Május 18,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ott sikált ő az első ellopott milliónál is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,564,948 forint, még hiányzik 1,435,052 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mennyire szánalmas dolog az, hogy valaki ősfideszes létére bepereli azt, aki fideszesnek meri nevezni őt? Értem én, hogy nagyon kínos és egyre kínosabb ez a jelző. Abban is biztos vagyok, hogy az állampárt bukása után úgy el fognak szaporodni az ellenállók, a rendszert belülről bomlasztók, mint csótányok a szeméttelepen.

Polt Péter, legeslegfőbb ügyész, a Fidesz kulcsembere megbántódott, mert Szigetvári Viktor fideszesnek nevezte ezt a drága embert és az általa vezetett ügyészséget. Polt perelt a rágalom miatt. Mert szerinte fideszesnek lenni gáz. Amúgy szerintem is az, de Polt nem tegnap simult bele a narancsszínű boldogságba, hanem már régen. 24 évvel ezelőtt lépett be a pártba. Régi harcostársa ő Orbán Viktornak. A NER nem jöhetett volna létre Polt aktív közreműködése nélkül. Ott sikált ő már akkor is, amikor a Fidesz az MDF-el vállvetve lenyúlta az első milliárdokat az államtól kapott ingatlanok eladásával. Ott serénykedett akkor is, amikor a legokosabb Lajos, az azóta ellenséggé vált Simicska aktívan segédkezett Orbán apuka bányatulajdonossá okosodásában (köszönhetően a párt székház eladásából származó összeg villámgyors eltüntetésének bizonyos Josip Tot, Kaya Ibrahim, Ezüsthajó kft. és hasonló, azóta elfeledett nevek segítségével), ott zizegett Polt elvtárs az első perctől kezdve és ott zizeg most is.

Érdekes módon az nem zavarta ezt az érzékeny lelkű hazafit és erkölcsi csatornahálózatot, hogy a kedves felesége Matolcsy György közvetlen beosztottja (sőt, azóta már a lánya is az MNB-ben serénykedik) és minden különösebb erkölcsi aggály nélkül ült össze a nemzeti Rómeóval megbeszélni egy kávé mellett a folyó ügyeket.

Az sem horzsolta véresre Polt Péter lelkét, hogy az egyik lánya Tarsoly Csabának, a botrányos Quaestor-ügy kulcsfigurájának legbizalmasabb emberével, személyi titkárával élt együtt. Ezt a személyi titkárt tudomásom szerint soha nem hallgatták ki, mert honnan is tudhatott volna bármit is az emberek ezreit tönkre tévő ügyről, hiszen csak Tarsoly legközelebbi munkatársa volt.

De – ha már a fideszes titulus miatt amúgy is perelt Polt – ebben az ügyben is feljelentette Szigetvárit. Mármint azért, mert az összefüggést mert feltételezni az elmaszatolt Quaestor-ügy, Polt lánya és az ő élettársa, valamint Polt Péter legfőbb ügyész működése között.

Csak olyankor ennyire érzékeny ez az acélos erkölcsű legeslegfőbb ügyész, ha az ő hamvas tyúkszemére talál lépni valaki. Amúgy a szeme sem rebben, amikor országos disznóságokat sikál el, amikor milliárdos korrupciós gyanúkat tol a szőnyeg alá, amikor nem sül le a képéről a bőr azt válaszolni az azeri kenőpénzek magyar vonatkozására, hogy arról hivatalosan nem is tud ő semmit. Minden napra jut egy csomó elkaszált, elsikált, elhantolt szemétség.

Minden ilyen elkaszált ügy, elsikált, elhantolt mocsok erősíti a korrupcióra rátekeredett maffia országrombolását. Ezt nagyon pontosan tudja Polt (ha meg nem tudja, akkor nem csupán erkölcstelen, hanem ostoba is), mégis kenetteljes mosollyal az arcán csinálja.

Csak az fáj neki, ha fideszesnek nevezik. Én meg nagyon remélem, hogy hamarosan változni fog a helyzet. Hiszek abban, hogy rövid időn belül senki nem fogja fideszesnek nevezni ezt a csodálatos embert, hanem annak nevezik, amire rászolgált. Vádlottnak.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.