Június 14,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Gyurcsány Ferenc még hatalom nélkül is veszélyes a kormánypártokra

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,516,732 forint, még hiányzik 1,483,268 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egészen elképesztő az, hogy Gyurcsány Ferenc úgy is képes befolyásolni az ország életét, hogy már több mint 10 éve a hatalom közelébe sem került. A Fidesz legfrissebb közleménye szerint az oltásaellenes baloldal – nyilván Gyurcsány vezetésével – akadályozza a kormány munkáját. Teszik ezt úgy, hogy a kormány teljhatalommal bír már hónapok óta (valójában tizenegy éve), és lényegében azt tesz, amit csak akar.

Ehhez képest mindennek a mércéje, a vonatkoztatási pontja, az alfája és az omegája Gyurcsány Ferenc a mai napig. Vajon a Fidesz elfelejtette, hogy immár több mint egy évtizede vannak hatalmon, ezért ami ma nem működik, vagy nem megfelelően működik az országban, az nagyban nekik köszönhető?

Fele ennyi ember és idős se lenne beoltva, „ha „Gyurcsányékon múlt volna, mert a kormány vakcinabeszerzéseinek köszönhetően több vakcinával lehet oltani, mint más országokban – közölte a Fidesz szombaton, az MTI-vel.

A kormánypárt közleményében arra reagált, hogy a DK szóvivője napközben kétségbeejtőnek nevezte, hogy továbbra sem fejeződött be az idősek oltása Magyarországon. „Elképesztő, amit a baloldal művel. Kampányolnak az oltás ellen, lebeszélik az időseket az oltásról, támadják a vakcinabeszerzéseket, utána meg kiállnak prédikálni” – fogalmazott a Fidesz. Kiemelték, Magyarország azért áll az uniós ranglista élmezőnyében, mert a kormány vakcinabeszerzéseinek köszönhetően több vakcinával tud oltani, mint más országok. Ennek köszönhető, hogy már 1 millió 870 ezer ember be van oltva, 667 ezren már a második oltásukat is megkapták – fejtették ki, majd aláhúzták, a regisztrált 65 év felettiek közel háromnegyede már be van oltva, az oltásuk folyamatos, „azt egyedül csak az oltásellenes baloldal akadályozza”. (MTI) 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.