Május 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Folyamatos múlt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,617,520 forint, még hiányzik 1,382,480 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Esztergomban folytatta kampánykörútját Orbán Viktor miniszterelnök szombaton – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A Fidesz elnöke Hernádi Ádámmal, a város polgármesterével tárgyalt, majd választópolgárokkal találkozott. Orbán Viktor elmondta: 2024. június 9-e sorsdöntő nap lesz Európa történelmében. Az az európai választás, amire az utókor majd úgy emlékszik vissza, hogy a „háború vagy béke” kérdésében hozott döntést.

Az egyik oldalon a hatalom és a pénz, a másik oldalon az európai emberek békevágya – fogalmazott a miniszterelnök, hozzátéve: június 9-e talán az utolsó lehetőség, amikor még visszafordulhatunk egy harmadik nagy háború felé vezető útról. (MTI)

Vicces ez, hogy UTÓLAG tájékoztatják az országlakókat arról, hol VOLT Orbán Viktor. A kampány értelme nem az lenne, hogy ELŐRE szólnak, hol lesz, hová lehet menni meghallgatni, hol lehet kérdéseket feltenni neki? Biztosan én tudom rosszul, de nekem logikusabbnak tűnik a dolog, már amennyiben valóban a választópolgárokkal óhajt találkozni a miniszterek elnöke, nem azzal a néhány kiválasztottal, aki aligha fogja tudni biztosítani a választási győzelmet. Fotót még nem leltem a nagy eseményről, így megelégszem az Orbán házaspár szívszaggató pillanatával, amikor búcsút kellett venniük a kínai pártfőtitkártól.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.