Június 17,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Stratégiai megbeszélés

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,732,797 forint, még hiányzik 1,267,203 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Háborúpárti, baloldali, libsi, Soros, Brüsszel, gender, narcisztikus nőverő, Gyurcsány, dollárbaloldal, 3. világháború, mindmeghalunk, CSAKAFIDESZ!

– Összességében elég ütős, nem?

– Ja, de valami még hiányzik, nem? Talán a Magyar Péteres részbe beilleszthetnék még valamit, mondjuk valami olyasmire gondolok, hogy … ööö … baromarcú! Ez jó, nem? Hát nem egy hülye baromarcú?

– De az! De sajnos nem jó, a narcisztikus nőverő se nagyon jött be. Lehet, hogy ki kellene vennünk az egészet.

– De valamit csak mondanunk kell rá! A hülye baromarcúnál még a női napszemüvegezés se jött be!

– Mit szólnál ahhoz, ha ő is háborúpárti lenne? Meg baloldali.

– Ő is? Ááá, ezt biztos nem hiszik el, hát a mi térfelünkről jött. Mi meg a keblünkön melengettük ezt a szemétládát!

– Hát már miért ne hinnék el? Gondolj csak bele, Főnök! Aki veri a feleségét, meg titokban felveszi, ráadásul narcisztikus, az lehet jobboldali?

– Igazad van! Aki ilyeneket csinál az nyilvánvalóan baloldali. Sőt, az csak egy libsi-komcsi háborúpárti buzi lehet!

– Ezt simán beveszik. Ha meg bármi konkrétabb felmerül vele kapcsolatban, majd azt mondjuk, hogy ez minket nem érint, ez a baloldal belügye.

– Nagyon jó! Ez tetszik. Alig várom, hogy kipróbálhassam. Majd olyan flegmán mondom, félvállról. Tudom, tudom, még azért begyakorlom előtte. Hmm, a baloldal belügye. Haha, tényleg nagyon jó. Na de, mi legyen ezzel a másik hülyeséggel? Amúgy is egyre többen hőbörögnek a kurva akkumulátorgyárak miatt, erre itt van ez az iváncsai eset.

– Az a legegyszerűbb. Majd nem mondunk semmit. Mintha nem történne semmi.

– Nem kéne valamit mégis? Mi lenne, ha visszakérnénk valamennyit a támogatásukból? Akkor jól megmutathatnánk, hogy mi keményen fellépünk a multik ellen.

– Ugyan Főnök, te tudod a legjobban, hogy a kínaiak nem fognak visszaadni egy fillért sem. Így is rengeteg pénzzel lógunk nekik.

– Igaz. Basszus, még én se tudom, hogy mennyit adtak eddig. Talán levonhatunk valamennyit a tartozásból. De igazad van, nem fognak bele menni. Hülye sárgák! Akkor maradjunk az eredeti verziónál. Nem mondunk semmit. Különben se foglalkozom üzleti ügyekkel, nem igaz? Mi van még?

– Itt van ez a merénylő. Kiderült, hogy egy lévai nyugdíjas, aki szélsőjobbos csoportokban mozgott.

– Az meg hogy lehet? Ennek nincs is értelme! Miért akarta volna megölni a Fico-t?

– Tudod milyenek ezek a szélsőjobbosok. Tele vannak összeesküvés-elméletekkel, meg mindig hőbörögnek, és minden baromságot elhisznek.

– Honnan tudnám milyenek? … Ja, tényleg, tudom. Nekünk is elhisznek mindent. Akkor?

– Legyen ez a faszi is háborúpárti meg baloldali! Akkor minden érthető lesz.

– Ok, legyen! Tényleg csak így hihető! Ez a Fico is micsoda seggfej! Nem kiment golyóállómellény nélkül? Höhö … Erről jut eszembe, nem lehetne ezt a Magyar Pétert is egyszerűen csak lelőni?

– Nem lenne jó, Főnök! Akkor mindenki nekünk jönne. Nem hiszem, hogy a Gyurcsányra lehetne kenni. Mártírt se kéne csinálni belőle. De tudod mit? Majd még agyalok ezen. Meg majd beszélek a Pintérrel is. Viszont megint előjött ez az orosz hacker ügy a Peti Úrfi minisztériuma kapcsán. Az a hülye meg már elfelejtette, mit kell erre mondania.

– Te csak ne hülyézd le a Petikét! Ő a legtökösebb srác az egész hülye kormányban. Különben is, hogyhogy megint előjött? Biztosítottál róla, hogy ezt elfelejtik. Akkor most mi ez az egész?

– Előástak valami hülye levelet. Nem tudom, hogy kerülhetett ki, de tuti, hogy a külügyből csempészte ki valaki.

– Kapjátok el és nyírjátok ki! Nem érdekel, de ha ebből megint botrány lesz az nagyon nagy gáz lesz.

– Nyugi Főnök! Úgyis kampány van, majd megint ugyanazt mondjuk. Mármint hogy kampányhazugság az egész.

– Ajánlom, hogy oldd meg! A végén még kiderül, hogy az online választási rendszert is megbuheráltuk. Még annak a rettenetes Putyinnak is meg kellett ígérnem, hogy ezt elsikáljuk. Semmi kedvem magyarázkodni neki. Jól van, le fogom cseszni Petikét is. Pedig olyan, mintha a saját fiam lenne. Apropó, biztos jó ötlet volt elküldeni azt az anyaszomorító hülye gyereket Csádba?

– Ez a legjobb, amit kitalálhattunk neki. Addig jó, amíg nincs szem előtt. Ott kint meg amúgy se zavar sok vizet, de legalább lefoglalja magát. A lányod viszont visszafoghatná magát! Tényleg muszáj volt neki Dubaiban tetszelegnie? Ez visszaüthet. Legalább a választásig várhatna az ilyesmikkel!

– Jól van, jól van. Majd szólok a kis Tüncikémnek. Na de akkor rendben vagyunk, nem? A Petikét meg küldjük el pár napra valahová messzire! Nem volt szó valami diplomáciai faszságról a japánokkal? Menjen oda! Most! Aztán keress valami más helyet is visszafelé, ahol el tud tölteni még pár napot! Van még valami?

– Elkezdték kapargatni a Matolcsy gyerek ügyleteit is. Ebből is balhé lehet még.

– Bassza meg! Megmondtam annak a bandzsa fasznak, hogy vegyen vissza! Különben is, mit pofázik ez mindig mindenbe bele? Szegény Mártonkát is lejáratja. Nem lehetne az MNB-t is átadni a Vargának? Vele legalább nincs gond. Olyan szolid.

– Azzal csak megint az Uniót hergelnénk. Nem kéne most ezt a húrt tovább feszíteni. Majd ha te leszel a soros elnök, akkor talán. Itt vannak viszont ezek a cöfös csávók. Több lóvét kérnek a békemenetre.

– Menjenek ezek is a picsába! Nem kaptak már eleget? Aztán mi a faszt csinálnak ezért a pénzért? Nevetgélnek a hülye műsoraikban, meg írogatják a hülye cikkeiket, milliókat fizetünk nekik, de már egy kurva békemenetet sem bírnak összehozni rendesen. Pedig megmondtam, hogy én is ott leszek. Mi van, az már nem elég?

– Nem olyan hülyék azok a cikkek, Főnök, elvégre az én embereim írják a nagy részüket. Arra hivatkoznak, hogy te mondtad nekik, hogy ha kell a fél országot felbuszoztatod a menetre. És persze nem is ártana.

– Ok, ok. Faszom mindenkibe! Nem arról volt szó, hogy már simán el leszek a következő 20-30 évben?

– Persze-persze, de emlékezz, mondtam, hogy állítsuk le a Balog Zolit. Miatta van ez az egész.

– Igaz, az az ájtatos seggfej behálózta a feleségemet is. Hogy mondhattam volna nemet? Nem lehetne rátolni az egész balhét? Mondjuk kikiálthatnánk eretneknek, és nyilvánosan elégetjük egy máglyán, vagy valami ilyesmi.

– Jó lenne, de azok az idők már sajnos elmúltak. Abból csak még nagyobb zűr lenne.

– Jut eszembe, üzenem a hülye csuhásoknak is, hogy kapják össze magukat, és terjesszék az igét rendesen. Ezeknek is mindig csak az én lóvém kell. Hát mi vagyok én, egy Teréz anya? Vagy mi a fasz?

– Ok, szólok nekik. Fixálnunk kellene a további kampányállomásaid, el kellene még jutnod egy rakás helyre.

– Nem lehetne elküldeni azt a hasonmást? A faszom se kíváncsi arra sok hülye bugrisra!

– Ebben ne is gondolkodj! Hasonlítani hasonlít, de egy idióta. Azt hiszi, hogy ő majd mindenfélét mondhat. A legutóbb ez a barom azt találta ki, hogy majd azt mondja, hogy iskolákat fogunk építeni.

– Ez tök hülye! Nem mondtad meg neki, hogy csak azt mondhatja, amit leírsz neki?

– Dehogynem Főnök, de ez a seggfej azt hiszi, hogy ő majd nyugodtan improvizálhat.

– Rúgjátok ki! Sőt, nyírjátok ki! Vagy mit tudom én. Csak ne pofázzon! Ha kell vágjátok ki a nyelvét! Még valami?

– Mi legyen ezzel a tv-vitával? Tényleg oda engedjük Tompikát?

– Isten őrizz! Addig jó amíg csak posztolgat. Fújjátok le az egészet! Már úgyis megszokták, hogy mi nem vitázunk. Ennyike. Jézusom, tényleg ezt mondtam? Az az agyalágyult is elmehet a picsába! Hát tényleg csupa idiótával vagyok körülvéve? Miért kellett a hülye Jucikának is belekeverednie? Pedig olyan tehetséges kis pina volt! Ez is a te hibád! Most nem kéne megint ezzel a drogos ficsúrral szarakodnom, ráadásul a Magyar is nyugton maradt volna. Ajánlom, hogy találj ki valamit ezzel a fasszal, mert rajtad verem el, ha a baromarcú még ennél is jobban bekavar nekünk!

– Nyugi, Főnök! Intézek mindent. Te csak vedd be a gyógyszereidet!

CHF.Scarface

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.