Július 22,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Ha csak rajtuk múlott volna, a Fidesz-KDNP-nek nemhogy 2/3-a nincsen, de kiestek volna a parlamentből

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,819,644 forint, még hiányzik 1,180,356 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha esetleg még nem látták az alábbi Facebook-posztot, ha esetleg még nem vették véresen komolyan, hogy ezt a választást a Fidesz-KDNP kétharmaddal, csalás nélkül, tisztességesen megnyerte, itt egy a teljes nemzetre nézve nem, ám a külföldön kalandozó magyarok legnépesebb, londoni közösségére nézve annál reprezentatívabb és elgondolkodtatóbb felmérés.

Bár a felmérés egyik készítője és nyilvánosságra hozója szerint az eredmény nem végleges és még nem auditált, érdemes tudni:

Ezeket az adatokat, eddig, mindig beolvasztották az otthoni eredményekbe és nem hozták nyilvánosságra. Úgy döntöttünk, hogy ennek véget vetünk és akármi is legyen majd az eredmény, publikáljuk! Hát íme.

Megkérdeztünk több, mint 1000, szavazásra váró, sorban álló embert, akik egy anonim, 30 másodperces ürlapot kitöltve nyilatkoztak. Hogy ne lehessen minket csalással gyanúsítani, minden papírhoz egy letéphető ellenőrző szelvényt csatoltunk, hogy bárki visszakereshesse, hogy a szavazatát megfelelően rögzítettük.

Az eredmények pedig ezt mutatják:

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

A teljes poszt ide kattintva elérhető:

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.