Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Szép is az, amikor a Fidesz uniós pénzből kampányol

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Gondoltam, megnyugtatom azokat, akik ebédelni sem tudtak az izgalomból, hogy vajon ki fizette a Balog Zoltán és Ónodi-Szűcs Zoltán lelkes asszisztálásával átadott készüléket az Onkológiai Intézetben. Már sikerült fotókat is feltöltenie az MTI-nek a nagy eseményről. Ímhol:

balog

Budapest, 2018. február 4. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) által közreadott képen Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere beszédet mond a budapesti Országos Onkológiai Intézet új, 1,7 milliárd forintból beszerzett, kiemelkedő pontosságú és eredményességű sugárterápiás berendezése (CyberKnife) átadásán 2018. január 4-én, a rákellenes világnapon. Balra Kásler Miklós, az intézet főigazgatója és Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár (b2). MTI Fotó: Emmi / Bartos Gyula

Vége a marcangnak, már tudom, hogy mennyivel járult hozzá a magyar költségvetés a projekthez. Semennyivel.

onkolo

Az Onkológiai Intézet honlapján megtalálható KEHOP pályázat anyagában van a készülék. Abban, amelyet teljes egészében uniós forrásból valósít meg az intézet. Ezt az MTI is és Balog Zoltán is elfelejtette megemlíteni.

Értem én, hogy minden civil szervezet, amelyik külföldről is kap támogatást, írja ki a homlokára azt, hogy külföldről támogatott szervezet. De ugyan a Fidesz ne kampányoljon már azzal, hogy mennyi pénzt költöttek az egészségügyre, mert ebben az esetben például egy vasat sem. A híveknek és minden választópolgárnak jogában áll tudni, hogy ezt bizony a nyomorult Unió, a megállított Brüsszel, a brüsszeli bürokraták – akiket Soros György rángat madzagon – ítélték meg Magyarországnak és az uniós állampolgárok fizették be. Balog és Ónodi-Szűcs csak oda ment fotózkodni és elmondani, mennyire hihetetlenül megtesz mindent a kormány a magyar emberek egészségének érdekében. Szánalmas ez így. Nem? De.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.