Július 22,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Bármilyen hihetetlen, ennek a sötétségnek vége lesz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,728,616 forint, még hiányzik 1,271,384 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt kívánok, üdvözlök mindenkit, végre beütött a kedvenc napomon! Amikor is ünnepélyesen átadom a reggeli stafétát a kollégáknak, tök jó. Ahogy tegnap is, ma is külön üdvözlöm a homofóbiától, a gyűlölettől és az örök sötétségtől kettőig nem látó Kövér Lászlókat és Gajdics Ottókat is. Remélem, a Budaházy család és kordonok mögül hörgő, önjelölt normális sleppjük sem kapott szívinfarktust az artikulálatlan gyurcsánytakarodjozástólbuziemeszpézéstől és hazaárulózástól. Fogalmam nincs, hogy kinek címezték a primitív halálhörgéseiket (a melegek volnának hazaárulók?), de szánalmas volt, taszító volt, szégyenletes volt.

Míg a világ hanyatló felén a miniszterelnökök, polgármesterek, meleg és nem meleg politikusok nyitják meg a hasonló rendezvényeket, majd a felvonulás élére állnak (sőt, Londonban a Brit Királyi Légierő is együtt ünnepelt a Pride résztvevőivel), itt ilyenkor a kövek alá elbújik és kussol a regnáló hatalom. És/vagy a csahos kutyáit és legvállalhatatlanabb arcait (akiknek úgyis mindegy, mert őket a saját választóik nem azért szeretik és tapsolják vissza évek óta, mert büdöstahók, hanem annak ellenére) ráengedi a nyilvánosságra, sőt ráengedni sem kell, önszorgalomból hőbörög, hogy nehogy valakinek kétsége legyen afelől, milyen ócskalelkű senkik irányítják ezt az országot és mi a rezsim véleménye a másságról és a kisebbségekről. Én semelyik fideszes pártfaliújság helyében nem vagánykodnék azzal, hogy a felvonulás idejére a belvárosban nemzeti radikális aktivisták ellentüntetést rendeztek. Ezek a nemzeti radikális aktivisták, akik törpe minoritásról, többletjogokról óbégattak egy „Undorító a másságotok” feliratú molinó mögül, és azért rázták az öklüket, mert szerintük be kell tiltani ezt a rendezvényt, nos ezek a Fidesz hasznos idiótái. Toroczkaitól a Budaházy famílián keresztül az utolsó önkéntes normálisig.

Normálisék, az öklöt rázó ellentüntetők (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Ezek is normálisék, eltorzult fejjel, bemozduló középső ujjal. Az MTI-nek az ellentüntető csőcselék szinte több fotót ért, mint a felvonuló tömeg (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Ők azok, akik elvégzik azt a piszkos munkát, amit a kormány hivatalosan nem végezhet el, kimondják azt, amit Orbán nem mondhat, bár Kövér már álmából ébredve is bármikor. Ami engem illet, nagyon sok évvel ezelőtt jártam először és utoljára a Budapest Pride-on némi alkohol és jóbarátok társaságában, lehet annak már vagy 15-18 éve is. Sem azelőtt, sem azután. Nem emlékszem csak a kánikulára, a jókedvre, a felhőtlen bulihangulatra. Pedig szerintem akkor még kordonok is voltak, de nem emlékszem semmi olyasmire, ami a szellemi-lelki fejlődésemet derékba törte volna. Tegnap is csak  az Index közvetítése révén voltam jelen, de a helyzet az, hogy amit láttam, amit hallottam, annak alapján még inkább siralmasnak érzem ezeket az igen nagyon ostoba, a gyerekük elbuzulása miatt aggódó, kidagadt erekkel a nyakukon ökölbe szoruló hazafiakat. Hallgattam azokat a derűs, optimista, egyben civilizált embereket, akiket a riporter szóra bírt, és őszintén szégyellem, hogy ennek az országnak csak egy ilyen primitív politikai vezetés jutott, amelyik kimondatja a katonáival, hogy a betegeket meg kell gyógyítani, hogy csinálják otthon a négy fal között, hogy tőlük kell megvédeni a magyar családokat, a gyerekeket, hogy elviseljük őket, mint kutyaszart az árokparton.

Közben olvastam az egyenpropaganda cinikus beharangozóit, ez a kedvencem: Kordonok nélkül, szabadon vonulhatnak az LGBTQI emberek, az elnyomó orbáni diktatúrában. Mert ha 2019-ben meg lehet tartani a Pride-ot a világ legbiztonságosabb városában, akkor minden mást relativizálni lehet, akkor semmi más nem számít. Meg a szintén jó előre legyártott propagandaanyagokat arról, hogy jóérzésű Orbán-rajongónak hogyan illik viszonyulni ehhez az egészhez és miért nem szabad bedőlnie a toleranciáról szóló baromságoknak:

Jóérzésű ember nem támogatja a Pride-ot. Mert a Pride azt hirdeti, hogy a jogokért, az erőszak meg a kirekesztés ellen harcol, de csak provokál. Közben pedig olyan homoszexuális propagandát tol le még a gyerekek torkán is, ami ellen nem tudnak védekezni, viszont örökre hatással lesz rájuk. A Pride nem az egyenlőségről szól, mert csak a sajátjait védi, azokat viszont felsőbbrendűnek tartja.

A Pride nem egyenlő jogokat akar, hanem előjogokat, ezeket viszont követeli.

A Pride nem fog nyugodni addig, amíg mindezt el nem éri, csak ajtóstul a házba rontás helyett szivárványszínű cukiságba csomagolja az erőszakot és a nyomulást. Nem meglepő ez alapján az sem, hogy egyre több homoszexuális vállal szerepet a közéletben. A Pride megbélyegez, kirekeszt és uszít. Mindegy hát, hogy mennyire vagyok elfogadó: a Pride-ot nem tudom támogatni. (G. Fodorné Fodor-Horváth Zsófia)

Hát meg lehet nézni, kedves elvtársak és elvtársnők a képgalériákat (sőt, az elrettentésnek szánt képgalériákat is), vissza lehet hallgatni azokat az embereket, akik nem hajlandóak félni, önmagukat szégyellni és gyáván a kövek alá bújni azért, hogy normálisék ne érezzék fenyegetettnek magukat a heteroszexualitásukban és vérszittyamagyar nemzeti identitásukban. Meg lehet nézni, az időseket, fiatalokat, gyerekekkel jelen lévőket, és lehet szégyenkezni. Sehol nem láttam egyetlen felsőbbrendű embert, egyetlen provokátort, egyetlen előjogokat követelő Soros-ügynököt sem. Kizárólag olyan embereket láttam, akik sokkal boldogabbak, optimistábbak, derűsebbek és nagyvonalúabbak, mint amire ez a hatalom kárhoztatja őket. Amikor a Boldog Istvánjait, a Kövér Lászlóit és Gajdics Ottóit rájuk ereszti azért, hogy mindenképpen másodrendűnek érezzék magukat. Sokkal jobb hely lenne ez az ország, ha a kormánykeréknél nemzetieskedő lelki árvízkárosultak tisztelnék a másságot és nem állandóan ellenséget keresnének. Lehetne tanulni azoktól az emberektől, akik nem hajlandóak összeráncolt homlokkal és lehajtott fejjel járni azért, mert az Európai Unió egyik országában 2019-ben egy elvetemült politikai garnitúrának nincs jobb politikai stratégiája, mint állandóan rettegni, rettegést szítani és háborúzni ott, ahol békével sokkal többre mennénk. Nem, ezekkel az emberekkel semmi baj nincs, és előbb-utóbb ennek a sötétségnek is vége lesz, bármilyen hihetetlen.

Egyebekről röviden. Hamvakat szórok a fejemre, amiért tegnap komolyan vettem Herceghalom Görömbei József nevű polgármesterjelöltjének választási programját, aki közben világossá tette, hogy trollkodott, mert humor nélkül semmit nem ér az élet. Ez nagyszerű, én mindig örülök annak, hogy ha egy kreténnel nem többen, hanem kevesebben vagyunk. Mindazonáltal nem teljesen világos, hogy miért akar valaki  5 perces hírnevet, amikor egy 2500 fős faluban indul a választáson. Vagy akkor nem indul? Nem tudom, de vigyázni kell az ilyen akciókkal, a Hírcsárda már régen alulmaradt a rögvalósággal szemben.

Ha valaki esetleg emlékszik arra, hogy Vizi E. Szilveszer akadémikus úr két napja még azt állította, hogy őt senki nem kereste meg a kormány részéről a kormány által az MTA-tól elorozott kutatóhálózat vezetésével kapcsolatban, a valóság kicsit más. Mint kiderült, a 82 éves agykutatót valójában Palkovics úr felhívta és kérte a segítségét egy alkalmas és megfelelő személy megtalálásában. Gratulálok Vizi E. Szilveszternek, neki is van némi szerepe abban, hogy itt tart ez az ország, ahol. Az már biztos, hogy nem ő lesz az, aki ráborítja az asztalt azokra, akik ezt megérdemelnék.

Nem baj, Mészáros Lőrinc, a gáz- és mangalicaszerelés istene hasít, töretlenül hasít. A magyar állam 5,6 milliárdot tol az izocukor-gyárába, a szintén állami pénzből elfideszesített TV2 meg a szintén hozzá köthető 2rule márkát reklámozza vadul. Szívesen, Lölö! Sose halunk meg. Akkor veszem a búcsúmat, további jó hétvégét!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.