Május 27,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az Orbán nevű már szart se jelent nektek? Trump nélkül senkik vagytok?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,129,285 forint, még hiányzik 870,715 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt hittem, valami ócska hülye vicc, de nem. Ennél groteszkebb ma már nem lesz, úgyhogy iderakom, beszéljük meg. Miután kilógó nyelvvel és önelégülten rángatózó egóval, fényességes istenkirályunk elsőként gratulált minden idők Donald Trumpjának az ő nem remélt megválasztásához, kiderült, hogy dehogy lesz ott ő az amerikai főripacs elnöki beiktatásán.

Lássuk be (mondjuk, mi beláttuk), azért annyira nem fontos ő amerikai időszámítással és léptékkel mérve, még a Trump-féle moralitás latrinájából szemlélve sem, ezért aztán az egész magyar kormány, megtámasztva a barnanyelvű médiával ráizgult – megválasztása óta számomra érthetetlen és felfoghatatlan lelkesedéssel lefetyelik a hátsóját, ódákat zengenek róla és istenítik – az új világrendet megtestesítő, egyébként arcpirítóan közönséges és kiszámíthatatlan pojácára. Hogy miért, arról már írtunk korábban, és most is teszek egy kísérletet e nem mindennapi elmebaj tisztázására. A nap legviccesebb híre következik.

Ha tehát az Orbán nevű Viktornak nem sikerült elérnie, hogy meghívják a január 20-i beiktatási ceremóniára, majd szerveznek Trump-partit helyben. Igaz, hogy azon meg maga a kettőisten nem lesz jelen, de fájdalomdíjként olyan hatalmas nevek lépnek fel a péntekre szervezett buliban, hogy az érintett is megnyalogatná az összes ujját.

Az van, hogy az ’56 Lángja Alapítvány szervezésében péntek este fergeteges bulira kerül sor Budapesten, ahol olyan világhírű művészek szolgáltatják majd a jó hangulatot, mint Bayer Zsolt, Bencsik András, Bogár László vagy Nógrádi György. A hvg.hu szerint kormány seggéből kilógó civilek kiküldtek egy meghívót, amiben se a konkrét helyszín, se az időpont nem szerepel (de, közben megtaláltam). Viszont a lényeg, hogy várják Trump (és nyilván a magyar kormány) egyenesen beszélő, a politikai korrektségtől sugárban okádó híveit. Értsd mindenkit,

aki úgy érzi, hogy egy új alapokon nyugvó magyar-amerikai kapcsolat kialakulását szeretné támogatni, aki a migráns-kérdés (- így!) ügyében a korlátozott és ellenőrzött, kvóta-kényszer nélküli politikát támogatja.

Azokat is

akiknek elege van abból, hogy saját nemzetük szeretete miatt szélsőséges elemként kezelik és rendszeresen megbélyegzik,

 

és mindenkit,

aki a konzervativ (– így!) értékek megőrzésének szükségességében hisz.

Mert szerencsére

a globalista médiák minden igyekezete sem volt elég ahhoz, hogy az emberből kilúgozza a gondolkodás képességét.

Önvallomás a kormány névtelen civiljeitől:

Évtizedek óta várjuk, hogy a pusztulásba rohanó világunkat valami csoda mégis megmenti az utolsó pillanatban. Csak remélni tudjuk, hogy ez a csoda most van születőben.

És a katarzis:

Megcsillant a remény, hogy egy mesterségesen gyártott értékrend helyére visszakerüljenek a tradicionális emberi értékek.  Ez a változás most éppen az Egyesült Államokból indulhat, és reméljük, hogy a szele tisztább levegőt fúj az egész világ és szűkebb hazánk, Európa felé is. Azért jövünk össze, hogy ezt a történelmi lehetőséget üdvözöljük.

 

Hát ez bivalyerős, drága véreim! Remélem, csak valami tévedés lehet, hogy a Stefka, Gajdics, Fritz és egyéb nevű szellemi honvédők nevével nem találkoztam. Én, a globalista médiák (félanalfabéták! a média szó eleve többes számban van, azt nem kell még egyszer többes számba pakolni) kilúgozott agyú, gondolkodásra alkalmatlan fogyasztója így is megrökönyödve állok eme sorok fölött.

Először is szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ezt az alapítványt senki nem választotta meg, mégis véleményt formál, rangsort állít fel és konkrét politikai lépéseket próbál megvalósítani. Sőt, továbbmegyek: megpróbálja civil köntösbe öltöztetni a saját politikai felfogását. Tökéletesen megfelel annak a leírásnak, amelyet a minap Kovács Nemsikerült Zoltán beletolt a nemzet pofájába. Ha jól értettem, az ilyen típusú civileket el kell takarítani az országból. Ehelyett ők bulikát szervezhetnek és a kormány jól fizetett, barnanyelvű, takonygerincű szócsövein keresztül nyaldossák egy szerintük magyarbarát amerikai elnök ánuszrózsáját. Hová jutott a világ, elvtársak?

Nem úgy volt, hogy tüzet okádtak, falra másztak, toporzékoltak és csapkodták magukat a földhöz, midőn bármelyik tetszőleges nyugati ország (különös tekintettel az Egyesült Államokra) diplomáciai szinten véleményt formált Magyarországról?

Most meg szinte extázisba esve emelik pajzsukra és remélik a megváltást egy veszélyes, kiszámíthatatlan bohóctól, aki mellékállásban egy erkölcsi toprongy is ráadásul? Akinek a beiktatásán a világ elsővonalbeli művészei nem hajlandóak fellépni, de akinek a Bayer-Bencsik-Bogár Bermuda-háromszög bulit szervez? Akinek a kedvéért a konzervatív lakájmédia botoxolt celebekként emleget és aláz évtizedek óta elismert színészeket? Tényleg ez a nemzeti-konzervatív-polgári-keresztény oldal? Ez a szájbatekert nemzeti oldal, amely egy Trump-féle rasszista, szexista, a kisemmizetteken, sérülteken, gyengébbeken gúnyolódó, a kisebbségeket megbélyegző, populista futóbolondokkal vállal közösséget és közben konzervatív és tradicionális emberi értékekről ugat?

Melyik a tradicionális és konzervativ mindabból, amiben ezek a Bayer-félék hisznek? Néhány tucat menekültet kint tartani a -20 fokban tartósan azért, mert csak? Megtagadni azt a minimális segítségnyújtást kiszolgáltatott nyomorultaktól, ami emberré teszi az embert? Az ellenkező véleményen lévők vallási, etnikai, faji, politikai alapú megkülönböztetése, megbélyegzése, pellengérre állítása érték? Tradicionális? És konzervatív? A böszme tajparasztság, a pallérozatlan tahóság emberi érték? Az agresszív, modortalan, az embert emberi mivoltában sértegető stílus konzervativ érték? Vagy esetleg a hazudozás, a korrupció, a populista ígérgetés, az átverés, a kifosztás?

Nem lehet, hogy a pusztulásba rohanó világ miatti műaggodalom helyett inkább a saját különbejáratú kormányuk korrupt, aljas, gennyes húzásai miatt kellene óbégatni, elvtársak? Azért nem jár a havi 1 millió, az is igaz. Ki nekünk az ősbunkó Donald Trump, hogy bulit szerveznek a tiszteletére? Felőlem szervezzenek, de közpénzből megy legalább? Nehogy Kovács Desikerült? vagy Rezsiszilárd megkérdezze, és ne tudjanak válaszolni. Amúgy ezután mindig az lesz, hogy Trump mondja meg a tutit nekünk? Mi leszarjuk, hogy egy európai közösség tagjai vagyunk, éjt nappallá téve szidjuk azt a közösséget, ám most Trumptól reméljük, hogy felszabadít az Unió rabigája alól? Az Orbán nevű már szart se jelent nektek? Trump nélkül senkik vagytok?

Ez nagyon kemény. Miközben a világ normálisabb fele undorodva köp egyet Trump láttán-hallatán, a magyar nemzeti jobb bulit szervez a tiszteletére, és tőle várja a csodát. Ezek annyira szánalmasak, hogy köpni kell tőlük is. Várjátok a csodát, csak nehogy pofára essetek, elvtársak! Mert azt már nem lehet majd Sorosra és a migránsok hordáira fogni.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.