Június 15,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A lakiteleki KISZ-építőtábor sátra se kurultájos népfőiskolai jakuzzinak indult

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,681,290 forint, még hiányzik 1,318,710 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Jogos

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Mondanom sem kell, hogy már megint nem alkalmatos a kend hazajövetele. Sok ok miatt. Nem sorolom a könyökét kímélendő. Mert gondolom, ott jön már ki kendnek az örökös siránkozásunk. Viszont előjárójában rögvest külön köszönjünk kendnek – megvallom még a nagyi se gondolt rá, pedig ő nagyon körültekintő -, hogy felhívta a figyelmünket. Valóban, az anyunak az allergiától nem narancsvörös az orra, hanem csak szimplán vörös, és ez a szín most rendszeridegen. Akkor valószínűleg ezért nem kap az állampárti ingyen krumpliból/tojásból a választások idején, amiket a ki nem fizetett túlórapénzén a hűbéres földesuraktól vásároltak a sameszek.

Jogos a két pont kendnek, ahogy a zsűri mondaná. Még jó, hogy be nem csukták az anyut, mikor sarlózta a füvet az árokparton. Mert a sarló meg önkényuralmi jelkép. Pláne, ha az apu nem satuba fogva, (de úgy is életveszélyesen) a flexszel élezte volna, hanem ahogy a tata szerint illik magyarosan; kikalapálni takarosan és utána fenni a kaszakővel, mint egy virtigli, földjétől úri huncutsággal megfosztott, közmunkás státuszba emelt agrárproletár. Mondta is a tata annak idején, amikor törvénybe tették a sarló és a kalapács tiltását, hogy azt eddig is tudta, hogy a felettünk törvényt ülők utálnak dolgozni, de azt nem gondolta volna, hogy még a munkaeszközöktől is annyira iszonyodnak, hogy a törvény erejével védik magukat tőlük.

A jogról jutott eszembe, hogy ha felelőtlenül hazajőve kend velünk lenne egy koszton, a göthössége miatt nem sokat tudna lendíteni a család anyagi helyzetén. A rokkantnyugdíjazása kizárt, mert még lélegzik, és a búcsúba/falunapokra mehetne órabérbe lufit fújni, és nem pazarolná üresjáratú kilégzésre a narancskeresztényeknek tartogatott levegőt. Munkanélküli segélyre se lenne jogosult, mert itt csak a leggazdagabb háztartások 3%-a tud élni ezzel a szociális juttatással és bizony mi nem tartozunk közéjük. Talán ha grófként lenne munkanélküli? A kis- és középnemesi stallung kevés.

Bizony. Ebben a jogállamban azé a jog, aki sajátlábúlag, vagy a pártszolgálatosok révén tipor az alattvalókra. Ha a háztartás vagyona meghaladja a 153 milliós küszöböt, akkor jogosult a szociális ellátások 43 százalékára. Úgy ám!

Mert jubileumi év van. Harminc éve, április 21-én volt a XI. KISZ Kongresszus és az agg korba gárgyult és narancsszínűre fakult ifjak országgyűlési képviselővé átvedelve a 70%-os béremelés mellé beszippantják még ezt a kis társadalmi gondoskodást. Jogosan. Ha belegondol mennyi drága ajakírt kellett ezeknek beszerezni, ezek alatt az évek alatt. Mert a sok falszövegtől folyton kirepedezett a szájuk. Nem csoda, hogy a keltetőjükből most kibújó, genetikailag módosított Fidelesek és betűcserés IKSZ-esek már eleve barna nyelvű pályakezdők direkt kukák, hogy ezt a foglalkozási ártalmat csökkentsék.

Ki van ez találva. Jogos is. Tata megmondta: Folyamatok! Ez a lényeg. A jogfolytonosság! A jog! A jog az megmondja, hogy mi a jogos. Az nem úgy van, egyszerre csak, csakúgy, ukmukfukk előbújik a szárazföldi búvár a Vörös Zászló Érdemrend alól. Mert az se úgy volt, mint ahogyan a lakiteleki KISZ-építőtábor sátra se kurultájos népfőiskolai jakuzzinak indult. Csak ugye a jogkövető magatartás kiforrta magát. A fasizmus, nácizmus, szocializmus után most ezerrel dübörög a cinizmus. Alkotmánybíróság által szentesítve. Tata előre megmondta, hogy nem szakszerű a rabszolgatörvény elnevezés, mert a rabszolgáról gondoskodik a gazdája, rólunk meg az adónk ellenében sem. Ez jobbágytörvény. Tehát jogos. Werbőczy szerint is fennáll az ősmagyar jogfolytonosság.

Ne feledje kend, az orbáni kvalitású Rákosi, a Horthy keresztény kurzusában szocializálódott úri szekértolókat a szocializmus alapjait lerakó munkássá-paraszttá varázsolta, akik gyereküket jogosan ingyen taníttathatták a kádári „aki nincs ellenünk, az velünk van” langyos diktatúrában. Mire a Horthy háborújától letarolt országot az eredeti prolik újjáépítették, és megint volt szétcincálható nemzeti vagyon, nagy hirtelen az egykori nyilasokkal keresztezett KISZ-ajánlással diplomássá vált hajdani egyetemista ifjúkommunisták keresztényi identitása felszínre tört a nemzeti buzgárban és helyreállította a zsidó vagyonokat hitbizományba kapó vitézek jogfolytonosságát.

Tiszta sor! Ha nem létezett ’45 után jogállamként Magyarország, az európai kereszténység Megváltójának eljöveteléig, akkor annak nem lehetett nemzeti vagyona se! Ha nemzeti vagyon nem volt, akkor milyen lopásokról beszélnek itt a brüsszelisták által megtévesztettek?

Jogos tehát az a magyaros nemzeti önérzet cunami, amit az arab-bolgár-bunyevác-cigány-görög-horvát-jász-lengyel-kínai-kun-német-orosz-örmény-román-ruszin-sokác-szerb-szlovák-szlovén-ukrán- stb. (jaj, a zsidót majdnem kifelejtettem és a Soros ösztöndíjas antiszemiták jogosan vádolhatnának antiszemitizmussal, hogy direkt volt, pedig nem) származású kormányzati tényezők és a soviniszta acsarkodásban élenjáró propagandistáik az uniós támogatásokkal pántlikázott magyar adóforintokból a világra zúdítanak.

Hogy ne csak a folyamatosan cukkolt szomszédok, a Brüsszelezéssel heccelt, és fejőstehénként kezelt Európai Unió, hanem a Föld többi népe is jogosan utálja a magyarokat. Így elmaradhat a nemzetközi blokád, nem úgy, mint mikor Horthy keretlegényei irtották a magyarokat, mert úgy látja a világ, hogy most jogos. Kiérdemeltük.

Bütyökfalva, 2019. április 12.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.