Július 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Háztartási szülinap

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,725,271 forint, még hiányzik 1,274,729 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Háztáji híreink következnek. Kedvenc és mindösszes fotósunk ma ünnepli a szülinapját. A szerkesztőségünk azt találta ki, hogy meglepjük egy rögtönzött fotókiállítással a Szalonna hasábjain. Néhány kedvenc fotót válogattunk össze a kezdeti időktől napjainkig. Innen is boldog és hosszú életet kívánunk!

Tehát: Lázár Gergő fotókiállítás 2010-2017.

Lázár Gergő: telihold

 

2

3

4

5

6

8

 

9

10

11

14

17

18

19

20

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.