Április 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi mindannyian vagyunk a zsidók

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,566,300 forint, még hiányzik 433,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha elhatároznám, hogy mostantól kezdve semmi mást nem fogok csinálni, mint a fideszpropagandisták hazugságait cáfolom, akkor kevés lenne a nap 24 órája a feladat teljesítéséhez. Éppen tegnap beszéltünk arról a szerkesztőségben, hogy nem kevés olvasónk időről időre fontosnak érzi az ilyen hazug írásokra rámutató cikkeink alá odaönteni a saját kis vödör homokját. Mondván, ő is ebben tartja a fejét, dugja bele más is bátran. Akkor jó lesz és nyugalom. Mert amúgy is ki olvassa a propagandát, mert ő nem és a macskája sem, tehát akkor senki. Sőt, van aki szerint mi kimondottan kártékonykodunk azzal, hogy felhívjuk a figyelmet ezekre a hazug – na, nem öncélúan hazug, kifejezetten uszító célzattal hazug – írásokra, ilyen módon reklámot csinálva nekik.

Ezeknek a kedves olvasóknak üzenem, hogy a náci haláltáborok közvetlen szomszédságában lakó emberek azt állították, hogy ők nem tudtak semmiről. Amikor az amerikai hadsereg felszabadította ezeket a táborokat, összeszedték a tábor körül lakókat, teherautóval a helyszínre szállították őket és odaterelték a halomban álló hullák és a még mozgó élőhalottak közé.

Dwight D. Eisenhower tábornok Ohrdrufban és Buchenwaldban, ahol először szemlélte meg a táborokban uralkodó állapotokat (1945. április 4.), a környéken lakó német lakossággal ásatta meg a tömegsírokat: hogy e civil lakosság is átélje, megtapasztalja, mi történt, még ha ők maguk, mint sokan később is mondták, nem láttak, nem hallottak semmit (mazsihisz.hu). 

A jól táplált, békés polgárok akkor csodálkoztak rá a dologra és talán néhánynak eljutott az agyáig, hogy nem volt jó megoldás úgy tenni, mintha a neki nem tetsző dolgok nem léteznének.

Ez most is érvényes. Tessék tudomást venni a nekünk nem tetsző, kínos, kellemetlen dolgokról is, ugyanis ezeket a legalja propagandaportálokat rengetegen olvassák és hiszik minden szavát. Ezeknek a portáloknak döntő szerepe és felelőssége van abban, hogy az erre fogékonyakat embertársaik ellen hergeljék. Amit a náci propaganda művelt annak idején annak érdekében, hogy a lakosságot a zsidók ellen hergelje, ameddig a végén a nem zsidók jókora hányada el is hitte, hogy ő jobb, különb, a zsidó lényegében nem is ember és neki bármikor jogában áll elvenni a zsidó (cigány, kommunista, meleg) vagyonát, vagy akár az életét is, a modern kor firkászai pontosan ugyanezt csinálják. És pontosan ugyanolyan hatékonysággal. Aki ezt bagatellizálja, az majd hamarosan foghatja az ásót és személyesen áshatja meg azoknak a melegeknek, transzszexuálisoknak, baloldaliaknak, liberálisoknak a sírját, akiket a Fidesz által létrehozott, fenntartott és közpénzből fizetett propagandisták áldásos tevékenységének következtében legyilkolnak a keresztény gyökerekben gazdag szektatagok. Akik ezekből a propagandatermékekből tájékozódnak és építgetik sekélyes, ám sötét kis lelkük mélyén a gyűlöletet.

Nézzünk egy egyszerű példát:

Ütős cím? Az bizony. Egyszerre hergel a szocialisták – és a gyakorlott, jól trenírozott szektatag már pontosan tudja, hogy szocialisták, baloldaliak, liberálisok mind ugyanazok – és a melegek ellen. A cikk egyébként arról szól, hogy az új spanyol kormány feloldotta azt a korlátozást (ami például a magyar törvényekben benne van), hogy egynemű párok és nem házasságban, vagy bejegyzett élettársi kapcsolatban élők részesülhessenek állami finanszírozású megtermékenyítő programban. Ez nem azt jelenti, hogy elegendő lenne besétálni a megfelelő szakintézménybe, hogy valaki kisbabát szeretne. Házaspárok és élettársak esetében sem így működik. Hosszadalmas vizsgálatok során derül ki, hogy milyen egészségügyi okok miatt nem termékenyül meg a nő és amennyiben orvosilag indokolt, akkor lehet hozzájutni a megfelelő kezeléshez. Az emberiség egy bizonyos százaléka (a rejtőzködés miatt nem tudni pontos arányt, kutatók 3-4 százalékra teszik) meleg. Ez az arány stabil, mióta ember él a földön. Voltak meleg ősemberek, a modern nyugati társadalmakban éppen olyan arányban vannak meleg emberek, mint a természeti népeknél. Tehát nem divatról, nem fertőzésről, nem leküzdendő problémáról van szó, hanem egy természetes jelenségről.

A PS képmutató aggodalma a hagyományos családmodellért szemforgató sunyi hazugság. Egyetlen meleg ember sem lesz attól heteroszexuális, ha a  társadalom megveti, üldözi, kirekeszti. Az pedig természetes (kellene, hogy legyen), hogy amennyiben egy leszbikus, vagy egyedül élő nő fizeti a társadalombiztosítást, hozzájuthasson azokhoz a kezelésekhez, amelyekhez mindenki más hozzájuthat.

A spanyol társadalom befogadóbb, normálisabb gondolkodású, mint a magyar. Őszintén szólva jobb is ott élni, mint itt. És ez eléggé nagy baj, mert Magyarország egy jó hely is lehetne. De nem az. Köszönhetően a folyamatos gyűlöletkeltésnek. Egy kormánynak – többek között – az a feladata, hogy tanítsa, felvilágosítsa a társadalom tagjait. Megmutassa azt, hogy gyűlölködés nélkül, a másik elfogadásával egy sokkal élhetőbb, jobb, boldogabb hely lehet az ország.

Nálunk ennek éppen az ellenkezője történik. A kormánypárt közpénzből kitartott propagandagépezete napi szinten és profi módon uszít, mégpedig a saját honfitársai ellen. Baloldaliak, melegek, liberálisok, értelmiségiek, filozófusok, újságírók, hosszú a lista. Ma Magyarországon ők a zsidók. Mi mindannyian vagyunk a zsidók. Bárki, aki nem hajlandó a diktatúra kiépülésében legalább passzív szerepet vállalni, üldözötté vált.

De erről beszélni kell. Nyíltan és hangosan. Újra és újra. Mert ezek a propagandahazugságok nem ok nélkül születnek, meg is van az eredményük. Elég belenézni a kommentekbe:

Spanyol állami kaszát totál eladósitva ezek a degenerált ballibsi szocialisták úgy eladósitották mint a hazai MSZP-SZDSZ-DK , Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai bandák tönkre tették + 20 milliárd eurós eladósitásukkal – lové ellopásával – Magyarországot.

Undorító pattanásos beteg szukák! Mivel az összes LMBTQ-val fertőzött ember beteg, így a betegségük továbbadását a gyerekeknek kő kemény bűncselekménnyé kell nyilvánítani. Ezek mind korcsok, nagyon jól teszi a magyar kormány, hogy nem ad teret eme életellenes és társadalom ellenes tevékenység támogatására.Gyerekeket adni a már eleve beteg debileknek, hogyan gondolták ezek az állatok? Ha az ő életük tönkrement menjen tönkre mások élete is? Nincsen bennük semmi tolerancia, semmi megértés! Börtön és eutanázia az gyógyítja ezeket a selejtes embereket, akinek nem tetszik, hogy Magyarországon a családokat támogatja a kormány – a család egy apából, egy anyából és gyerekekből áll, az elhúzhat a k urva anyjába nyugatra ott lehet kefélni mindenféle AIDS-es kokszossal és lehet nekik szülni 72 nemű pulyákat. De itt Magyarországon a normalitásé a jövő. Ideje lenne ha a nyugati országok a migrációs munka mellett most már a családi modellt is átvennék a magyar kormánytól, mert a magyar álláspont a természetes, a normális.

Malacperzselővel kell ezeket a beteg elfajzottakat megkínálni! Mit képzelnek ezek magukról, szar senkik, a társadalom mikroszkóppal mérhető hányada, mit követelőznek,örüljenek hogy egyáltalán élhetnek.Kár a levegő is beléjük.

Nos, kedves magyar, vagy Magyarországon élő b uzeránsok, mehettek Spanyolországba. Végleg!

A PS cikke elérte a célját. És sajnos nem ez az egy ilyen van. Naponta, tömegével gyártják ezt a mocskot, vállvetve, kötelékben, az összes propagandaoldal. Sokan pedig úgy tesznek, mintha ez nem a valóság lenne. Mintha elmúlna attól, ha hallgatunk róla, ha nem nézünk oda. Nem fog elmúlni. Buchenwald sem foszlott köddé attól, hogy a környékbeliek úgy tettek, mintha nem létezne. Nekik kellett megásniuk a sírokat, nekik kellett a megkínzott testeket befektetni azokba a sírokba. A most félrenézők sem fogják megúszni. Már csak az a kérdés, hogy ők lesznek a sírásók, vagy nekik ássák mások a sírt. Ha hallgatunk, ha lehajtjuk a fejünket, ha elfogadjuk természetesnek azt, ami ebben az országban történik, holnap az sem fog feltűnni, ha a szomszéd telket körbekerítik szögesdróttal és elkezdik beterelni a liberálisokat, baloldaliakat, melegeket, vagy bárkit, akit ellenségnek kiáltanak ki. A kerítéshez már állnak az oszlopok. Éppen a fideszpropagandisták verik le. Egyiket a másik után. Például az ilyen mocskos cikkekkel. Akkor is, ha nem nézünk oda. Főleg akkor.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.