Június 21,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Vajon azt tudja Orbán, hogy ő nem megy Strasbourgba?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,920,462 forint, még hiányzik 1,079,538 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán Viktor már meg is szólalt a tegnapi napon megtartott EP-választás kapcsán. Napirend előtti felszólalásában elmondta, Magyarország nevében csak olyan vezetőket fog támogatni, akik számára mindig az európai emberek érdekei az elsők. Egyrészt érdekelne: azt tudja Orbán, hogy speciel az Európai Parlamentbe ő nem jutott be? Trócsányi listavezetőn kívül – akit Orbán győzelmi beszéde során még az emelvényen sem igazán lehetett látni – 12 másik fideszes képviselő jutott be oda, a miniszterek elnöke azonban nem. Másrészt meg ezek szerint nem fog olyan vezetőkkel tárgyalni, akik számára nem az európai emberek érdekei az elsők? Akkor gondban lesz egy Trump vagy Bolsonaro találkozót követően. Emellett csak a szokásos sablonokat mondta el, ezeket alább olvashatják:

A vasárnapi európai parlamenti (EP-) választáson a magyarok világosan kimondták: Brüsszelben változást szeretnének – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, napirend előtt az Országgyűlésben.

A magyarok olyan európai vezetőket akarnak látni, akik nem szervezni, hanem megállítani akarják a bevándorlást, olyan vezetőket szeretnének az európai intézmények élén, akik tisztelik az európai nemzeteket, és meg akarják védeni a keresztény kultúrát. A magyarok olyan vezetőket akarnak, akiknek mindig az európai emberek érdekei az elsők – mondta az EP-választást értékelve a kormányfő. Közölte, hogy Magyarország nevében tárgyalva csak ilyen vezetőket fog támogatni. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.