Július 22,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Közben mormoljuk az imát, a miniszterelnök úr szent szavait, polgártársak!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,728,616 forint, még hiányzik 1,271,384 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha már Soros György miatt ilyen szépen hó alá került az ország, késnek a buszok, szünetel az áramszolgáltatás, vagyis a háttérhatalmak példátlan támadást intéztek a szuverén magyar nemzetállam ellen, nem maradt más hátra, mint előre. A politikai elitnek és közjogi méltóságnak nevezett bajszos-morcos ember fegyverkezik, csúcsra jár az általános immoralitás úthengere, az állam pártjának fegyverhordozói pedig sunnyognak, idegesek és gyáva nyúlként menekülnek. Szerintem lassan összeáll a kép, akárki meglássa.

Bizony, abban az országban történik mindez, ahol a viszkető tenyerű miniszterelnök úrtól tudjuk: a törvények mindenkire vonatkoznak. Ahol még Soros Györgynek is alá kell vetnie magát a narisárga jogállam jogszabályainak, mert senki nem állhat a törvények fölött. Ezért dolgozik éjt nappallá téve az áldott kormánypárt, ezért nyújtotta be a Gulyás-Kósa-Rezsiszilárd megtrollkodott szellemi Bermuda-háromszög ma a civil szervezetek megszívatásáról szóló javaslatot, amit elneveztek átláthatósági törvénynek.

Azért, hogy mindenki lássa át – még az általánosan hisztériázó és frusztrált ellenzéki pártok is -, hogy egy civil szervezet mennyi támogatást kap külföldről. Az, hogy a kezdeményezők kétharmada (Kósa és Rezsi) nem tudott hozzászólni a vitához, hogy hármuk közül a ránézésre legkevésbé sötét (Gulyás) a vita felénél más elfoglaltságra hivatkozva elviharzott, annak a nyilvánvaló bizonyítéka, hogy már megint valami teljesen rendben lévő, normális, vállalható dolgon ügyködnek. Ja, nem.

Ismételjük át ezen a ponton, hogy megfelelően rögzüljön az igazságos, becsületes, nemzeti érzelmű, értünk megfeszülő miniszterelnök úr hatalmas igazsága, amely ránk, földi halandókra, és Soros György nem földi halandóra egyaránt vonatkozik. Nagyon helyeslem, ez így van rendjén minden civilizált jogállamban. Most nem tudom felénekelni cédére, dévédére, kazettára, de azért próbáljuk imáinkba foglalni, nem baj, ha nem rímel:

Akkor mondom, mi van, és bízom benne, hogy indokolatlanul bálványokat imádó honfitársaim sem vetik meg a gondolkodást, ha már ilyen szépen összeszedem nekik az emésztenivaló információt.

Egy: sajtótörténeti pillanat és jogi precedens egyaránt, hogy a Magyar Nemzet végrehajtást kezdeményezett az Országgyűlés gazdasági bizottsága ellen, miután az továbbra sem adta ki azokat a – letelepedési kötvényeket forgalmazó/közvetítő vállalkozásokkal kapcsolatos – közérdekű adatokat, amelyeknek kiadására jogerős bírósági ítélet kötelezi a testületet és annak fideszes elnökét. A Fővárosi Törvényszék ítélete január 19-én emelkedett jogerőre, a bizottságnak 15 napon belül, azaz február 3-ig kellett volna a közérdekű adatokat eljuttatnia a laphoz. Ez azonban a mai napig nem történt meg. Közben mormoljuk az imát, a miniszterelnök úr szent szavait, polgártársak! Kulcsszó: jogerős ítélet.

Kettő: a Demokratikus Koalíció egyik elnökségi tagja korábban beperelte a Mészároslölö-féle Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt, „az ország legnagyobb tao-temetőjét”, miután nem voltak hajlandóak kiadni, kiktől kapták és mire költötték a több mint 11 milliárd forintnyi tao-támogatást, ami az ölükbe hullott. A DK képviselője megnyerte a pert, a bíróság jogerős döntése után az alapítványnak 15 napja volt kiadni, hogy mire ment a közpénz, hogy jutott-e esetleg és pontosan hány milliárd például a Mészáros és Mészáros Kft-nek vagy más Orbán-közeli magáncégeknek. A párt a határidő lejárta után sem kapta meg a számlákat és szerződéseket, ezért most a DK közérdekű adattal való visszaélés miatt feljelenti a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt. Ne hagyjuk abba az imát! Kulcsszó: jogerős bírósági döntés.

Hát így élünk mi az átláthatóságért vívott szent harc árnyékában, így bízhatunk mi a mindenható Orbán Viktorunk becsületszavában, tisztességében. Ennyit és nem többet ér ma Magyarországon a törvény, egy jogerős bírósági ítélet, vagy kettő, vagy akárhány. Amit Mészáros Lölö intellektuális világítotorony és milliárdos, önerőből üzletember ugyanúgy köteles volna tiszteletben tartani, mint ahogyan Soros György milliárdos spekulánsnak és az ő idegenszívű álciviljeinek is. Amely álcivil szervezetek ellen ezzel a maszlaggal uszít a saját rezsimje által hozott törvényekre – a fenti ábra szerint – mangalicatrágyás gumicsizmával taposó minden miniszterek elnöke.

Szeretném megkérdezni, hogy milyen felelős, nemzeti érzelmű magyar polgár az, aki az álcivil szervezetek 7,2 milliós külföldi támogatásától vöröset lát a szemei előtt, mert Soros, de akit nem érdekel, hogy a saját adóforintjaiból finanszírozott milliárdok kinek a zsebébe kerülnek és miért?

Milyen átláthatóság az, ami nem vonatkozik csak a hülyére vett kisemberre, akit hatóságilag keresztre feszítenek, bilincsbe vernek, ha törvényt szeg, de nem vonatkozik a Fidesz holdudvarára, Rogán Antalra, Habony Árpádra, a Bánki Erik vezette parlamenti bizottságra, Mészárolos Lölö univerzális őstehetségre és külön disznószerelőre?

Mennyi önbecsülése maradt annak a – választottjai és bálványai által emberszámba nem vett kormánypárti szavazónak -, aki szerint a mindenkire vonatkozó törvény Mészáros Lölöre nem vonatkozik csak Soros Györgyre? Különös tekintettel arra, hogy a Soros György által támogatott (nem pénzt visz ki az országból, hanem behoz) megbélyegzés előtt álló civilek nem a magyar adófizetők pénzét zabálják, Lölö barátunk viszont óránként keres annyit a mindenki pénzéből, mint közönséges fideszes szavazó egy év alatt?

Mi lenne, ha az ökölbe szorult agyú sorosozás helyett elkezdenétek gondolni, jóemberek? Mi lenne, ha vennétek a bátorságot végre és belenéznétek a tükörbe: itt nem a sorosbérenceknek bélyegzett közellenséget szívatják meg, hanem mindenkit. Kivétel nélkül mindenkit, aki nem tartozik a narancsszínű gazemberi körhöz.

Ha egy festékes palack elhajítása ügyében (senki nem állhat a törvények felett) 72 óra alatt bírósági ítélet születik és mindenki örül, hogy a jogállam működik, a bűnösöket elítélik, akkor tíz és százmilliárdos tételeket érintő, közérdekű adatok átláthatósága esetén miért nem fontos, hogy a törvényeket betartsák? Ha néhány pötty festék a Sándor-palota falán alkalmas a megbotránkozásra, azon miért nem botránkoztok meg, feleim, hogy a letelepedési kötvényes világraszóló botrány részleteit a Fidesz titkolja előletek, pedig a Habony-Rogán üzleti kör zsírosra gazdagodását is ti fizetitek?

Ahol a törvények és jogerős bírósági ítéletek csak egyesekre vonatkoznak, a kettesekre nem, ott nincsen átláthatóság, csak hazugságok vannak. Nincs jogbiztonság, csak hülyének nézett alattvalók. Nincs jövő, csak rothadás.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.