Július 22,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Mindenki szüljön négy gyermeket, az a biztos

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,728,616 forint, még hiányzik 1,271,384 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Novák Katalin továbbra is azon van, hogy népszerűsítse a kormány családügyi akciótervét. Ezúttal Budapesten mondott okosakat, ahol felhívta a figyelmet arra, hogy megéri 4 gyermeket szülni, hiszen akkor a nők szja-mentességet kapnak. A lényeg, hogy minél több gyerek szülessen családonként, akkor fenntartható a magyar nemzet, de hogy emellé a munkahelyek rugalmasságát és az anyagi biztonságot is garantálják, az már nem jutott eszükbe. Azt a négy gyermeket ugyanis etetni, öltöztetni és tanítattni kell, ami nem két fillér. Arra sem csok-ot, sem más nagyszerű hitelt nem lehet felvenni, így az már a családok pénztárcáját terheli. Amivel persze alapvetően nem is lenne semmi gond, ha a magyarországi alapfizetések felzárkóznának a nyugat-európaihoz, hiszen a lakás és élelmiszer árak egyre inkább közelítenek.

Lássuk, még mit mondott a Novák Katalin, Orbán Balázs, Király Nóra trió az anyává válás fontosságáról:

A kormány igyekszik minden segítséget megadni a családoknak a jövőben is – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) anyák napi zenés, Ringatóval egybekötött rendezvényén Budapesten szombaton.

Novák Katalin – aki gyerekeivel maga is járt Ringató foglalkozásra – a Nemzeti Táncszínház aulájában tartott rendezvényen azt mondta, biztosítják a jövőben is a családi adókedvezményt, az otthonteremtési programot és minden eszközt, amely anyagilag megkönnyíti a családok életét. Január elsejétől pedig életbe lép a négygyerekes nők személyi jövedelemadó (szja) mentessége, így erre is érdemes gondolni a gyerekek tervezésekor – tette hozzá.

 Orbán Balázs, a Miniszterelnökség stratégiai és parlamenti államtitkára arra utalva, hogy néhány héttel ezelőtt született meg első gyereke, azt mondta, most kezdi megérteni, hogy milyen „fantasztikus” ünnep az anyák napja, amely összeköti a generációkat, a múltat, a jelent és a jövőt. Király Nóra, a Ficsak alapítója azt hangoztatta, hogy a szeretetről, a meghittségről és az édesanyává válásról szól az anyák napja, amelyre most közös énekléssel, mondókázással tudnak ráhangolódni a családok. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.