Június 14,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi akkor is itt leszünk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,495,206 forint, még hiányzik 1,504,794 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Gyalázatos, hogy ilyen szennyoldal, mint az önökél létezik. Szégyeljék magukat azért is, hogy az erdélyi vérüket a magyar nemzet ellen próbálják fordítani.

Jó reggelt! A fenti költeményt a postánkban leltük. Ez is nekünk jött:

Szégyelljék magukat, hogy ilyen cikkeket posztolnak. Manipulálják az embereket az ilyen cikkekkel. Hergelik az olvasókat Orbán Viktor miniszterelnök ellen. Szégyelljék magukat, senkiháziak.

Ez a kissé pongyolán megírt román rész fordítása.

Mindkét hőbörgés szerzője Németországban él, ha hinni lehet a profiljuknak. Tehát egyikük sem itt élvezi a tutit, nem is értem, miért. De azért válaszolnék nekik, ha már ilyen szépen összejöttünk. Mi itt a Szalonnán egységesen és teljes egyetértésben leszarjuk Orbán Viktort. A kormányával együtt. Tisztelni azt szoktuk, aki erre rászolgál. Az kurvára kevés, ha valaki valamilyen rangra vergődik. Alapvetően nem csak Orbán Viktort szarjuk le, hanem bárkit, bármelyik oldalon, aki nem politikusként és főleg, elsősorban nem becsületes emberként látja el a hivatalát. Aki lop, csal, hazudik, azon nincs mit tisztelni. Akár király, akár miniszterelnök, akár cipőfelsőrész-készítő.

Orbán Viktor sem tisztel sem engem, sem a munkatársaimat, sem senkit ebben a gyűlölettel átitatott, hülyékkel körülvett, rothadófélben lévő országban. Aki tiszteletet követel ennek az embernek, annak fogalma sincs a valóságról.

Amúgy Orbán Viktor az, aki hergel mindenkit mindenki ellen. Szítja a gyűlöletet pofátlanul és gátlástalanul. Saját személyes érdekei szerint, közpénzből. Ha valaki magyart a magyar, külhonit az itteni magyarok ellen fordít, az nem más, mint Orbán Viktor. Mondok valami egészen hihetetlent. Mi itt, akik írjuk és azok a százezrek, akik olvassák a Szalonnát, mindannyian szeretjük a hazánkat. Éppen ezért ordítunk, erről szól minden egyes cikkünk és erről szól minden egyes hozzászólás. A mi hazánk kurvára nem Orbán Viktor és bandája. A mi hazánk az a Balaton, amit Orbán veje és strómanja lassan felvásárol. A mi hazánk azok az iskolák, ahol már nem lehet szabadon tanítani. A mi hazánk azok az emberek, akik éheznek, télen fáznak, nyáron szomjaznak, mert nyomorba zárja őket a maffia, mert nem tudnak kitörni onnan, mert annyira elzárták őket, hogy már azt sem tudják, hogy joguk van többre, jobbra, emberibbre. A mi hazánk a magányosan haldokló öregek az elfekvőben, akiknek nem jut ellátás és már a csontjuk is kiltászik, mert a felfekvés lezabálta a húst a testükről. A mi hazánk azok a cigányok, akiknek soha nem volt esélyük sem arra, hogy befogadja őket ez az ország, akik nem kaphattak földet, akik akkor jók voltak, amikor a bányákban kellett gürcölni vagy az üveget kellett fújni, a vasat olvasztani és hirtelen magukra maradtak a semmi közepén, most mégis rajtuk akarja leveretni a kormány a saját nyomorunkat.

Ó, Orbán Viktor nem érdemel tiszteletet. Imádják csak azok, akiket milliárdossá tett a mások kárára, akiket földhöz, bányához, kastélyhoz, trafikhoz, kaszinóhoz, zsíros állami megbízásokhoz juttatott. Mi itt együtt szívunk ezzel az országgal, azokkal, akik nem jutnak ötről a hatra, bármennyit gürcölnek, akik kénytelenk voltak elhagyni a hazájukat, mert élni akartak, akik egészen pontosan látják, ki ez az ember és mibe akarja belerángatni az országot. Akik nagyon jól látják, hogy mi történik és miért.

Orbán Viktornál nagyobb politikai bűnöző még nem pusztított itt, pedig volt jelentkező a történelem során bőven. Mi itt élünk és Erdélyben és Európában. Látjuk belülről és látjuk kívülről mindazt, ami itt történik. És itt és Erdélyben és mindenhol szeretjük a hazánkat és nincs az a pénz, sem az a fenyegetés, amiért lemondanánk róla Orbán Viktor és bandája javára. És mi itt leszünk akkor is, amikor ezek nem féltve őrzött tekintetes urak lesznek, hanem azok, amik most is. Bűnözők. És itt leszünk akkor is, amikor Európa szégyenéből kiványszorgunk és elkezdjük felépíteni azt az országot, amire mindig is vágytunk, de a gecik elrabolták.

Ez van, drága külföldről és belföldről óbégató felháborodottak. Ha nem tetszik, akkor is ez van.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.