Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Román kurvák, francia zsúrpubik és szittya magyar sötét parasztok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hát akkor beszéljünk a fociról. A magyar nemzetiségű Kassai Viktor játékvezetése mellett elstartolt az Európa-bajnokság. Tekintettel arra, hogy Franciaország a házigazda, történetesen a Franciaország-Románia mérkőzés volt terítéken. Erre tessék:

Tiffán: Milyen alapon közvetíti a magyar köztévé a francia-román meccset?

Az MTVA a késői órára való tekintet nélkül reagált a kirohanásra:

„Akármit is gondol Tiffán Zsolt a francia-román meccsről, az M4 az Eb teljes közvetítési jogát megvásárolta, így természetes, hogy az Eb nyitómeccsét adjuk, akár tetszik ez Tiffánnak, akár nem”

írta válaszul Kobza Miklós, az MTVA sajtófőnöke a 444-nek. Néhány perccel ezelőtt csekkoltam Tiffán visszeső fröcsögő, Facebook-huszár, megélhetésileg parlamenti képviselő és borász közösségi oldalát, ahol mit látok:

Hát így állunk mi az egy főre jutó, barázdált agyú főemlősöknek álcázott barmokkal és fideszes szakemberekkel. Orbán Viktor jóbarátja és kedvenc kocsmárosa úgy tűnik nem csak termeli, de ipari mennyiségben fogyasztja is az alkoholt. Nem a züllött pofájáról jutott eszembe, hanem erről a néhány óra leforgása alatt prezentált, pálfordulástól sem mentes nyilvános hőzöngésétől.

Nehéz eldönteni, hogy a legaljára már az este mattrészegen megérkezett Tiffán, vagy csak ma reggel, amikor – a másnaposságnak betudhatóan – arra vetemedett, hogy még jobban elássa magát, és egy veretes hazugsággal koronázza meg tegnap esti produkcióját.

Ez a Németh Szilárd-díjas biomassza, ez a Fidesz Szanyi kapitánya, ez a két mondatot egymás mellett helyesen leírni képtelen suttyó, aki világéletében azért élt olyan jól, mert magyarnak született,  tökéletesen megtestesíti azt az átlag szavazót, aki az ilyen vállalhatatlan emberekre szavaz. Akiknek főállású tevékenysége az ilyen penetránsan bűzös, elfogadhatatlan, uszító nézetek tolmácsolásában merül ki. Amit – tisztelet a kivételnek – Fidesz-Tiffán-rajongók őszinte lelkesedéssel és egyetértéssel fogadnak:

Mondanám, hogy a mértéktelen alkoholfogyasztás nem tesz jót az elmének, de erre a hihetetlen megnyilvánulásra nem hiszem, hogy lehet/szabad felmentést találni. Én legalábbis képtelen vagyok. Egy sportesemény kapcsán ilyen áporodott, bűzös végterméket kinyomni az éterbe, aztán feltört Facebookra hivatkozva elhatárolódni saját, elviselhetetlen lábszagunktól, hihetetlen mély erkölcsi színvonalat jelképez.

Ez az ember közhatalmat gyakorol és rendszeresen, de legalább hosszú évek óta okádja magából és hányja fel közösségi oldalára a fentihez hasonló, mérgező tartalmakat, amelyeknek vezérmotívuma a véres szájú hiéna. Gondolom, ez mindig olyankor fordul elő vele, amikor bebaszik és előjön belőle a mélymagyar. Többszöri elolvasás után is nehezen hihető számomra, hogy tényleg ezek a primitív szemétládák képezik a kormányon lévő politikai elit velejét, gerincnek alig nevezhető alapvetését. Ezek a fejük búbjáig európai polgárok, akiknek Európáról legfeljebb a pénzcsapok jutnak eszükbe, akik más európai országok polgárait népségnek nevezik, lekurvázzák őket és mivel Orbán Viktor lezsúrpubizta a Jobbikot, akkor Tiffán Zsolt is tanult egy új szót és ő is használja arcpirítóan oda nem illő stílusban.

Miközben Orbán Viktor és a slepp (ki tudja kinek a pénzén) a helyszínen követi a foci-Eb-t, ez a sötét paraszt azon izmozik részegen a tévé előtt, hogy a francia és a román népség egyáltalán milyen alapon vesz levegőt, mi az, hogy pályára léphet az év legrangosabb eseményének nyitómérkőzésén (amit a fél világ egyébként élőben néz) és miért kell azt neki is nézni?

Mindent elárul erről az országról az, hogy ez a kocsmatöltelékeket megszégyenítő hazafi (igen, a kocsmaasztal mellett, saturészegen szokás ilyen monológokat folytatni és ott sem mindenhol tolerálják), akiből egy sportesemény képes kihozni ezt a vadállatot, parlamenti képviselő lehet, korábban kormánybiztosi teendőket is rábíztak és még mindig nem határolódott el tőle az állampárt vezetése. Cserében gondolom hordószámra kap állami megrendeléseket a borára, amire sajnos nem lehet ráfogni, hogy öl, butít és azért ilyen kretén a termelője.

Ekkora, fekete lyukakat jobbról előző sötétség elvileg nincs, pedig naponta megtapasztalhatjuk, hogy van. Akinek 2016-ban egy Európa-bajnokság nyitómérkőzéséről Trianon jut eszébe, aki két népségnek titulált nemzetet képes ilyen módon megbélyegezni száz éves történelmi traumák mögé bújva, az nem csak európainak, nemcsak magyarnak, de embernek is silány. Nem vigasz, hogy ezt eddig is tudtuk és nem megnyugtató, hogy ezzel egyáltalán nem lóg ki a jelenlegi kormányzat egységes suttyóságából. Legközelebb majd az lesz, hogy a magyaroknak pályára lépni sem lenne szabad a román kurvák és a francia zsúrpubik ellen és egyáltalán milyen torna az, ahol más nemzetek is jelen vannak, mint a szittya magyar véreink.

Remélem Tiffán bomlott lelkében a helyükre kerültek a traumák és elégedetten, bort büfögve dőlt hátra, hogy keresztény-nemzeti kötelességét megtette és jól megszolgálta azt a közpénzt, amit azért vesz fel, hogy gombokat nyomogasson, hogy a főnöke seggét nyalja és gyűlöletet keltve a rajongói fejében is helyretegye a káoszt és a zűrzavart. Ja, nem. A karakán véres szájú hiéna nem vállalja, hogy egy gyáva, undorító, sötét paraszt.

Igaz, hogy a  migránsok kimaradtak a nagyszerű okfejtésből, de nem sok remény maradt annak az országnak, amely már sokdszorra választ vezetőnek egy ilyen szellemi toprongyot. Lehet, hogy a román és a francia népségnek nem sok jót köszönhetünk (egy nemzetet összemosni annak vezetőivel a legprimitívebb emlősök sajátja), de ehhez mérten Tiffán Zsolt egyenesen nemzeti tragédia. Szégyellni sincs kedvem magam helyette.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.