Május 10,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az ilyen moslék embereknek mi van a lelkük helyén?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 470,704 forint, még hiányzik 2,529,296 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Megszokott dolog, hogy a liberálisok kiszolgáltatott emberek szívfacsaró képeivel akarják a felső 1% érdekét eladni. Sajnos még mindig van, akit sikerül ezzel beetetni

– ezt írta a Fidesz-kormány egyik seggnyalójának (=Lánczi Tamás) közpénzzel honorált, senki által nem olvasott blogján (igen, tessék, tőlem is ingyenreklám) a Fidesz kormány másik, politológusnak nevezett seggnyalója (=Kiszelly Zoltán) a Blaha Lujza téri liberális beetetés című remekművében (el kell olvasni, mert ilyen penetráns gazemberséget még a mai viszonyok között is ritkán látni), amely a karácsonyi ételosztás apropóján íródott. Ha már ételt osztani egyik görénynek sem volt kedve beállni, úgy illik, hogy ideológiailag pellengérre állítsák az elvtársak azokat, akik szótlanul, kötelességtudatból és emberbaráti szeretetből meleg ételt és tartós élelmisztert osztottak a rászorulóknak.

Kiszelly Zoltán neves és hírneves politológus mind a két trágyalétől és szervilizmustól bűzlő gumicsizmájával beleszállt a nyomorultakba, akik azért mentek ki a Blahára karácsony hajnalán éjjel 3-tól délelőtt 11-ig az átkozott sorban dideregni, mert egyrészt a liberálisok felbérelték őket, másrészt hogy ilyen módon járassák le a dicső kormányt. Ezeknek az éhező szerencsételneknek semmi, a világon semmi nem túl drága azért, hogy rossz hírét keltsék az áldott nemzeti kormánynak, amelynek a kifizetési listáján néhány millióval Kiszelly is rajta van.

Miután a 444 kiszúrta a magát politológusnak csúfoló emberszerű messziről indító és egy hajánál fogva rángatott bűzös hasonlattal az erkölcsi pöcegödör legalját megcélzó cikket, a jelentéktelen kisember Facebookon-oldalán magyarázkodik:

Kicsit később:

Te mocsadék, hányinger alak! Egy. Valóban senki nem olvassa sem a Mozgástér, sem más közmédiás blogot (Schmidt Marisnak is pont ugyanilyen sikeresek a szellemi alkotásai), akármennyi pénzt vesztek fel érte, senkit nem érdekel, még a sajátjaitokat sem érdekli. Kettő. Elolvastam a cikkedet elejétől a végéig, csak hogy ne hőbörögj és ne tartsál fölösleges eligazítást az előítéleteimről. A magyarázkodásod ugyanolyan gyomorforgató, mint az irományod, amivel igyekszel jó pontot szerezni a kenyéradó gazdádnál.

Semmi más nem jutott eszembe róla, mint az, hogy vajon az ilyen moslék embereknek, mint te, mi van a lelkük helyén? Évi garantált 5-6 millió forint olyan sok pénz, hogy megéri csúszómászóvá süllyedni érte? Mekkora gyökérnek kell lenni ahhoz, hogy valakinek az évről évre egy tál meleg ételért ácsingózó, egyre hosszabb sorról a migránsok és a liberálisok jussanak eszébe? Milyen minőségű ember az, aki magát politológusnak nevezi úgy, hogy azt is állítja mellé, hogy ételt osztani liberális elfajzás? Minek lehet nevezni azt az embert, aki úgy dolgozik meg a pénzéért, hogy emberek nyilvánvaló nyomorát tagadja vagy bagatellizálja?

Kiszelly Zoltán, azon kívül, hogy szégyelld magad, és süllyedj el, mégis milyen előítéletekről beszélsz és miért sír a pofád, hogy félreértették nagyszerű gondolataidat? Te nagyon intelligens alattvalója a fideszes elvtársaknak! Mit akartál mondani a liberális beetetés szóösszetétellel? Hogy nem volt senki a Blahán és a nem kormány seggéből kilógó média meghamisította a felvételeket, mert egyre többen szabadulnak rá ellenőrizetlenül a Photoshop-ra? Azt akartad mondani – amennyiben nem a sorosbérencek rajzolták oda mégsem a kígyózó nyomorúságot -, hogy az ételosztás liberális deviancia? Vagy esetleg azt, hogy azok, akik hosszú órákat fagyoskodtak a decemberi mínuszokban, azokat a liberális nemzetrontók fizették csak azért, hogy titeket idegesítsenek? Ha esetleg mégis vannak szegények – ahogyan te is nagy kegyesen elismered -, akkor nem kellett volna ételt osztani nekik, mert rohadjanak meg? Ha ezek közül egyik sem, akkor mi a büdös francnak nem bírtál kussolni?

Én nem értem, hogy az ilyen közpénzből hízlalt, magukat entellektüelnek és tudományos tótumfaktumoknak tartó szellemi prostituáltakba, akik pár millióért az anyjukat is eladnák, hogy nem szorul annyi szégyenérzet, hogy legalább nyilvánvalóan éhező emberek kapcsán befogják azt a büdös kormányfelszopó orgánumukat, és maradjanak csendben? Értem, hogy ma már mindenre magasról szarnak és az ilyen Kiszelly-féléket azért tartják, hogy áltudományos magyarázatokat adjanak a nyilvánvaló korrupcióra és valamennyi kormányzati döntés indokoltságát szájba rágják a senki által nem olvasott blogjaikon, de könyörgöm, ilyen mélyre hogy lehet süllyedni? És aztán meg nem értett zseniként picsogni hogy lehet?

Ide figyelj, Kiszelly! Az kurvajó, hogy szerinted a kormányod minden kormányok legjobbika és hálót adott a halhoz és oktatás és földi paradicsom és minden tökéletes. Az is egy dolog, hogy politológus létedre képes vagy még mindig az elmúlt hat év előtti elmúlt nyolc évvel, sőt Bokros-Gyurcsány-Bajnaival zsibbasztani az agyunkat, mint a legbüdösebb, pártközpontban fogant propaganda-közlemény. Igen derék és bátor dolog továbbá egy Isten háta mögötti jelentéktelen blogon zárójelben megjegyezni, hogy persze-persze, szegénység mindig volt, most is van, ezután is lesz, de miért nem csaptad az asztalt Kiszelly, hogy a közpénzmédia elhallgatja a szegénységet, hogy a kormánypárt politikusai meg egyenesen tagadják azt, és hogy úgy számoltátok fel a szegénységet (ti, nem liberálisok), hogy nem méritek?

Majd ha ezekre mind felvontad a szemöldököd és felháborodtál, akkor hazudhatod, hogy milyen fasza kormányod van, mert adott hálót a halhoz és azt mondta, hogy 47 ezerből meg lehet élni. Ja, és a Blahán nem éhezők állnak sorba egy rohadt tál meleg ételért, hanem a liberális ármány és métely és rontás akarja megvezetni a nemzeti érzelmű magyarokat.

Kiszelly, ez a szöveg még egy G. Fodor-féle szennylap kommentszekciójában is kínosnak és borzasztónak számítana. Te meg arccal, és felkent politológusi címeddel vagánykodva véresen komolyan nyomod. Ez a durva.

adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.