Június 17,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Magyarország Zrt. jobban teljesít, a BDPST még jobban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,749,432 forint, még hiányzik 1,250,568 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Buli volt a napokban Budapesten. Orbán Ráhel miniszterelnöki elsőszülött buliztatta az internet trash szekcióját, a felkapaszkodott influenszereket, a sznobizmus és a kivagyiság koronázatlan királyait és királynőit, a luxusrongyrázás és a felső tízezer megtestesítőit, azokat a kőgazdag percembereket, akik a Youtube-on, a TikTokon meg az Instagramon hülyítik az amúgy is sok tekintetben leszedált közönségüket, és ejtik egyik ámulatból a másikba azokat, akik nagyjából csak a virtuális lefelé és felfelé pörgetésben lelik örömüket. Ez a trend, a luxusélet kipakolása a kirakatba, az ócska magamutogatás szélesvásznon.

Amit egyébként én pont leszarnék, tennék rá nagy ívben, nem esik nehezemre kikerülni ezeket az élményeket, attól viszont felmegy az agyvizem, hogy ezt a parádét megint abból a pénzből finanszírozzák, amit mi itt pár millióan évente, havonta, de akár egy kifli vásárlása után naponta befizetünk a közösbe. Abba a közösbe, amit ezek, egészen pontosan a Júdás-klán és az udvartartás konzekvensen a saját vagyonának tekint és úgy költekezik belőle, mint egy királyi család. Nyilván ha a klán fejénél van a kincstár kulcsa, akkor oda szabad bejárást biztosít a családtagjainak is. Többek között Ráhel asszonyságnak, akinek úgy látszik, az Operaház a fétise. Az az épület, amit közpénzből brutálisan túlárazva, természetesen egy NER-hez bekötött vállalkozó újított fel, majd miután elkészült, egy NER-közeli figurának adták át a büfé üzemeltetést is. Aztán ha annak éppen az az ötlete támadt, hogy egy előadást szakítsanak meg egy büfészünettel, hogy neki legyen még több bevétele, akkor azt az intézmény sütőtökszínű vezetőjével lazán összehozzák. Mint ahogy annak se volt semmi akadálya kilenc évvel ezelőtt, hogy ugyanez az Orbán Ráhel a svájci egyetemista barátait lássa vendégül ugyanott, az Operaházban; egyenesen a királyi páholyból nézhették a Diótörőt, Ókovács gyakorlatilag ezüst tálcán szolgálta fel nekik az étket és a pezsgőt. Ráhel megadja a módját, ha villantani kell, hiszen ő a saját lábán álldogálva lett milliárdos szállodatulajdonos a férjével, továbbá tokaji földbirtokos és bababoltot üzemeltető kisiparos. Amúgy ha valaki kérdezi, nem közszereplő. 

Tehát. A hét egyik fényes eseménye volt, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség úgy gondolta, hogy a formális pozícióval nem rendelkező legidősebb Orbán-lány a legmegfelelőbb személy arra, hogy nagy elérésű influenszereket csődítsen Magyarországra közpénzből és általuk népszerűsítse Budapestet, valamint természetesen a törvényesített korrupció révén ellopott adóforintokból épült családi szállodáit is, ha már így hozta az élet. Mert gondolom egyébként nem telne rá ennek a hétmérföldes tehetségnek, hogy önerőből finanszírozza meg a családi luxushotelek reklámozást, erre is ott van a jó sok magyar adóforint, ha már apuka az ország elsőszámú embere. Pontosabban az ország felkent és kétharmaddal megválasztott tulajdonosa. Mert ugye Magyarország Zrt. jobban teljesít, a BDPST meg még jobban. Hát elmentek ti a BDS FRCNB KZNFGVA! A milliós, csilliós óráitokkal, ruháitokkal, méregdrága cipőitekkel és exkluzív zabálásaitokat. Egészségetekre, olyan jó, hogy vendégül láthatjuk az elitet és hozzájárulhatunk a pereputty rongyrázásához. Hálásak vagyunk, hogy a szaros pelenkát dobáló, az apjára megszólalásig hasonlító üzletasszony láthatóvá tette az Instagram-oldalát a póroknak, hogy rácsodálkozhassanak arra, hogy milyen luxusban éldegéli életét ez az morális árvízkárosult. Miközben az apja vért izzadva, fogvédő és kevlár mellény nélkül megy a tömegbe, mert neki ki kell mennie az emberek közé, és ő meg is teszi, nem fél ő senkitől és semmitől, mondhatnánk, az életét kockáztatja azért, hogy a Júdás-klán méltó legyen nagy híréhez, és a puritán arisztokrácia diszkrét bájához. Apuka most tényleg odateszi magát, hogy a pereputtynak nehogy nélkülöznie kelljen, nehogy elmúljon a pünkösdi királyság, mert ha nem védi meg a mundér becsületét, akkor ugrottak az ilyen közpénzből megtámogatott fényűző dajdajok.

Ahogy az újságok írták, akkor trip volt a fővárosban, hogy az erre legálisan ellopott támogatások adják a másikat. Vagy a szétszopatott Lánchíd kőoroszlánjai bőgik majd az apadó Duna medrébe, hogy nem csak egyszer volt Budán kutyavásár. Mióta Júdás elfoglalta, azóta minden napra jut egy ilyen vagy hasonló habzsidőzsi, mi meg általában a kocsányon lógó szemű, távoli megfigyelői lehetünk az effajta esztrád műsoroknak.

De persze megint mi vagyunk az irigyek, a károgók meg a rosszindulatúak. Mert mi semminek nem tudunk örülni, a Júdás-család sikereinek különösen nem. Pedig és máskülönben 2026-ban a Puskás Arénában rendezik a BL-döntőt, szóval többszörösen is kuss! Az, hogy a létesítmény megépítése  n-szer annyiba került nekünk – nem nekik! -, mint amennyire tervezték az elején, az le van szarva. Az, hogy oda is csak a kiváltságosok juthatnak be, ha szerencséjük van, mert ezek még oda is saját VIP-páholyokat építettek maguknak és a jegyeket valamiért uram-bátyám módon elosztogatják maguk között, az mellékes. Mert ha meccs van, az kurva élet, hogy az összes NER-es onnan posztol, más meg csak reménykedhet abban, hogy kisorsolják a nevét a jegyvásárláskor. Mert a válogatott is már csak az övék, azt is kisajátították és lenyúlták az összes nemzeti jelképpel együtt, akkor pont a nemzet stadionjával tennének kivételt? Lófaszt, bazdmg. Mi felépítjük nekik, mi kifizetjük helyettük, mi fenntartjuk és üzemeltetjük, de nézni csak távolról és kellő tisztelettel, hiszen ez a nemzeti minimum, ez az igazodási pont. Ha fideszes vagy, akkor oké, ha meg nem, akkor hess a picsába, büdös lipsi.

Szóval így állunk két héttel a választások előtt, és semmi nincs, ami megrengethetné a hatalmi elit gőgjét és magabiztos felsőbbrendűségi reflexeit. Minden megy tovább, ahogy eddig, majd kimozogják az összes disznóságukat, hazugságukat és lopásukat, ahogy eddig. Mert továbbra is megtehetik. Ellenünk. Pedig nélkülünk kurvára nem tudnák megtenni.  

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.