Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A legnagyobb bűnös akkor is az, aki az ostort a feje felett forgatva csapkod maga körül

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,582,500 forint, még hiányzik 417,500 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Két nap kellett, hogy a sokkhatás alól magamhoz térve el tudjam dönteni, hogy köpjek, vagy nyeljek inkább. Azt hiszem, köpök inkább egyet. Ugye nem baj, tisztelt Novák Katalin? Akár baj, akár nem, köpnöm kell. Mert van olyan, amikor tényleg nincsenek szavak, ez most megint egy ilyen eset. Eset? Lófaszt. Ez konkrétan egy több mint szimbolikus állásfoglalás valami mellett, amit úgy hívnak jobb helyeken, hogy nemzethalál. Mert eddig is rángatózott szerencsétlen, agonizált elkékült szájjal levegő után kapkodva, de pedig átsegíttetted egy fájdalmas és szégyenletes húzással a másvilágra. Az igazságot, a jószándékot, a közbiztonságot, a jogot, az erkölcsöt, mindent. Szép volt, nagy taps, Pilátus Katalin!

El nem tudom képzelni, mit hiszel, hogy ki vagy te? De tényleg ki vagy te? Azon kívül, hogy a felcsúti küldetéstudat golyóstollnak használ, hogy a legnagyobb pompában páváskodsz, hogy csilliárdos fizetést kapsz, hogy telibeszarod az ország azon lakosait, akik nem a Fidesz nevű bűnszervezet ténykedésétől vannak elájulva naponta legalább százszor. Ki vagy te, hogy a nemzetre veszélyt jelentő köztörvényes terroristáknak adsz kegyelmet, és erre ürügyként, hivatkozási alapként ráadásul a demens vénembert használod? Te tudod azt, hogy mennyi pénzébe került az adófizetőknek, hogy ezt a gazembert és bandáját rács mögé juttassák, oda, ahova való? Te tudod azt, hogy ez az ember egy kétlábon járó nemzetbiztonsági kockázat? Te tudod azt, hogy ez az ember milyen bűncselekményekben vett részt, miket tervezett és miket valósított meg magyar emberek ellen? Hát hogyne tudnád. Ez a baj, hogy pontosan tudod. Csak mivel eljött a ti időtök, élet és halál urainak képzelitek magatokat, nem érdekel. Kegyelmet adtál egy terroristának, aki a pofánkba röhögve lóháton távozik a börtönből, akinek akkora a kultusza a neonáci, fasiszta eszmék csecsén lógó szélsőséges mélymagyarok körében, hogy a fal adja a másikat. Hát mi a fasz folyik itt? Mit képzeltek ti magatokról? Itt a pápa, hol a pápa? Halló, Ferenc pápa! És te mit szólsz ehhez? Nem látod, nem hallod azt, amit ezek a keresztény áhítat rózsaszín ködé burkolózva, rád hivatkozva művelnek? Idejössz szentmisézgetni? És majd erre a korrupt, szélsőségesen elborult rendszerre adod az áldásod? Nem érdekel mi folyik itt? Ezek nem egyszerűen álszent, képmutató farizeusok is, de a bűnnel járnak kéz a kézben. Miközben a templomodban kufárkodnak azzal, amit nap mint nap megszegnek, semmibe vesznek, téged használnak fel arra, hogy szenesítsék a bűnös céljaikat. Az eszköz már rég a kezükben van.

És te, Katalin? Az megvan, hogy a gazdád, a parancsolód, a főnököd ezt már eljátszotta egyszer a Szafarov nevű véreskezű gyilkossal? Aki egész egyszerűen átment a szomszéd szobába, és egy baltával lefejezte az ott alvó örmény tisztet. Sőt, egy másiknak is le akarta vágni a fejét, de az nem jött össze. Ezért elítélték és leültették, majd jött a gazdád, aki kiadta Azerbajdzsánnak, ahol nemzeti hősként ünnepelték, és másnap elnöki kegyelemben részesítették. Hát nem érzed ennek a fonákját? Nem érzed azt, hogy az amúgy is a medréből kiszabadult véres nacionalizmusról, nácizmusba, fasizmusba hajló szélsőségekről vetted le a szájkosarat, és tetted rá a szöges nyakörvet? Most már hivatalosan is a csahos kutyátok lesz Budaházy? A nagy haverja, a Toroczkai már a Parlament osztja az észt és segíti a munkátokat abban a nemzetrombolásban, amit nagyüzemileg csináltok a 135 bátorral együtt. Hát mivé lett ez az ország? Kérdezek valamit: mi lesz, ha ezek lesznek nemsokára a kihívóitok? Mi lesz, ha a uszítható, hergelhető, gondolkodni nem hajlandó, általatok több mint tíz éve gyűlöletpropagandával idomított tömeg majd ezeknek a vezetésével ellenetek fordul? Mondok én valamit. Ha ez így marad, ha ezt tovább csináljátok, akkor itt anarchia lesz, és igen sok vér fog folyni. Akkor nem csak a főnökötöknek kell majd golyóálló mellénybe közlekednie, de Mészáros már most elkezdhet kevlárgyártó céget is üzemeltetni, hogy jusson mindenkinek. Biztonság? Milyen biztonság? Az mondja ez a kétlábon járó erőszakszervezet: 

„Számomra ez egy felemelő érzés. Köszönöm az elnök asszonynak, az igazságügyi miniszter asszonynak és minden döntéshozónak, aki szerepet játszott ebben”

Köszönheted, meghálálhatod. Jössz nekik eggyel, Gyuri. És ahogy ismerünk téged, te nem vagy az a hálátlan típus. Annak alapján, amit műveltél a galeriddel a vélt és bizonyíthatatlan sérelmeidért, belegondolni se akarok, mit fogsz tenni annak érdekében, hogy a börtönben töltött, eltékozolt idő miatt revansot vegyél a magyarok istenének nevében. Molotov-koktél, vipera, kővel dobálás, gyújtogatás. 

És egy ilyen időzített bombát oda fognak engedni a pápa elé? Vagy miatta lett lehegesztve minden aknafedél? Vagy azért, nehogy előmásszanak a patkányok onnan, ahova valók?

„Megfogadtam, hogy ha kiszabadulok a hétvégéig, elmegyek vasárnap a Kossuth téri nagymisére hálát adni neki azért, mert eljött. Egy köszönőimát is elmondok a tömegben, kisemberként”.

Kisember? Ki a kisember? A kisember az a keményen dolgozó, akit Rogánék megénekeltek és a hátukra mászva belehazudták magukat egy jobb sorsra érdemes ország vezetésébe, ahonnan el sem lehet távolítani őket. Egy olyan országéba, amit naponta fosztanak ki Istenre, hazára és családra hivatkozva. Egy olyan országot hajtottak rabszolgasorba, amely annak idején a régió vezető kishatalma volt. Kisember, hát itt a vége, látod, kár volt sírni érte. A sötét középkor barna csődörön vágtat az aszfalton, hátán egy megveszekedett szittya magyar terroristával. Ezt is megértük. Bár a legnagyobb bűnös akkor is az, aki az ostort a feje felett forgatva csapkod maga körül. Akit eltalál, az úgy járt, aki meg időben el tud menekülni a rá mért korbácsütések elől, az örüljön.

És még valami. Ez nem vaktában basz oda, hanem célzottan. Minden eddigi kudarcáért – amit ugyan nyilvánosan soha nem vallana be, de feszíti és frusztrálja belülről – bosszút fog állni. És nem, nem azokon, akik veszélyt jelentenek rá, hanem azokon, akik gyengék és nem tudnak ellene védekezni. Reszkess, magyar! Orbán a mennybe megy, és viszi magával a csőcseléket is!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.