Május 16,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Még mindig nincs elem a zseblámpában

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,541,646 forint, még hiányzik 1,458,354 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„2010 óta Magyarország a bizonyíték arra, hogy a normalitás társadalmi többsége demokratikus módon politikai többséget tud szerezni, és azt demokratikus módon meg is tudja őrizni”.

Igen, még mindig itt tartok. Igen, ezt a partvisszájú mélymagyar, a turul nemzetség törzsfőnöke, a dakota kultúra védőszentjének kollégiumi cinkos- és bűntársa bírta nyilvánosan kijelenteni az amerikai szélsőjobbosok budapesti világkonferenciáján (CPAC), amit természetesen mi fizettünk nekik, hogy kényelmesen tudjanak ellenünk és a fejlett, nyugati világ ellen uszítani. 

„Az abnormalitás erői globálisan lépnek fel ellenünk”, ezek az erők pedig destabilizálni akarják az Egyesült Államokat, minden európai nemzeti államot és Izraelt is, dehumanizálni akarják az amerikai, az európai és az izraeli embereket. Mindezt Kövér szerint azért teszik, mert olyan világrendet akarnak, ami nem közérdeken, hanem az ő magánérdekeiken alapul, és aminek alakítói többé már nem a közakaratot megtestesítő, demokratikus legitimációval rendelkező közhatalmak, azaz a nemzeti államok, hanem a transznacionális magánhatalmak gazdái. Ezen a ponton szartam össze magam a gyönyörtől. Ez a despotasegítő nemkommunista, aki szintén felhúzott már egy kisebb kastélyt magának Erdélyben a mi adóforintjainkon, ilyen nácoid és fasiszta szólamokkal szórakoztatta a vendégsereget az Operaházban, ahol a szeánsz után még egy jót zabáltak is. Kivételesen azt is a mi kontónkra. 

Én nem tudom, hogy ezek hol élnek, és mit gondolnak, és tényleg elhiszik, amit beszélnek, de a fentebb említett maszlagok tökéletesen leírják őket. Nem azokról beszél Kövér, akikről azt hiszi, hogy beszél. Szerintem ha ezt sokan hallanák, olvasnák, akik nem hallották és nem olvasták, teljes joggal gondolhatnák azt rólunk, hogy ezt az országot elvitték az ufók és totálisan meghülyítve hozták vissza. Oda, ahol egyébként tényleg élnek ilyen, a NER seggéből kiordibáló Kövérek, akik pontosan úgy beszélnek, mint akik voltak már a földönkívülieknél vendégségben.

Mondja ezt az a közjogilag méltatlan, akinek a pártja jelentős mértékben annak a társadalmi csoportnak a rajongását élvezi, amelyik az úgynevezett rendszerváltás után nem sokat/semmit nem tudott kezdeni azzal a lehetőséggel, amit a szabadság és szabad piac kínálni tudott, cserébe most lelkesen kiszolgálják és támogatják, az adóforintjaikon és szavazataikon keresztül legitimálják és kitömik ezt a rablóbandát minden földi jóval. Az a csoport, amelyik a kádári kényelemből egy olyan rendszerben találta magát, ahol bizony megszűnt létezni az állami gyámság és kényelem, helyette jött egy teljesítmény- és tudás alapú rendszer, amihez alkalmazkodniuk kellett volna. De sikerült? Nem. Júdás meg elhitette velük vérkonzervatív, nacionalista lózungokkal, hogy márpedig ez így nem jó, de ők semmiről nem tehetnek, mindenért más a hibás, csak a Fidesz. Szóval ott tartunk, mint Rákosi és Kádár idejében, ahol minden és minden IS a nyugat undorító találmánya, az ördög machinációja, a megtestesült gonoszság, ami ellen az utolsó vérig küzdeni kell. Miközben ezek olyan Forbes-listás milliárdossá tették saját magukat és a klientúrájukat, hogy az már a Halálcsillagról is látszik.

Persze. Mindenki támad és nyomul, az imperialista reakciósok köztünk járnak és meg akarják szüntetni ezt a földi paradicsomot, amit úgy hívnak, hogy Magyarország, és el akarják venni mindazt, amit ezek maguknak összeloptak 14 év alatt. Közérdek, közakarat és demokratikus legitimáció? Ezek az állampárttal egy mondatban? Ez a véresszájú ilyeneket egyáltalán ki mer ejteni a pofáján? Ez az önmagából kifordult, mindig sértődött közszolga, aki úgy kapcsolgatja ki-be a mikrofont, amikor az ellenzék beszél a Parlamentben és sérti a fülét, mint hülyegyerek a villanykapcsolót, miközben úgy alázza és utasítja rendre az ellenzéki képviselőket, mint egy bebaszott házmester egy sötét lépcsőházban. Ezek beszélnek tisztességről és becsületről, amikor naponta kismillió példa bizonyítja, hogyan fosztogatják az ország és az EU adófizetői által fenntartott kasszát? Tehát a normalitás társadalmi többsége Kövér szerint a Fidesz szavazótábora, amely felsőfokú végzettséggel nem rendelkező, idősebb polgárokból áll, akik többnyire vidéki zsákfalvakban, eldugott településeken élnek, és az úgynevezett közmédiából tájékozódnak arról, hogy ha nem a Fidesz lenne kormányon, akkor itt mindenkinek annyi lenne. Ez ma, 2024-ben a birodalmi állampárt üzenete az országnak.

De persze ez csak a kezdet volt, mert a katarzist a végére tartogatta a szónok. Kövér szerint „mi, a nyugati normalitás erői, Izraeltől Európán keresztül az Egyesült Államokig nem akarunk ilyen világrendet. Az abnormalitás erői azt üzenik, Isten csak mítosz, a haza csak illúzió, a család csak teher. Nekünk, a normalitás erőinek az Isten, a haza és a család olyan megtartó valóság, amely legfőbb értelmét adja az életünknek”. Magyarországot pedig egyenesen „a normalitás európai főhadiszállásának” nevezte. Azt is mondta, az abnormalitás erői „el akarják törölni a zsidók és a keresztények hitét. Amerikát el akarják venni az amerikaiaktól, Európát pedig az európaiaktól azért, hogy Soros Györgynek és társainak adják. Izrael államát szét akarják verni azért, hogy utána odadobják ellenségeinek. A demokráciát diktatúrává akarják alakítani, és kormányzatainkat pedig az abnormalitás erőinek cselédjévé akarják tenni”Kövér szerint összefogással és hatékony cselekvéssel „mindenhol legyőzhetjük a luciferiánusokat!”

Nincs semmi új, nincs semmi remény, még mindig nincs elem a zseblámpában. Hiába az internet, a kommunikáció fejlettsége és a tájékozódási szabadság, itt a normalitás főhadiszállásán még simán elő lehet adni ilyen vadbaromságokat és vérlázító szövegeket. És valószínűleg azért lehet és kell ezt megtenni, mert csont nélkül átmennek a legvidámabb barakk lakóinak, vidáman csúszik le a torkukon. A koromsötétben vegetáló társadalom meghatározott része helyeslően bólogat ezekre a legvadabb konteókat és összeesküvés-elméleteket megszégyenítő borzalmakra. Itt az X nénik és Y bácsik országában, a tájékozatlanság, az apatikus egyszerűség senkiföldjén. Ahol Mészáros Lőrinc szintjén vegetál a köz (a pénztárcája nem), ahol a doktorminiszterelnök a megkérdőjelezhetetlen sztár, ahol a falusi feeling a menő, ahol a tudás ellenség, ahol minden van, mégis minden hónap végén kiderül, hogy kurvára nincs semmi. Csak az örökös vérostoba kérdés: de mééé, a Gyurcsány jobb lenne?

Ceterum censeo: az orbáni rezsimet el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.