Június 19,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

VENDÉG


Werbőczy hozzájuk képest hangtompítós Teréz anyu oxigénhiányos állapotban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,873,430 forint, még hiányzik 1,126,570 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Kuss

Mikese Mirtill: E-mail Rodostóba

Rövid leszek. Korszerű. Mondta a nagyi: Sok a szöveg. Intellektuális rendszer van! Igazodj! Cizelláltan! Csak semmi csúnya beszéd! Kuss! Most az akadémikusoknak! A bíróknak is! Elefántcsonttorony mi? Ahogy Móricka képzeli!  Gázvezeték és magasles pubikák! Naná!

A lényeg: Ne jöjjön! Ne akarjon! Ne vágyakozzon! Nem. Nem úgy van! Ők tudják, hogyan van! Ne akarja tudni, hogy van! Ne akarjon! Ne! Van még egyáltalán valami? Mi van? Ahhoz kendnek semmi köze! Az Erdogánnak rendkívüli állapot nálunk normális.

De most tényleg. Minek jönne? Kend székely, ami azért nem fajtatiszta magyar. Itthon mi még szász is. Jász, perzsa, besenyő és kun DNS mintákkal cakkozva. Piros petty sehol. A szlovák, szerb, román, sváb stb. már helyből selejt, a zsidó és a cigány maholnap elkülönítve tárolandó. Átmenetileg. Ahogy az akadémikusokra sor került, úgy a székelyek se úszhatják meg. Csak mondom. Az újságírók se hitték, hogy lapátra kerülnek!  

Kend államilag nem jogszerű keresztény. Szektáns! Nem veszi leltárba a nemzetvédő, mert nem magyar, és nem keresztény. Kend még itt sincs, már listán van, hogy nincs! Nálunk ma, a permanens szociális tisztogatásnak köszönhetően nincs se munkás, se paraszt. Alkalmazkodóra cserélték az alkalmazottakat, szolgákra a szolgáltatókat. Értelmiség már régen nincs. Tudja, akik egyidejűleg több szoftvert futtattak a fejükben!

Akit nem lát a térfigyelő kamera és a NAV pénztárgép az nincs! A hajléktalan törvénytelen, üldözendő! Szegény? Értéktelen, szégyentelen! Beszélget az utcán? Munkaszolgálat, börtön. Egyelőre. Tudós? Csak aki az esze helyett a nyelvével csinál karriert. A táltos rezsibiztosnak köszönhetően a KSH szerint 1960. január 1-től csak 10.581,1%-al nőtt a háztartási energia ára. Most majd képzelje el azt az alaptörvényt, amit ezek kreálnak! Werbőczy hozzájuk képest hangtompítós Teréz anyu oxigénhiányos állapotban.

A politikaielnyomórendszerváltáskor a tatus barátja szerint egy társadalmi ismeretek tantárgyból elégséges 14 éves falusi kölyök 3 perc gondolkodás után tényszerűen levezette, hogy miért lesz sokkal rosszabb élete a magyaroknak, mint addig. Na, ez volt az utolsó értelmiségi tett itthon. Vélte az öreg koma. De továbbra is használni akarta az eszét, ezért kimenekült a nyugati fertőbe. Ott még választhat, hol mosogat a megélhetésért, és ezért a lehetőségért nem kell kezet csókolni egy pártszolgálatos kreténnek. Punktum.

Tehát itt dőzsölnek a díszmagyarok, és maradtunk mi, a zombik. Kussolunk. Kend maradjon. Ahol van! Főbérlő most a gyűlölet. Az esély az emberségre már emigrált a Kárpát-medencéből.

Bütyökfalva, 2018. június 30.                                                             

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.