Július 22,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Nem az emberek érdekeit nézi, hanem a saját haszna szerint cselekszik. Ki az?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,728,616 forint, még hiányzik 1,271,384 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Sokan úgy vélik, egy ország miniszterelnökének nem szabad vitatkoznia Soros Györggyel. Érvük szerint Soros egy gazdasági bűnöző, mert pénzét spekulációval, embermilliók tönkretételével, sőt egész nemzetgazdaságok megzsarolásával szerezte. Ahogy a kormányok nem tárgyalhatnak terroristákkal, úgy miniszterelnökök sem vitatkozhatnak gazdasági bűnözőkkel. Most mégis erre kényszerülök (…)

Akit érdekel, van ideje elmerülni az évtizedes erkölcsi pöce gödrében, továbbá érzi magában az elszántságot, az kizárólag saját felelősségére elolvashatja teljes egészében is a felcsúti küldetéstudatrepedésnek a fent látható sorokkal kezdődő, kényszer szülte levelét a saját oldalán (miniszterelnok.hu). Amelyet válasznak szánt Soros György (lásd még: magyar származású dollármilliárdos, spekuláns; magát filantrópnak nevező spekuláns) november 18-án a Project Syndicate nevű oldalon írt cikkére.

Címszavakban: globális birodalom versus független nemzetek, Soros-hálózat, bevándorlókontinens, migráció, multikulti, hanyatló EU, nyílt beavatkozás, a jog uralma versus az erősebb joga, nyílt társadalom versus védett társadalom, szabadságharcos nép és mindenek felett Soros György (15-ször),

  • aki minden ellenségét korrupcióval vádolja,
  • aki a világ legkorruptabb embere,
  • akit tud, lefizet és megvásárol,
  • akit nem tud, azt a hálózat (Soros-network) félelmetes fegyverével, a baloldali médiaháttérrel lejáratja, megalázza, megfélemlíti, tönkreteszi. (És soha nem fogjuk megtudni, hogy legalább harsányan röhögött, miközben ezt írta, vagy kibírta vihogás nélkül.)

Elsősorban kiábrándítónak és igazságtalannak tartom, hogy George Clooney-nak közben még nem írt nyílt levelet az önérzetes magyar miniszterelnök.

Másodsorban az is kiábrándítónak tartom, hogy a Project Syndicate nem adta meg a lehetőséget a kényszerek által gúzsba kötött embernek, hogy az unalomig ismert, a Finkelstein által kreált bűnös kottához képest semmilyen letaglózó újdonsággal nem szolgáló írásműve ugyanott megjelenhessen, ahol Soros cikke. Mert ha erre lehetőséget adtak volna, akkor nem kellene a Facebookon mártírkodnia, hogy letiltották az epehányását.

A letiltott cikk, ami nem jelenhetett meg a Project Syndicate-ben // The banned article that could not appear on Project Syndicate
http://www.miniszterelnok.hu/europa-nem-hodolhat-be-a-soros-halozatnak/

Közzétette: Orbán Viktor – 2020. november 25., szerda

Harmadsorban szerintem az kiemelkedően hervasztó, hogy az egyenes gerincű, semmilyen külső befolyás, szándék és akarat előtt fennállása óta meg nem hajló, soha senki által semmire nem kényszeríthető – hogy az ő szavaival éljek: le nem kötelezhető – szabadságharcost Soros György mégis képes volt arra kényszeríteni, hogy a Kossuth rádióban évek óta majdnem minden rendes pénteken felmondott szavalatát írásos formába öntse.

Negyedsorban – és ez a lényeg – ha a magát filantrópnak nevező spekuláns embert (aki a felcsúti erkölcsi magasles szerint egyik válság idején sem az európai emberek érdekeit nézte, hanem a saját haszna szerint cselekedett) ilyen szépen kioktatta a magyar miniszterelnök, hajlandó lesz végre a fontos dolgokról is beszélni?

Elvárható-e még valaha a szabadságharcos nemzet leghírhedtebb szabadságharcosától, hogy Soros viselt dolgainak teregetése helyett a saját, a családja, a holdudvara korrupciós ügyeivel elszámoljon azoknak, akiknek a bizalmából a közpénzes vályúhoz szabadult 2010-ben?

Ha Soros Györgyöt hetvenháromezredszer is megvádolta Európa lángba borításával, akkor majd lehetne, hogy valamikor arról is ilyen hosszasan ömlengjen, hogy idősebb Orbán Győző hogyan lett milliárdos? És Tiborcz és Mészáros és a többiek?

Ha Soros György gazdasági bűnöző – és miután a büdös életben egy vasat nem kaptam tőle, miután nem vagyok rajta a kifizetési listáján, nem én fogom megvédeni ezektől a vádaktól -, az felmenti Orbán Viktort az alól, hogy az egész családját és udvartartását úgy állította saját lábra, hogy nem a magyar emberek érdekeit nézte, hanem a saját haszna szerint cselekedett?

Hány hétig, hónapig vagy évig tervez még Orbán Viktor Soros démonizálásával kelni és feküdni, ameddig végre a valódi problémákra is jut idő?

Félreértés ne essék: Orbán Viktor nem vitatkozik sem Sorossal, sem senkivel. Most sem vitatkozik, több, mint egy évtizede nem vitatkozik. Orbán Viktor leveleket ír, mikrofonállványoknak kinyilatkoztat, előre egyeztetett alákérdezésekre fújja a magáét, Facebookon posztolgat, propagandavideókat forgat és önmagát marketingeli. Most, amikor többen halnak meg egy hét alatt, mint az elmúlt években ilyenkor; amikor a gazdaság recesszióba zuhant, és csak elejtett félmondatokból tudja meg az ország, hogy a megkérdezése nélkül adósították el 30 évre, a magát miniszterelnöknek nevező politikai kalandor Sorossal levelezik, miközben egész Európával szembefordulva mutogat, hogy ő az, ő a világ legkorruptabb embere, miatta fogunk mindmeghalni.

Szánalmas. De nem csak ő, hanem mindenki, akinek öt évnyi agymosás után ettől a pusztító színjátéktól még mindig dagad a keble.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.