Június 19,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

DÜHÖNGŐ


A kormány merényletre készül a saját országa ellen

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,873,430 forint, még hiányzik 1,126,570 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Amikor az ostobaság, az uborkafára kapaszkodás mindent elsöprő vágya és a paranoia találkozik egymással, akkor rohadtul nagy a baj. Ha mindez egy ország, vagy (és) egy főváros vezetésében történik, akkor életveszélyes.

Most beszéljünk a fővárosról. Tarlós István soha nem állt a feladata magaslatán, de legalább képes bármilyen helyzetben a legbüdösebb bunkó stílusban megszólalni. Az, hogy rendszeresen lehülyéz bárkit, nem ügy. Mindenki más őt hülyézi le és távolról sem ok nélkül. Mostanra azonban súlyosbodott az állapota és nem éri be azzal, hogy ökörségeket nyilatkozik a maga tapló stílusában.

Nem tudom, megvan-e mindenkinek az a sajtótájékoztató, amelyben Tarlós – jó szokása szerint – meggyanúsította a háttérhatalmakat, a gyíkembereket, Soros Györgyöt és az ürgebőrbe varrt Demszky Gábort, hogy megtámadták a kurvadrágán felújított, de azért szarul működő metrót. Idézem:

Szóba került a 3-as metró ajtóhibája is. Figyelemre méltó szerinte, hogy a Metróért Egyesület oldalán mindig gyanúsan hamar megjelennek ezek az esetek. Gyanús, hogy mindig ez a könnyen előállható hiba áll elő, nem a metró nehezen hozzáférhető része hibásodik. Volt már fakocka, kavics, fémlap, sőt

videofelvétel van róla, hogy valaki manipulálta a vészféket.

Látható, hogy addig húzza csak, hogy ne működjön az ajtó – tette hozzá”. (24.hu)

Ez remekül hangzik, de tényleg. Aprócska probléma mindössze annyi van, hogy a metrón NINCS vészfék. Illetve van, a vezető fülkéjében. Az utastérben nincs. Ahol van vészfék – és ez nem a metró, hanem mondjuk egy vonat – ott sem lehet eddig, vagy addig húzni. A vészfék attól vészfék, hogy vagy meghúzom, vagy nem. Kicsit meghúzni nem lehet, ahogy kicsit senki nem lehet terhes sem. Vagy igen, vagy nem. Több opció nincs. Ebből adódik a nagy kérdés: mit látott Tarlós mester és mást is súgtak neki a hangok? A második kérdés: ha valaki ennyire hülye, vagy ennyire hazudós, vagy ennyire paranoiás, az alkalmas-e a főváros (vagy akár csak egy kerékpár) vezetésére? Mármint ez lenne a kérdés minden normális országban.

Magyarország szerencsére nem normális és egyre kevésbé ország. Nem az történt, hogy bárki is megkérte volna Tarlóst, hogy mutassa már meg azt a videófelvételt, esetleg fáradjon el a metróba és bökjön rá a vészfékre, vagy keresse fel orvosát a lehető leghamarabb, hanem az történt, hogy Tarlós felvett maga mellé egy másik paranoiára és hazudozásra erősen hajlamos, ámde nagyra hivatott biztonságpolitikai szakértőt. Földi Lászlót. Bizony.

És Földi László nem vesztegette az időt, hanem haladéktalanul interjút adott Bencsik András kevesek által sem olvasott, valamilyen ismeretlen okból Demokrata címen futó portáljának. Idézem az interjú első sorait:

A BKK elleni támadások után a vízellátásban, a gázellátásban, a szemétszállításban is jöhetnek zavarkeltő akciók, amelyek célja a kormányba vetett bizalom megingatása. Földi László, a főpolgármester új biztonságpolitikai szakértője úgy véli: bizonyos társadalmi csoportok a társadalom szétzilálására törekednek, például az emberi és kisebbségi jogok fetisizálásával, a bűnök és devianciák iránti parttalan toleranciával”. (demokrata.hu)

Földi ezután beszél arról, hogy azok, akik megmerényelték a metróajtókat, hamarosan meg fogják merényelni a víz, áram és gázszolgáltatást, a szemétszállítást is. És kérdez az újságíró:

„Történhetnek súlyosabb akciók is. Angliában a kórházi számítógépes rendszerek meghekkelése miatt állítólag 1800 beteg halt meg…”

És igen, mondja Földi László, ez is bekövetkezhet. Majd pedig:

„Lehet kapcsolat a városligeti tiltakozás, a hamburgi anarchista roham és a migránsok beözönlése között? Már csak azért is, mert Soros mind a hármat pénzeli…

Lehet. És csak a törvényes rend következetes fenntartásával lehet felelni a folyamatokra. Vagyis megbüntetni azokat, akik átlépnek a piroson. Ne higgyük, hogy nem történnek atrocitások. Egyes tüntetéseken például tűvel szurkálták a kordonban álló a rendőröket, így akarták felpiszkálni őket. Szerintem nem attól kap vérszemet a tömeg, hogy keményet lép erre a rendőr, hanem attól, ha nem lép semmit. Az elején kellene megfogni ezeket, mert minél később válaszol a hatóság, annál durvább eszközökhöz lesz kénytelen nyúlni. A spanyolországi támadások is azt mutatják, nincs hová hátrálniuk a rendfenntartóknak. Már azokat az embereket is le kellene tartóztatni, illetve kiiktatni, akik csak tervezgetnek egy merényletet, de ugyanígy kell fellépni az illegális migráció támogatóival, az azt segítő NGO-kal és az embercsempészekkel szemben. Ami Sorost illeti, ő egy kifutófiú. Komoly, magasan rejtőző hatalmi csoportok hozzák a döntéseket, számukra a migráció, a nyitott társadalom is csak eszköz, nem cél. Mint ahogy eszköznek tekinthetők bizonyos NGO-k, s eszköz a szórakoztatóipar, eszköz a média is. Tudjuk jól, hogy több, jelentősnek mondott médiaszereplő is rendszeresen kijár kiképzésre az Egyesült Államokba.

Lehet erre legyinteni, ahogy szoktunk minden ilyen szemenszedett baromságra. De ez egy újabb fenyegetés. A kormánypárt tudtával, akaratából és utasítására. Fenyegetés a társadalom minden egyes tagja, a sajtó, az ellenzéki pártok, a civil szervezetek, a média minden egyes szereplője felé. Nyílt hadüzenet mindazoknak, akik mernek másként gondolkodni, mint ahogy az Orbán és bűntársai érdekében áll. Nem a véletlen sodorja ezeket az alakokat a kormány és Tarlós közelébe. Nem ok és főleg nem cél nélkül hangzanak el ezek a mondatok. Nem véletlenül jutunk el néhány mondaton belül a szarul működő, rengetegbe kerülő metróajtótól az emberek ezreinek életét követelő támadásokig, Soros Györgyig, Orbán Viktor megbuktatásáig, a terroristákig és a külföldön kiképzett ügynökökig.

A kormány merényletre készül a saját országa ellen. És az ilyen szarházi, ezerszer megbukott, alkalmatlan, de mindenre kapható söpredékkel üzenget. A Fidesz készül az általa beharangozott forró őszre. Ők forrósítják. Tényleg ideje lenne komolyan venni, ameddig nem késő.adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.