Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez tényleg reménytelenül beteg

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,582,500 forint, még hiányzik 417,500 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tudom, hogy kismilliószor leírtuk, foglalkoztunk vele, mások is leírták, mások is foglalkoztak vele. Teljesen fölöslegesen. Ez semmit nem hall semmiből, ezt semmi nem érdekli.

Ma a parlamentben az ellenzék arról kérdezte, mit ábrázol még egyáltalán Matolcsy György a jegybank élén.  Az a Matolcsy, aki 136 milliárd forinttal vágta meg a devizaadósokat az LMP szerint. És szerintem is. És a devizahitelesek szerint is. És mindenki szerint, aki nem lábon hordta ki az agyhalált.

Az a Matolcsy György, aki offshore-lovagokkal vette körbe az ország jegybankját.

Az a Matolcsy György, aki saját magáról szóló könyvet adatott ki és fordíttatott le négy nyelvre.

Az a Matolcsy György, aki Matolcsy György által írott cikkeket vásárolt a kuratóriumi elnöksége mellett működő jegybanki alapítványnak.

Az a Matolcsy György, aki túlárazott palotákba, kastélyokba, wellnessbunkerekbe, műkincsekbe öli az adófizetők pénzét.

Az a Matolcsy György, aki unokatestvérének érdekeltségeibe talicskázza ugyanazt a pénzt.

Az a Matolcsy György, aki ruandai tanulmányutakat, botswanai és namíbiai kirándulásokat finanszíroz meg nem nevezett magánszemélyeknek.

Az a Matolcsy György, akinek közbeszerzés nélkül létrehozott Pallas Athéné Alapítványait a cégbíróságnak be sem lett volna szabad jegyeztetnie.

Az a Matolcsy György, aki a Magyar Nemzeti Banknak az elmúlt években a forint szándékos árfolyamgyengítésén elért többszáz milliárd forintnyi nyereségét nem fordította a magyar adósságarány csökkentésére.

Az a Matolcsy György, aki ebédidőben Polt Péter legfőbb ügyésszel fröccsözget, aki Polt Péter legfőbb ügyész feleségének főnöke, aki Polt Péter legfőbb ügyész feleségének segédletével önkényesen dönt az adófizetők pénzének sorsáról.

Az a Matolcsy György, akiről külföldi lapok is cikkeznek, akiről már a fél világ tudja, hogy a magyar GDP közel 1 százalékát alapítványokba lapátolta, majd kijelentette, hogy ez a pénz elvesztette közpénzjellegét. Aki a kormány és a parlamenti többség bizalma és szeretete gyűrűjében nem bánta volna, ha eltitkolhatja, szerinte nem gáz, ha unokatestvére üzleteit zsírosíthatja.

Erre ez a kétes hírnevű alak, aki még mindig miniszterelnök lehet ezek után az azonnali kérdések és válaszok órájában erről a Matolcsy Györgyről: Magyarországon megmentették a devizahiteleseket. Matolcsy György a legjobb jegybankelnök, aki lehet. A jegybanki alapítványokból egyetlen fillér sem tűnt el.

Ez az Orbán Viktornak nevezett egyén az azonnali kérdések és válaszok órájában egyetlen kérdésre sem válaszolt. Ez az egyén sértegette és lehazugozta a kérdezők egy részét. Ennek az egyénnek újra elhagyta a száját az a mágikus mondat, amellyel hosszú évek óta minden gazemberséggel kapcsolatos kérdést elhárít: ők, a polgári, a keresztény, a demokrata kormány zéró toleranciát hirdetett a korrupció ellen, minden ügyben a nyomozóhatóságokhoz kell fordulni.

Ennek a rosszarcú embernek napról napra súlyosbodik az állapota. Mókás lenne, ha nem volna tragikus, hogy ez az ember, aki volt már minden és mindennek az ellenkezője is volt az alatt a negyed évszázad alatt, mióta kizárólag az adófizetők pénzén élősködik, másokat vádol hazugsággal.

Ez az ember ma vette a bátorságot és a devizahitelesek kizsigerelését és megalázását megmentésnek nevezte. Ez ugyanaz az ember, aki a magánnyugdíjvagyon megőrzésére hivatkozva ellopta azt. Ez az ember hazudik mindenről, amivel kapcsolatban kinyitja a száját. A lakosság 40%-a nélkülöz, nyomorog, miközben ez az alak a kitörő, sikerekben fetrengő magyar gazdaságot dicsőíti. Hazudott a közpénzek elköltéséről, Mészáros Lőrincről, a teljes foglalkoztatottságról, a söralátét nagyságú adóbevallásról, a két hét alatt rendet csinálunk-ról, az elűzött magyar gazdasági kivándorlókról, a létminimumról. Ez az ember csak akkor nem hazudik, amikor nem beszél.

Matolcsy György, aki a magyar közpénzbe két kézzel nyúlt bele, abból több száz milliárdot kiemelt, azt a jegybank egyéb ráfordításai között tüntette fel, aki törvénytelenül és hűtlenül kezelte a magyarok pénzét, Orbán szerint a legjobb jegybankelnök, aki lehet. A legfőbb ügyész pedig nem indít nyomozást azok ellen, akik ellopják nemcsak a devizahitelesek, nemcsak a balliberális szavazók, nemcsak a Gyurcsányba szerelmes kisnyugdíjasok, hanem ez egész rohadt ország jövőjét. Orbán egyetlen dologban nem hazudott két aljas visszatámadás között: a jegybanki alapítványokból valóban egyetlen fillér sem tűnt el. Ez a pénz rendelkezésre áll. Az ő rendelkezésükre. Abból senki más egyetlen vasat nem fog látni.

Ez itt egy csendes és nagyon szomorú, lépésről lépésre kicsíráztatott diktatúra. Ahol bűnöző mentalitású, korrupt, erkölcstelen, tehetségtelen, közpénzlopásra bármikor kapható, semmihez nem értő dilettánsok gyűrűjében és támogatásával egy nagyon beteg ember szopatja a nemzetet. Akármit mond és akárminek az ellenkezőjét, beszopjuk. Hogy a farhát áfacsökkenése valójában nyugdíjemelés. És hogy Matolcsy György a legjobb jegybankelnök, aki lehet.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.