Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Mi lesz ezzel a mocsokkal április 9-én?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Háttal nem, de minden mással kezdünk mondatot, úgyhogy jóreggelt kívánunk. Igen-igen, ezt is megértük mi: már csak egyet kell aludni. Ameddig kiderül, hogy nem tudjuk, mi lesz, de az nagyon. A Fidesz és a Jobbik közötti szó szerint véres összecsapások után, de tulajdonképpen az egész elmúlófélben lévő elmúlt nyolc év után engem rossz érzések kerülgetnek. A lehető legrosszabbak. És itt most igen, konkrétan erre gondolok, hogy miközben Orbán Viktor Európa jövőjének, a felsőbbrendű kereszténység végvárának és földi paradicsomának, az emberbaráti szeretet és derű homogén, fehérbőrű lángoszlopának képzeli magát – egyszemélyben is és mindannyiunk nevében plánehogy -, magyar állampolgárok agyonverik egymást egy rohadt választási kampányban. Ezzel a mocsokkal és gyűlölettel mi lesz április 9-én, amikor hétfő lesz és már nem kell egyet sem aludni, mert minden világossá válik?

Nem tudok olyan okosakat mondani, mint Török Gábor, hogy miszerint a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy a Fidesz abszolút többséget szerez, de a meglepetés benne van a levegőben, ezért az is lehet, hogy a Fidesz nem szerez még abszolút többséget sem. Tényleg nem tudok ilyen cizelláltan semmit mondani, de az a helyzet, hogy bármely forgatókönyv jön is be, hétfőtől cudar idők elébe nézünk. És ehhez még csak nem is kell Orbán tegnapi utolsó dicstelen, kampányzáró fellépését szóba hozni, pedig szóba fogom. Micsoda bátorság kellett a fővárosból elmenekülve megpróbálni erőt demonstrálni úgy, hogy közben csak a félelmeiről vinnyogott a rettegő hadvezér. De micsoda legalja elvetemültség kell ahhoz, hogy az ember, aki – mint két napja hazudta – állítólag kurvára nem foglalkozik az ellenfeleivel, de akinek elhagyta a mosdatlan száját, hogy nekik a haza az első, az ellenségeknek pedig Soros György. Tehát igen, az ország miniszterelnöke már megint azt állítja, hogy a nem fideszes magyar ember nem csak hogy egyenlő az agg milliárdossal, de egyben ellenség is. Neki és az ő különbejáratú hazájának az ellenségei. Nem először utal erre a megengedhetetlen faszságra, de nekem már tegnapelőtt is tele volt vele a hócipőm. És nagyon remélem, azok a bátor, csápoló agg és kevésbé agg szurkolók, akiket tegnap sikerült összetrombitálni Székesfehérvárra, kevésnek fognak bizonyulni ebben a magyar emberek ellen folytatott háborúban.

Mondjuk engem az se vigasztal különösképpen, hogy az ellenzéki pártok kampányzárói (DK, LMP, MSZP-Párbeszéd) is penetránsan mellémentek, hozzáadott értékük, értelmük, az utolsó pillanatban történő mozgósítás tekintetében értékelhetetlenre sikerültek, de nyilvánvalóan nem a kampányzárót kell megnyerni, hanem a választást, úgyhogy ez lényegében tökmindegy is. Majdnem annyira tökmindegy, mint a Kövér nevű ember háborús elmebaja, amiről csak azért ejtek itt és most pár szót, mert ennek az elmebajnak is vannak fokozatai, és ha újabb és újabb rekordok megdöntéséről van szó, akkor bátran támaszkodhatunk a házmesterre. Hogy azt mondja:

egy világhatalmi játszma háborús terepe vagyunk, aminek a lényege, hogy a gigantikusra nőtt tőkekoncentrációk útjából el kell takarítani a nemzetállamokat. Ebben a háborúban az ellenzék soraiban vannak olyan politikai vezetők, akik elárulták a saját népüket, tehát nem a saját választóikat képviselik, hanem azokat, akiktől a zsoldot kapják.

Meg még azt is mondja:

a kampány attól is olyan mérhetetlenül színvonaltalan, hogy nincs benne egyetlen releváns állítás, amivel vitatkozhatnánk.

Engem azonban mégis az baszott fel a legjobban a valamelyik szennycsatornán megjelent interjúnak csúfolt monológjából, hogy: akik elhiszik, hogy a miénk minden idők legkorruptabb kormánya, azoknak üzeni: szavazzanak bátran ránk, hiszen a rendszerváltás utáni időszak legsikeresebb nyolc éve áll mögöttünk, csupa-csupa olyan eredménnyel, amelyekből – valószínűleg – még ők és családjuk is hasznot húzott.

Kívánok tehát a következő 28 évben is sok ilyen korrupt kormányt, mint a jelenlegi, hogy miközben mindent ellop, az ország mégis ilyen ütemben épüljön, és minden családnak több maradjon a pénztárcájában.

Számomra Kövér eddig is az emberiség egyik legkártékonyabb és legaljasabb figurája volt, és nem is nagyon bíztam benne, hogy ez valaha változni fog, de ilyen ótvar, rohadék módon relativizálni, bagatellizálni és elhazudni, amit itt nyolc év alatt műveltek… hibátlan. És hörgi, hogy gigantikus tőkekoncentráció és világhatalmi játszma, meg a háborús terep. Ha van igazság a földön, akkor Kövérnek az elsők között kell felelnie a fentihez hasonló, és ezen is túlmutató szellemi kútmérgezésért és megszámlálhatatlan gyűlöletbeszédért, amit az egypártrendszer és csakaFidesz védelmében előadott. Baszki, és tényleg elmondta, ha nem a Fidesz győz, Magyarországot még országnak sem érdemes nevezni. Mert feloldóik a szellemi AIDS-esek globalista szennyáradatában. Lerohadt az összes agysejtem, ez annyira beteg.

Meg az is, hogy egy ország miniszterelnöke nyolc év alatt olyan szinten kerülte el a médiát, a nyilvánosságot és szart bele a szavazópolgárok arcába,  hogy mindössze egyetlen olyan helyen szerepelt, ahol kellemetlen kérdést is fel lehetett tenni neki. Szép kis mérleg, nem mondom, hogy nem. Szóval Orbán egyetlen kritikus csatornának, az ATV-nek volt hajlandó nyilatkozni, ahol nem sokkal a megválasztása után beszélt. Azóta azonban egyetlen más, kényes témákat feszegető felület közelébe sem ment. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy ez mekkora kibaszott gáz. Normális helyeken egyszerűen elképzelhetetlen.

Apropó média: miután Vajna András TV2 nevű szennycsatornájának alkalmazottai (arcai, ha így jobban tetszik, Marsi Anikótól Gönczi Gáborig) propagandavideót készítettek, amelyben dörgedelmesen bevallották, hogy nekik csak Orbán Viktor és csak a Fidesz, az RTL klub híradósai teli pofával röhögték ki őket. Merthogy szakmaiság, basszátok meg! Na, azt nem a TV2-Origo tengelyen kell keresni.

És végül, hogy jó napunk legyen: a brit Telegraph tegnap este írta meg (via Index), hogy levélben kért menekülteket lejárató anyagokat (példul beilleszkedési problémákról, oktatási nehézségekről és no-go zonákról szóló nyilatkozatokat, hazaköltöző magyarok súlyos negatív tapasztalairól szóló anyagokat) a magyar nagykövetektől a külügyi államtitkár. Menczer Tamásnak hívják, csak hogy emlékezzünk erre is. Az emailt a Telegraph továbbította az  Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) számára. Az EBESZ szóvivője nem kívánta kommentálni a levelet, arra hivatkozva, hogy épp futó kampányokkal kapcsolatban nem nyilatkozhat. A nyilatkozatukat az ügyben hétfőn, a választások után fogják nyilvánosságra hozni, és akkor derül ki, hogy indítanak-e vizsgálatot kormányzati forrásokkal való visszaélés miatt. Szép.

Idevág, hallgassátok, szép napot, mindjárt vége. Vagy nem.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.