukkant a gyűlölettől fröcsögő pap, a szivárványos-zászló gyűjtő, és az LMBT, mint az útszéli Soros bácsis plakát, pedig ezek nem is voltak az előre beharangozott napirenden. (De most komolyan. Kend tényleg azt hitte először, hogy a Soros-ösztöndíjasok hálából plakátolták tele az országot a Gyuri bácsi képével, hogy a nép megismerje, ki fizette a hatalomba vezető útjuk költségeit? Most meg azon csodálkozik, hogy ennek ellenére mégse őt utálja az ország, mondván „az örmény keresztényt megölő azeri muszlim gyilkosnak is csak a magyar baltáját vitték a bírák elé, mint bűnjelet, és a kereszténygyilkosból nemzeti hőst fabrikáltak a full keresztény magyar fejesek asszisztálásával”. Férfi logika, mondaná a dédi.)

A napirend az újhullám, tajtékostól, valamint a gőgös hullámlovasunk és összes hordaléka volt. Kitárgyalták például, hogy ipari méreteket ölt az ateista nevelés, mert a papok kezére adták az iskolákat és a gyerekek az álszent és sunyi farizeusokkal való kényszerű személyes találkozástól eltávolodnak Istentől. Ezt. Így. Mert szerintük a kormány által gerjesztett létbizonytalanság miatt a népek az Istennél keresnének menedéket, de most, hogy Isten nevében fosztogatnak, tömegével gyártják a harcos ateistákat. Szó szerint írom: „Nincs az az Isten, aki ezeket felfogadná papnak, képviselőnek! Még közmunkásnak se, mert az első nap ellopnák a gereblyéjét, amivel a Sátán által szétzilált népeket kellene a megbékélés rendjére sodorni ”.

Meg azt is mondták, hogy ezek a kincstári hittérítők annyit tudnak a kereszténységről amennyit a marxista egyetemen tanultak. Bezzeg a Rákosi idején végzett teológusoknak a vérévé váltak az őskeresztény kommunisztikus eszmék. Békepapok lettek és hátat fordítottak a most felmelegített Horthy éra politikai ideológiájává degradált keresztényesdinek, és Isten szolgáiként az elesett híveket gyámolították, nem kizsebelték.

Meg azt is mondták, hogy Jóistennek nem lehet ilyen vacak a humánerőforrás politikája, mert még a gyerekmondókában is benne van: „Isten szeme mindent lát, el ne lopd a léniát!” (Szolgálati közleményként ide kívánkozik, hogy az unokahúgom, a 7 éves Mici, akivel szilvát magoztunk nekem odasúgta, hogy az ő tatája gyakorta emlegeti igen illetlen szövegkörnyezetben az „Öregistent”, és a Mici szerint az öregsége miatt az Isten is olyan rosszul lát, mint az ő tatája szemüveg nélkül, és ezért nem egy vacak vonalzó, hanem még a Balaton ellopását se vette észre.) Aztán a Zsiga bácsi mondott egy hosszabb mondatot, amit szerintem legjobb, ha egy az egyben ide teszek, és majd kezd vele kend valamit, mert azt sejtem, hogy hasonlít a „ne fogadj el édességet idegentől” dallamára, de azért bizonyára több is van benne, ha már ilyen hosszú.

„A kormány öléből köpködő családbarát pedofilok azért utálják a szivárványzászlósokat, mert direkt nem hajlandók kiszolgálni a gyermekek utáni sóvárgásukat és kénytelenek csak virtuálisan kielégíteni a gyermekszeretetüket, mint a volt perui keresztény magyar nagykövet.”

Végül hosszan elmélkedtek a színészpalánták szívatásáról. Egyhangúlag sajnálattal vették tudomásul, hogy az idejükből kitelne néhány nap szobrozás a fiatalokkal. Csak hát nekünk már nincs Soros, aki fizetné az útiköltséget, mint hajdan ezeknek a labancoknak. Állítólag a bácsinak öregségére benőtt a feje lágya, még egyszer nem fektet be olyan nyílt társadalomba, amelyiknek, ha a tetejét felveti a pénz, nem csak becsukódik, hanem meg is kövül.

Mindezek ellenére a tata optimista. Nem tudom pontosan idézni, de valami olyasfélét mondott, hogy tudatlanságában a nép kitermelt egy szénahordó kas Döbrögit de ne tévesszen meg senkit, hogy egyelőre a Ludas Matyi gyereket ministrálásra fogták.

Bütyökfalva, 2020. szeptember 5.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.