Július 14,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

VENDÉG


Szüljön a miniszterelnök!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,442,844 forint, még hiányzik 1,557,156 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nagy nap van ma, Viktorka. Azt hiszem, irigykedni fogsz, bár az is lehet, hogy nem… mindenesetre szeretném látni, ahogy utánacsinálod…  De kezdjük az elején.

Mindenki tudja (szerinted legalábbis), hogy Magyarország családbarát ország. 2018 a családok éve, Magyarország kormánya pedig mindent megtesz a családokért. Van itt kérem kacsalábon forgó CSOK, a szülési kedvet szívhez szólóan számonkérő Budaházy Edda, van itt anyasági segély (határon túl) és illegális hajléktalanság (határon innen), van bőséges családi adókedvezmény (ha sokat keresel) és sakkjátszma a rezsicsökkentéssel (ha keveset). No és persze ne feledkezzünk meg a női princípiumról, meg az unokákról se, mert Kövér László az utóbbi fél órában talán nem mondott semmiféle baromságot, úgyhogy kénytelen voltam kicsit a múltat is idézni.

Ezért aztán szeretnélek téged megkérni, Fénylő Csillagunk, Felcsúti Mesterünk és örökös Viktátorunk, hogy szüljél. Akár unokát is, ha lehet, de mindenképp hozz világra még egy… Ja, hogy egy miniszterelnök nem szülhet? Hát… dehogynem! Épp ma vitte haza újszülött kislányát a kórházból az új-zélandi miniszterelnök. És igen, ő szülte. Merthogy az új-zélandi miniszterelnök egy nő, bár tudom, hogy ez nálad, Viktorka, meg az egész díszes kormányodnál tényleg a kognitív disszonancia csúcsa. Ne is gondolj erre, mert megfájdul a fejecskéd. Inkább nézz egy kis focit. Hogy Felcsút nem jutott ki a VB-re? Tudod mit? Dumáld meg Vlagyimirral, hátha okosban, utólag megoldható még…

A másik haverodról, Erdoganról meg eszedbe juthatna (ismét) az Isztambuli Egyezmény. Illene aláírni. Tudod, ha már szülésről, nőkről meg ilyenekről beszélünk.

Goitein Vera

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.