Június 13,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nemzeti ökölszabály

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 630,068 forint, még hiányzik 2,369,932 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt kívánok! Higgyék el, egyáltalán nem élvezem, olyannyira nem, hogy a belem fordul ki tőle. De mert a minap az egyik kedves olvasó/kommentelő embertársunk mélységesen felháborodott (egyáltalán nem ő az első és minden bizonnyal nem is az utolsó) Edgar barátom trágár, minősíthetetlen kocsmai stílusán, továbbá nehezményezte, hogy némely szerzőnk (megszólítva érzem magam én is) Bayer Zsolt nevezetű alak babérjai tör és ejnyebejnye, bátorkodom az alábbi mocskot iderakni. Tudom, hogy látták, de ezúttal pedagógiai megfontolásokat szolgál ez az örökkévalósággá dermedt, szekunder szégyenbe fulladt pillanat:

Amint bizonyára értesültek róla, ez a heteroszexuális kan azért jajveszékel ezen a fülsiketítő kappanhangon, mint akit férfiasságában tökön rúgtak, hogy hadd legyen már szabad neki undorodni a buziktól és hadd ne kelljen neki szeretni őket, egyszóval hadd lehessen ő büszke, boldog, bátor homofób. Nos, hogy jön ez Edgar káromkodásához? Hát úgy, hogy amint különbejáratú válaszunkban merészeltünk felvilágosítani a háborgó lelkű olvasót, baromira be kéne fejezni annak az ócska városi legendának a népszerűsítését, hogy ezzel a nagyon heteroszexuális emberformájúval az a baj, hogy káromkodik, trágár, csúnya szavakat használ. Nem! Ezzel a nyomorúságos, önjelölt mártírral és komplexusos, de legalább fanatikus alfahímmel az a baj, hogy amit itt tol, amit általában tol, az Goebbels politikai nyelve. Ez a baj vele. Hogy hörög, uszít és egészséges heteroszexuális férfi létére napi 24 órában (most éppen ezért kapja a közpénzfizetését) fenyegetve érzi magát az ő nemi identitásában és szexuális irányultságában, ezért muszáj neki mások identitásával és irányultságával foglalkozni. Mert ez az artikulálatlanul vernyákoló alak attól érzi jól magát a bőrében és a hatalom seggében, hogy másokat leköphet és másoktól undorodhat. Jellemzően a nála gyengébbeket, de mindenképpen a tőle és az ő fideszvallásától különbözőeket szokta megküldeni az eszelős, őszinte gyűlöletével. De legalább hazudik is. Tudja esetleg valaki, hogy ki akarja kényszeríteni őt és a hálás közönségét arra, hogy szeresse a buzikat (tetszőlegesen behelyettesíthető egyéb csoportokkal), hogy odamenjen közéjük, hogy hosszasan nézegesse őket? Hány buzi ment oda ehhez az emberformájúhoz, és mondta neki, hogy elvárja, hogy szeresse és csodálja őt? Miért kell azt hazudni, hogy a buzik elvárják tőle és hozzá hasonlóktól, hogy rajongva szeressék őket? Ki akar törvényt hozni arra, hogy Bayernek muszáj szeretni a buzikat, mert buzinak lenni csodálatos és gyönyörű? Akkor mi ez itt? Aljas hangulatkeltés. Annak ellenére, hogy azért a fejhangon óbégatás után hozzátette, hogy senki nem akarja megölni ezeket és amúgy senki mást se. Aha, az már rögtön más.

Hogy is mondta az ivócimborája és gazdája? Nemzeti ökölszabály, hogy sohasem utálhatjuk jobban az ellenfeleinket, mint amennyire szeretjük a hazánkat. Jaja, azért indít több száz milliárdos harcot őfelsége a civilek ellen, és fúrja minden irányból azt az uniós költségvetési javaslatot (miközben éppen sunyulva visszakullog a Néppártba), amely 1,8 milliárd eurót adna a jogérvényesülésre és az alapértékek védelmére. Civileknek. Közvetlenül. A bátor utcai harcos. Ökölszabály, mi? Azért kell a Budaházy famíliát jobbról előzve hosszú hetek óta a kormánypropagandában buzizni és hergelni a homoszexuálisok ellen. Azért kell a kereszténység címkéjét ráaggatni a nettó idegengyűlölet politikájára. Ezért. Mert nemzeti ökölszabály, hogy legalább annyira kötelező utálni az ellenségeinket ellenfeleinket, mint amennyire szeretjük a lopott pénzt és a hatalmat.

Nem tudom, hogy von der Leyen asszony milyen sikerrel jár ma az Európai Parlament színe előtt (szorosnak ígérkezik a posztjáról szóló szavazás), és bár a Néppárt okádék pávatánca és Fidesz-ügyben tanúsított gyáva meghátrálása után nem sok reményt fűzök semmihez, azért a  Néppárt önmagában Orbánnal a fedélzetén biztosan nem fingja a passzátszelet a következő öt év uniós politikájában. Ezért ha van eszük, akkor tényleg megcsinálják azt a tetves lenyúlási adatbázist, és csak akkor fizetnek, ha működik a jogállam. Mondjuk az erről szóló, a jogállam uniós szintű megerősítéséről szóló EB-közlemény ugyanolyan halovány libafos, mint az eddigiek  (hogy miszerint ők nem szankcionálni akarnak, hanem megtalálni a jogállam védelmét biztosító megoldást), de ha ezt megint elbaltázzák, akkor tényleg mehet a kukába az egész nagy európai álom.

Amit Orbánék leginkább Moszkva végbelén keresztül szoktak álmodni. Ha valakinek hiányérzete volt esetleg, Putyin elvtárs idén nem hagyja ki a magyarországi látogatást, október végén fogja az utasításaival megkeresni a szuverén felcsútit. Azt írtja az újság, hogy

az Orbán-kormány energia- és szomszédságpolitikájában három témakör – a paksi bővítés, a gázbeszerzés és a klímaügy – keveredik össze. Ebből a mixből kellene olyasmit kikeverni, amely Vlagyimir Putyin ízlésének is megfelel. 

Ez nekem több, mint sokatmondó és elegendő. Tiszta szerencse, hogy véletlenül sem a magyar emberek ízlésének megfelelően kellene csinálni ezt a Moszkva kebelére borulást. Mondjuk Mészáros Lőrinc magyar ember ízlése egyáltalán nem panaszkodhat egy évtizede, most éppen Paksról jut eszembe. Tavasszal újabb céget harácsolt az aluliskolázott disznószerelő, úgyhogy immár Paks távfűtésének ellátása is az ő kezében van. Ilyen ország kurvaélet, hogy nincs még egy.

Meg olyan se nagyon, ahol a kétharmaddal kormányzó párt, amelyik azt hazudja tizedik éve, hogy a magyar emberek felhatalmazása alapján kormányoz, hogy a magyar emberek óhaját és sóhaját figyeli éjt-nappallá téve, és annak függvényében cselekszik, konkrétan elszabotálja, titkosítja, elhazudja, nem hajlandó nyilvánosságra hozni, hogy milyen alapon szavazott a főnök elvtárs a klímasemlegesség ellen Brüsszelben. Azon kívül, hogy valószínűleg egyáltalán nem is léteznek azok a szakmai anyagok, amelyek azt a gyászos szavazást indokolnák (a nagy stratéga improvizált egyet, mert nem ő volt az egyedüli seggfej, aki keresztbe feküdt a közös európai vállalások előtt már ki tudja hányadszorra, tehát semmi veszítenivalója nem volt), miért nem tudhatjuk meg mimagyarok, hogy a demokratikusan felhatalmazott kormány miért hoz olyan döntéseket, amilyeneket? Majd elmondják, hogy rövidgatyát kell venni, ha meleg van, és jó lesz. Kuss legyen, és lehet örülni, hogy nem jönnek a migránsok. Ugyanígy sunyulják el a szemünk láttára a debreceni honvédiskolában történt erőszak ügyét (10 évre titkosítottak minden részletet), mert ez egy bátor, szabadságharcos kormány. Amit meg nem lehet titkosítani, azt ellopják, nem ügy.

Titkosításban, sunnyogásban, ügyeskedésben, hazudozásban, uszításban lazán hozzák a világszínvonalat. Meg a pusztítás sem egy utolsó dolog, amiben jól teljesítenek. Például az elmúlt nyolc év utáni elmúlt kilenc év alatt csaknem negyedével csökkent a diplomások aránya Magyarországon. De semmi baj, mert az egyre jobban teljesítéssel már legalább 3600 betöltetetlen pedagógusi állást összehoztak, hogy az idén se legyen majd zökkenőmentes az iskolai tanév. Mindegy, rohadjon is meg az oktatást tetőtől talpig, legalább nem lesz probléma a gondolkodó, tanult populációval. Mindeközben Szarvason százötven embert tartanak modernkori rabszolgaságban, csicskaként. A többi néma csend.

És végül, hogy feldobjam a napunkat: szégyellje magát mindenki, akinek kivándoroltak a gyerekei. Az valamit elrontott. Ebben a rothadó, félfeudális kleptokráciában az a jó, hogy mindenre megvan az ember. Takaró Mihálynak, a kormány Horthy-rajongó, zsidózó irodalomtörténészének, a Nemzeti Alaptanterv hazafiasításával megbízott szaralaknak például már akkora az arca van a rezsim seggében csaholva, hogy simán belefér azoknak a pocskondiázása, akik szerinte nem tettek eleget a magyarság megmaradásáért. Vagyis nem szültek eleget, vagy a gyerekük kivándorolt. Hogy Esterházy Pétert is a mosdatlan szájára vette, akit nem kell tanítani, mert a NER szerint kultúraromboló, azt hagyjuk is. Ennyi mocsokra én már nem tudok mit lépni. Jobb napokat mindenkinek!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.