Június 17,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Végül is az egész ország műveleti terület, mióta az állampárt kisajátította

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,732,797 forint, még hiányzik 1,267,203 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nézegetem a Telex beszámolóit Júdás úgynevezett kampányeseményeiről, amelyek szerintem inkább hasonlítanak valamiféle MLM-rendezvényekre, semmint nevezhetnénk őket a választókkal való bensőséges kapcsolattartás irigylésre méltó példáinak. A gyémánt fokozatú narancssárga leader előadja a bináris rendszerben alatta dolgozó smaragd, arany és ezüst fokozatú vezetőknek, hogyan szervezzenek be minél több embert az országot kifosztó piramisjáték legalsó szintjeire, hogy a felsővezetők tovább tudják élni az eddig megszokott királyi életüket. Nincs más mondandója az országot kiárusító szektavezérnek, mint az, hogy a baloldalon minden pofon jó helyre megy, és menjenek el minél több ismerőshöz, rokonhoz, baráthoz és győzzék meg őket, hogy csak a Fidesz, mert különben mind meghalunk. Vagyis ha leomlik a rendszer, akkor volt pénz, nincs pénz, hiszen a gondolkodás nélkül hívők jóvoltából tehetnek meg ezek mindent. És meg is tettek eddig mindent a segedelmükkel. Ellenünk. 

De azért lehet némi probléma, mert Júdás személyesen megy el a zártkapus szónoklatokra, ahol személyesen kell meggyőznie az olcsó termék és életérzés helyi árusait, hogy most kell igazán odatenni magukat, és elhitetni mindenkivel, hogy minden így jó, ahogy van, és ha nem ők nyernek, akkor aztán mindenki mind meghal. A felmelegített vásári portéka neve a béke, meg a háború, meg ezeknek a vegyítése, de legfőképpen a háborúpártiság és békepártiság perverz szembeállítása és hányásig mantrázása. Menjetek és terjesszétek az igét!

És ez sem elég. Itt volt például Evander Hollyfield nyugdíjas amerikai bokszoló, őt is be kellett vetni a kampányban. Nem világos, miért jött ide, pontosabban az nem világos, hogy miért smúzolt az autokratával a Karmelitában, ahol az áthallásos beszélgetés tárgya természetesen a küzdelem volt. 15 menet, ki kell fárasztani az ellenfelet. Most már Hollyfield úr is tudja, hogy Magyarországon nem boksz, hanem ökölvívás a neve ennek a sportnak, az nem tudom, kiderült-e számára, vagy egyáltalán érdekelte-e bármennyire is, hogy a beszélgetőpartnere is éppen küzd most, mint disznó a jégen.

Mi viszont látjuk, hogy ébernek kell lennie, hiszen egy pehelysúlyú áll most a ringben egy nehézsúlyú ellen, és hát nagyon úgy néz ki, hogy a rutinos harcos leginkább árnyékbokszol, nem nagyon találja el az ellenfelét. Egyébként ez a választás annyira nem fontos (pedig kurvára az, és ezt ő tudja a legjobban), mert nem parlamenti választást tartunk, hanem európait, de hát akkor is figyeljünk már oda. Hiszen a Fidesz 13 mandátumával eddig a legsikeresebb párt volt Európában (ha a máltai Munkáspártot nem számoljuk, mert Málta egy sziget és őfényessége a szigetet nem veszi figyelembe, csak a szárazföldet, és senki nem szólt neki, hogy a sziget is szárazföld), szóval azért kell a sok sütőtökszínű továbbra is, hogy elfoglalja Brüsszelt. Kíváncsi lennék, hány fideszes szavazó tudná felsorolni, ki az a 13 derék pártkatona, aki az elmúlt öt évben ott vegetált, szenvedett a sok ezer eurós fizetéséért a bűnös város légüres terében. Vagy hányan tudják felsorolni azt a tízet legalább, akik most indulnak el a frontra. Bocsánat, az Európai Parlamentbe. Ugye, ugye. Lövésük sincs, mint ahogy arról sincs szerintem, hogy a Fideszt kivágták a Néppártból (már csak a KDNP tartja ott a frontot a háborúpártiak között), hogy súlytalan, befolyással nem rendelkező nyomorultak kint, akik viszont vastag fizetést kapnak azért, hogy bomlasszanak és szénné égessék az országot Európában.

Meg közben azt is látjuk, hogy Szijjártó miniszter körül is megkettőzték az őrséget, lassan már egy páncélozott jármű is kísérni fogja a Dunakeszi büszkeségét, az orosz kémet, mert igencsak forró lett körülötte a levegő. Nem is lenne nagy baj, ha elfogyna, mert van a bűnlajstromán nem kevés disznóság, amit takargatni is komoly kihívás. Még mindig nem vagyok képes feldolgozni azt, ami Kalocsán történt. Ahol annyira belejöttek a Kevin Costnerkedésbe a TEK-es urak a rendőrséggel kiegészülve, hogy a Telex újságíróit kezdték el vegzálni, és egy sajtónyilvános eseményről kitaszigálni őket. Pontosabban már be sem engedték őket a zárt térbe, cserébe amíg kint várakoztak, rájuk szabadítottak egy civilruhás századost, aki intézkedett is üstöllést. Annyira demokratikus és fölöttébb megnyugtató, hogy vannak még ilyen lelkiismeretes szarháziak is, mint ez a fülhallgatós pali, aki megvillantotta a gusztustalan szakmai tudását, és egy mondvacsinált indokkal akarta lefegyverezni, pardon kicsavarni a kamerát az operatőr kezéből. Mint a megboldogult szép időkben, amikor egy közúti ellenőrzésnél ha minden rendben volt, akkor is talált hibát a rendőr, ha akart. Ha akart. Most is ez vágta pofán a nézőt a felvétel láttán. Hogy milyen alávaló módon él vissza a hatalmával a szerv. Ha éppen akar.

Nézd meg a sorszámát nem-e lopott-e?! Mi van? Innen indulunk, hogy egy újságíró lopott kamerával forgat egy ilyen eseményről? Inkább azt nézetted volna meg, te nagyon hülye, hogy akit óvsz és védesz, bocsánat, akit szolgálsz és védesz, mennyi mindent lopott el tőled is és az országtól is az elmúlt 14 év során. Inkább azt nyomoznád ekkora elánnal, hogy hogyan kémkedik és kollaborál a védett személyed az ország és a szövetségeseink ellenében. Inkább ott villogtatnád a fene nagy rendőri képességeidet, nem pedig egy rövidnadrágos újságíró és egy kamerás hölgy ellen. Kurvára fordítva ül az a szerv a lovon, amelynek az lenne a dolga, hogy a közt védje, de nem ezt teszi. Megint ott tartunk, hogy a hatalom (értsd: Júdás) visszaél az erőszakszervezetekkel és vegzálásra használja őket a saját érdekében, a saját civil polgárai ellenében. TEK, NAV, rendőrség, mindenki bevetésen van, de nem ott, ahol az igazi bűnözők vannak, hanem azokkal keménykednek, akik a bűnöket próbálják napvilágra hozni.

Egyébként a kedves százados úrnak innen üzenném, hogy tulajdonképpen az egész ország műveleti területté vált, mióta a Fidesz, a birodalmi állampárt azt elfoglalta és kisajátította magának. És akkor a két egyenruhásról már ne is beszéljünk, akik olyan hangnemet megütve taszigálták odébb a munkájukat végző újságírókat, mintha csak két drogos randalírozó lett volna. Hogy nehogy véletlenül kérdésekkel provokálják a külügyminiszter urat. Szegénykémet, a virítás és rongyrázás koronázatlan királyát. Akinek a TEK kvázi a háza végében is bunkert ásott, onnan vadásznak azokra, akik bántani akarják a luxusminisztert. Miközben nem mellékes, hogy ezeket a védelmi protokollokat is a mi adóforintjainkból finanszírozzák. Ha ennyire be van szarva, miért nem bérel fel egy magánhadsereget? Nem kétlem, hogy futná rá, ha csak az elmúlt pár év bevételeit nézzük; feltételezem, hogy a horkolásgátló-bizniszből csak csurrant-cseppent valami a seftelő repülő királynak is. Vagy nem? 

Szégyen ez az ország, és azok is, akik ezeket kiszolgálják. Az összes ilyen rendőr meg verőember, akik ezek szerint csak jól fizetett zsoldosok és nem az számít nekik, hogy kit védenek kitől, kivel szemben, hanem hogy mennyit kapnak azért, hogy bűnözőket babusgassanak és kísérgessenek reggeltől estig.

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.