Május 28,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbáni-rogáni propaganda. Ma téged akarnak eltakarítani, holnap másokat a média keretlegényei, -leányai

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,216,253 forint, még hiányzik 783,747 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egyszer majd, ha a gyerekei megkérdezik Marsi Anikó nagy magyar családanyát, hogy miért állt be a seggnyalók sorába, megizzadhat a televíziózás egyik libája. Családanya, aki a gyűlölethez, hazugságokhoz és manipulálásokhoz adja a nevét a teljesen elkorcsosult TV2 csatornán. A Tények hírolvasójaként a súgógépről felmondva bármire képes. Ennyi a dolga. Markolja fel a pénzt, és azért bárkit, bármikor kicsinál, ha az az érdeke a hatalomnak. Szolgálatukba állt. Kereskedelmi szolgálatukba.

Aztán majd, ha a gyerekei tényleg megkérdezik, lehet szegénynek ártatlanságára hivatkozva, védekezve panaszkodni: az ocsmány játékban ugye, parancsot teljesít. A névtelenségbe burkolózó, kamerán túli szerkesztő előre megírt parancsát: kicsinálni, hazudni, torzítani, ez a nyilvánosság előtti játéka a stábnak. Most éppen Donáth Lászlón etyepetyéltek Marsiék úgy, hogy a Tényekben megszólalt egy ismeretlen valaki, aki valakiről hallott valamit. Ez a híradó nevének megcsúfolása is. Tények? Ugyan. Senkit nem védek, Donáthról is kiderül az igazság, addig, csessze meg, nem ennek a elmebeteg, szakmaiatlan bandának kell leborulva hinni.

Úgy van ez, hogy ma téged akarnak eltakarítani, holnap másokat. Mindenáron. Dübörög az orbáni-rogáni propaganda gépezet. A hatalom kívánsága szerint. És ezek az államilag kitartott csicskások, ocsmánysággal kibélelt újságírók, adják a nevüket mindehhez. Most. Pénzért és jellemükkel alkalmasak rá.

Tévét nem nézek, engem a kakukk Kossuth közpénz rikkancs szórakoztat, ha bekapcsolom. Nem naponta, hanem a nap minden órájában hallgatnak el tényeket a valóságról, és nem hallgatják meg a másik oldalt: Donáth László, Donáth Anna, Karácsony Gergely, Dobrev Klára (nekik csak Gyurcsányné), Soros György szinte sztárok a rádióban. Olyan sztárok, akiken lehet csámcsogni, lehet az emberek fülébe bogarat ültetni az igazság kiderítése nélkül. Magyarázkodjon az, akit bántanak – mindegy, hogy jogosan vagy nem. Olyant még egyszer sem hallottam, hogy korrupciós botrányról, fideszes lopásokról, aljas húzásaikról riport, tudósítás készült volna. Összeszedik az összes jobboldali „szakértőt” – eligazítani az embereket. Nem. Manipulálni őket, dicsérni az isteni Orbánt és a semjéni kereszténydemokráciát.

Úgy működnek, mint Rákosi elvtárs sajtója: az a lényeg, hogy félj. Benn a stúdióban és az utcán is. Ezek a dolgos maffiózók a demokráciát szétverni hivatottak, és úgy árulják el a hazát, a magyar embereket, hogy közben lopnak tőlük, és lopják a jövőjüket. El kell taposni, aki ebben az útjukban áll, ha lehet, akkor kinyírni egy életre.

Erre jók a média keretlegényei, leányai, erre és nem másra. Dehogynem, az ember ember elleni gyűlölet élesztésére, nehogy kialudjon az orbáni pusztító tűz. Pénzzel, kapcsolatokkal mossák az agyakat. Majdnem úgy van, hogy nincs ellenük védekezés. Magyarázkodjon az, akit bántanak – az is, aki védi őket.

Az orbáni maszek sajtó is dugig van Marsikkal. A közszolgálati csatornák adtak ehhez  kiváló mintát azzal, hogy közpénzen hagyták kimúlni az objektív tájékoztatást, és beálltak a bulváros enyelgők közé. Aljasul és számítóan használják ki az embereket, tudván, hogy milliók egyetlen szórakozása a televíziózás, még akkor is, ha hódít az internet. Már ahol van, vályog putriban nincs hova bedugni a konnektort.

Én pontosan azt csinálnám, hogy beszüntetnék minden közszolgálati csatornát. Aztán átgondoltan újra építeném azokat. Maradt az országban annyi tisztességes, szakmailag kiváló rádiós és televíziós (most az írott sajtóról nem is szólok) újságíró, akiknek irányításával egy objektív, valóban az egész országot szolgáló televízió működne. Ha tetszik, legyen akár nemzeti televízió, még mielőtt a készülékek átalakulnának virágos ládává. A Fidesz szőtte belepicsogási hálót egy új médiatörvény szaggathatja csak szét.

És akkor, ha megkérdezi valamelyik szakember gyereke: – Apa, anya miért csináltátok ezt? Annyit elég lesz mondani: – Azért, hogy személyiség és jellem károsodás nélkül téged is szórakoztasson, tanítson a televízió, a rádió, fiam.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.