Június 21,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Amikor a senki által meg nem választott, elnyomott szófosó vergődik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,920,462 forint, még hiányzik 1,079,538 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tudom, hogy ki nem szarja le, de nekem valahogy nincs kedvem szó nélkül elmenni ama elmebetegség legújabb tünete mellett, amely undorító rontás a kormány legaljasabb szóhurcolójától a Jobbik ásotthalmi gyökérségéig terjedő skálán egyenes vonalú egyenletes mozgást végezve emelődik köbre minden egyes nap ebben a rántotthúsalakú, gyűlölettel és ostobasággal kikövezett országban.

Tegnap este egyszerűen nem jutottam szóhoz, mára meg leginkább a szűnni nem akaró megrökönyödésből táplálkozó bayeri énem kaparja a falat. Nem sikerült túltennem magam a sajtóban méltatlanul háttérbe szorult, két orbánozás és trampozás között feledésbe merült híren, amely Kovács Desikerült? Zoltán szóvivő minapi angol nyelvű blogbejegyzésével kapcsolatos, és amelyben a tar intelligencia a demokráciának nem nevezhető liberális demokráciát tapossa, rugdossa sértetten.

Van ugyanis a kormánynak egy angol nyelvű propagandaoldala, ahova a minap a senki által meg nem választott Kovács Zoltán nevű szófosó értékes gondolatait felhányta. És most nem az a kérdés, hogy egy havi 5-15 ezer látogatóval rendelkező oldalra ugyan miért kell reflektálni, hanem az, hogy ez a híreket hamisító oldal (amely a hungarista szélsőséges idióta rendőrgyilkos akcióját migránsokat ábrázoló fotóval festette alá) mégiscsak a magyar kormány hivatalos álláspontját közvetíti, akkor is, ha a kutya nem kíváncsi rá.

A Soros György pénzéből hosszú évekig a hanyatló liberális nem-demokráciákban okosodó Kovács Zoltán, aki nem síkbuta, mint Kósa és nem primitív, mint Németh Szilárd, Amerika és a mátrixos piros pirula a liberális nem-demokrácia ellen (by 444) című eposzában Orbán Viktor és Donald Trump egymással rokon világnézete kapcsán panaszkodik a liberális értelmiségre, amelyik politikailag korrekt, intellektuális diktatúrát erőszakol rá mindenkire. Legalább 20 éve.

Kovács az az irritálóan arrogáns kormánycsicska, akiről semmi mást nem jut eszembe, mint hogy ő az a balfék, akik csütörtökönként jobbról megtámasztja Lázár sikamlós hazugságait idő- és térkontinuumon átívelő, freudi magyarázattal szolgált arra, hogy nem jött össze maradéktalanul a közpénzszórás eltitkolása, ami a Matolcsy-féle MNB-t illeti. Ezúttal elüvöltötte hát magát az éterben: meg kell szabadulni az elnyomástól.

Az 1997 óta a Fideszben törtető, a liberális Nyugaton okosodott Kovács, akinek pártja hét éve van hatalmon, azon sápítozik, hogy el van nyomva. Kovács szerint ez az egész borzalom olyan, mint a Mátrix című film, csak itt nem a gonosz robotok az ellenfelek, hanem az elit, a média, a senki által nem választott véleményvezérek. Azok az úgynevezett, valódi támogatókkal nem rendelkező, meg nem választott civil szervezetek, amelyek fikázzák, és megadásra kényszerítik az ellenfeleiket (értsd: a megválasztott döntéshozókat).

Szóval ezek a rohadtak, akik mögött nem áll széleskörű támogatás (szemben a Fidesszel, gondolom én), ideológiai ügyeket képviselnek és a fontos döntéseket megpróbálják saját meggyőződésük szerint befolyásolni. Szerencsére Trump megválasztásával ennek az áldatlan állapotnak véget lehet vetni.

Natehát, kedves híveim a senki által meg nem választott Kovács Zoltánban! Az egyébként angolul elfogadhatóan jól beszélő kormányszóvivő idétlen angolsággal megírt esszéjének lényege az volna – ha jól hüvelyezem -, hogy haldokló nem demokrácia az, ahol az emberek pofátlanul megpróbálnak beleugatni a közügyekbe. Ennek véget kell vetni mielőbb. Ez a seggfej azért tanulta magát történészre és állítólagos politikusra a húsz éve haláltusáját vívó liberális demokráciákban, hogy ilyen vastag bőr fejlődjön ki a pofájára. Hát ezt az aljas Kovácsot ki választotta meg vajon?

Ha ez az ember nem lenne egy ugyanolyan ravasz (bár sokkal kevésbé kifinomultan intelligens) aljadék, mint Lázár, akkor mondanám, hogy nem normális, és hagyjuk a fenébe. Kovács viszont nem kretén, hanem kétségbeejtően komoly és veszélyes dolgokról prédikál. Túl az általa képviselt hazug, korrupt, becstelen, tolvaj kormány lényegiségén. Ez az erkölcstelen karierrista tényleg veszélyes. Ezek az örökös kisebbrendűségi érzésektől szenvedő, mások fölött gátlástalanul uralkodó elitellenes barmok, akik felfoghatatlan pénzek fölött diszponálnak és osztják szét egymás között, akik újságokat mészárolnak le, embereket zsarolnak, ha kell, valójában egy dolgot nem tudnak elérni: nincs intellektuális elismerés, nincs intellektuális tőke körülöttük, azt nem tudják megvenni. Ezért vinnyognak, óbégatnak és fajulnak idáig, ameddig Kovács is. Soha nem lesznek részei az elitnek, akárhány csilliárdot harácsolnak is össze.

Hogy leírja azokkal az erkölcstelenségtől undorító kezeivel, hogy aki beleszólást akar a saját sorsába és nincs egy platformon a senki által meg nem választott Kováccsal, attól meg kell szabadulni. Ez az ember – akinél bármelyik tetszőleges civil szervezetnek több támogatója van – senki által meg nem választott véleményvezérekről hadovál. Te nagyon okos! Azokat senki nem szokta megválasztani, hanem véleményt mond, és mindenki eldönti, hogy csatlakozik hozzá, vagy sem.

A civilek azért civilek és nem politikusok, mert senki nem választja őket, ellenben egy olyan társadalomban, amelyről a kormány lemondott, a civilek működnek együtt, és képviselnek ügyeket és próbálnak minden egyes összegyűjtött fillérrel embereken segíteni, tiltakozni, elmondani, kivívni. Azért, mert a kormányt nem szabad ellenvéleményekkel megzavarni a nyugodt lopásban, csalásban, hazudozásban. Azért, mert a kormány nem ér rá baromságokkal foglalkozni, miközben azzal van elfoglalva, hogy szétverje, megossza, gyűlöletre nevelje a társadalmat.

A civileket civilek támogatják általában, nem kontraszelektált, bármilyen baromságot elmondani, leírni, képviselni hajlandó szervilis seggnyalók. A civileket a kormánnyal szemben nem választotta meg senki. Ezért nem a civilek azok, akik szétlopják a hazai és az európai közpénzt, hanem a megválasztott, hatalmukkal maximálisan visszaélő pártok, és az ő szavukat hordozó Kovács Zoltánok. Akik arról elmélkednek, hogy milyen jó lenne megfosztani a társadalmat az összes maradék szabadságától, hogy milyen jó lenne, ha mindenki egyirányba nézne, hajbókolna és szemlesütne az idők végezetéig.

Milyen liberális nem-demokrácia, te szégyene az emberi faj fejlődésének? Milyen széleskörű támogatás nélküli véleményvezérek? Te pofázol erről, aki egy olyan tróger banda seggéből kilógva hurcolod a szót, amelyik két millió ember szavazatából kétharmados többséget, 3 millió ember szavazatából pedig 98%-os megkerülhetetlenséget hazudott és érdemi viták, a törvények leszarása mellett házal, kampányol, turnézik a magyar társadalom többségére magasról szarva. Te mered a szádra és a billentyűzetedre venni az elnyomást? Tudsz még mélyebbre is süllyedni pártutasításra, te szerencsétlen szófosó?

adomany

 

 

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.