Május 22,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Ti mennyit kaptok Putyin elvtárstól a hatékony rombolásért cserébe?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,664,084 forint, még hiányzik 1,335,916 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A nyivákolási-, toporzékolási- és hazudozásügyi különítmény már torokgyulladást kap a folyamatos óbégatástól és még igen sok idő van a választásig, nem lehet abbahagyni. Tolni kell a fostalicskát, trombitálni kell folyamatosan, hogy az eltompult hívek ismét felhergelt állapotba kerüljenek.

Tudnám ajánlani az Orbán-kormánynak, hogy inkább osszanak ingyen Viagrát, szívesen beszállok a költségekbe. Hasznosabb lenne minden szempontból, ha szerelmeskedéssel foglalnák el magukat mindazok, akik most a gyűlölet szétterítésével, vagy annak megélésével vannak elfoglalva.

„A brüsszeli intézményeknek egyes tagországok folyamatos kritizálása helyett azzal kellett volna foglalkozniuk, hogy hogyan állítsák helyre Európa és az európai emberek biztonságát.

(…)

Egyedül Magyarország és a visegrádi országok tudták megállítani az illegális bevándorlási hullámot, valamint a Törökországgal kötött migrációs megállapodás blokkolja jelenleg a nyugat-balkáni útvonalat. Ezt leszámítva azonban az Európai Unió védtelen – tette hozzá Szijjártó Péter”. (kormany.hu)

Úgy bizony, Petike vitéz! Nagyon igazad van neked! De nézzük a másik oldalát az éremnek. Ahhoz például mit szólnátok ti, honvédő forradalmárok, ha az egyes tagországok kormányai – külön Orbán Viktor méltóságos úr kormánya – ahelyett, hogy minden erővel igyekeznek szétverni az Uniót, esetleg együttműködnének a többi tagországgal? Tényleg, jut is eszembe a főnököd tegnapi hörgéséről, amikor meggyanúsította Hadházyt, hogy bizonyos üzleti köröknek lobbizik azért, mert az rákérdezett, hogy mi a lófaszért is kell kétszer olyan drágán lélegeztető gépeket vásárolni, mint feleannyiért: ti mennyit kaptok Putyin elvtárstól a hatékony rombolásért cserébe?

Magyarország és a mára már alig létező, erősen súlytalan V4-ek semmit nem állítottak meg. Orbán se. Ő legfeljebb Magyarország fejlődését tudta megállítani, de azt legalább rendkívül hatékonyan. Amikor átvettétek a kormányt – pedig az előző kormány is baromira messze volt a tökéletestől, de még az elfogadhatótól is (nem a Bajnai kormányról beszélek) – még a térség vezető országa voltunk. Mostanra sikerült az utolsó helyekért versenyeznünk Bulgáriával.

Az Európai Unió lassan és sokszor hibásan reagál, de ez demokráciákban így normális. Szemben a diktatúrákkal, amikor egy felcsúti kocafocista reggel szarás közben kitalál valamit, délutánra meg már meg is szavaztátok. Az megy pikk-pakk.

Petihuszár! A saját híveiteken kívül már a világon senki nem hiszi el a nyivákolásotokat. Sem kerítésen belül, sem azon kívül. Ti már csak annak a másfél millió rajongótoknak hirdetitek az igét, akiknek a segítségével meg akarjátok tartani a hatalmat. Mutatok példát is, jó? Jó.

„Meg akarja valósítani a Soros-tervet Brüsszel – mondta Tuzson Bence, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

 Az államtitkár szerint ez azt jelenti, hogy be akarnak engedni egymillió embert az unióba, lebontanák az európai határokat, és megváltoztatnák a büntetőjogi szabályokat, hogy enyhébb megítélés alá essenek azok a bűncselekmények, amelyeket migránsok követnek el. 
Az intézkedések végső célja, hogy Európa megváltozzon, »oldódjanak fel« a nemzetállamok, helyettük egy »európai massza« legyen – tette hozzá.
Ahhoz, hogy ez ellen fel lehessen lépni egyfajta erőre van szükség – vélte az államtitkár, hozzátéve, a nemzeti konzultációnak ez az egyik célja.
»Mi mindig azon az állásponton voltunk, hogy akkor lehet jól kormányozni és akkor lehet jól képviselni bármilyen érdeket, ha amögött ott van a magyar emberek akarata is« – hangsúlyozta”. (MTI)

Ezt naponta ötvenhatszor szavaljátok el. Igaz, hogy szín hülyeség, de a sufnijogász ezt találta ki  és ehhez ragaszkodtok, mert ez van parancsba adva. Ti is tudjátok, hogy hazudtok. Mi is tudjuk. Csak az elszánt szavazóitok nem tudják. De nekik meg mindegy is.

Petike, ti veszélyesebbek vagytok erre az országra, mint Soros György, az illuminátusok, a szabadkőművesek, a pirézek, a jugoszláv békaemberek, a Sátán és a lakodalmas rockzene együttvéve.

Én azt javasolnám, hogy azon kezdjél gondolkodni, hogy miből fogod eltartani magadat és a családodat akkor, amikor nem lesz delfines úszómedence, se milliós fizetés. Mármint az a kérdés, hogy értesz-e bármihez, amiből meg tudsz majd élni? Ja, ez a többiekre is vonatkozik egyébként. Két óbégatás közben szorgosan figyelgessétek az álláshirdetéseket. Jól fog az még jönni.
adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.