Május 15,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Magad uram, ha szolgád nincsen!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 734,189 forint, még hiányzik 2,265,811 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt kívánok mindenkinek!

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón nagyon érdekesen indokolta meg, hogy a kormány miért nem tudja teljesíteni az állami fenntartásban maradt felsőoktatási dolgozók bérköveteléseit: mert háborús helyzet van, így sajnos korlátozott a kormány pénzügyi mozgástere, a felsőoktatási dolgozók béremelésére most nem futja. (Telex)

Ez valóban nagyon érdekes. Mármint az, hogy bárhová ledobnak akár ejtőernyővel egy random fideszest és kérdeznek tőle valamit, csípőből tud hazudni valamit. Bármikor, bárhol, bárkinek. A háborús helyzet a kormánypárt és Gulyás Gergely olvasatában úgy függ össze a pénzhiánnyal, hogy egy csomó dolog, amit vásárolunk, sokkal drágább lett, így kevesebb a pénz, és nem jut mindenre. Értjük, hogy is ne értenénk. Hiszen magunk is így vagyunk vele, drágább a kenyér, a vaj, a gyümölcs, a gyógyszer, az áram, a gáz, az üzemanyag, minden a világon, nekünk is erősen át kell gondolnunk, mire költünk. A kormánynak is át kell gondolnia, csak éppen nem egy marék nyugtatóra ráivott demizson pálinka után kellene átgondolni, hanem lehetőleg józanul, tiszta fejjel. A másik opció, hogy ingyen kellene osztani a nyugtatót és a páleszt, és 80-as IQ fölött kötelezővé kellene tenni a fogyasztását. Merthogy enélkül az ember esetleg elkezd azon gondolkodni, hogy hogyan is vannak ezek a dolgok?

Tehát a felsőoktatási dolgozók – pontosabban az alapítványi kiszervezésnek még ellenálló egyetemek dolgozói, mert ez az alapítványiakra egyáltalán nem vonatkozik – béremelésére a háború miatt nem jut pénz. Az alapítványiakra jut, a parlamenti képviselők és politikusok béremelésére jut, propagandára jut, Föld körüli totál felesleges röpködésekre jut. Nézzünk egy konkrét példát, hogy érthető legyen; a CPAC valami egymilliárdba került, miközben semennyire nem volt országos érdek a megrendezése, mégis mi fizettük. Lényegében pártrendezvény, de állami költségvetésből. Pontosan úgy, ahogy a pártkampányokat is mi fizetjük a Fidesznek, mert azt hazudják, hogy az nem pártkampány, hanem kormányzati tájékoztatás. És ebben sem az Állami Számvevőszék, sem senki nem talál semmi kivetnivalót, és nem is fog mindaddig, ameddig mindenhol a nertársak ülnek. Ez akkor fog változni, ha bukik a kétharmad – arról nem beszélve, hogy ha bukik a Fidesz -, akkor fog majd kiderülni, micsoda őrületes összeget költött arra a rezsim, hogy megtartsa a hatalmát. Azt a pénzt veri el propagandára – már persze amit nem lopnak el belőle – ami a közalkalmazottak béremelésére, a kórházakra, iskolákra, mindenhová kellene, de azt hazudják, hogy nincs. A háború miatt. Pedig nem a háború miatt nincs, a kormány miatt nincs. Minden más országot ugyanúgy érint a háború, mégis csak nálunk van ez a napról napra durvább helyzet, itt volt a legmagasabb az infláció, itt a legalacsonyabbak a bérek, itt a legszarabb az életszínvonal – Bulgáriát kivéve, de ők lényegében az előbb csatlakoztak az unióhoz, nem kell sok idő, és ők is lehagynak minket -, szóval egyértelműen nem a háború a bajok forrása, hanem a NER. Nem Brüsszelt kell elfoglalni, hanem Orbán Viktort és bandáját kell eltakarítani a hatalom és a pénzforrások közeléből, akkor majd egyből élhetőbb lesz ez az ország. Mert a pénztelenség mellett ott az állandó hazudozás, az uszítás, a gyűlöletkeltés, ami élhetetlenné teszi az országot.

Méltatlanul régen volt szó Kövér Lászlóról, pedig ő sem pihen, ontja magából azt, amit ontani szokott, valahányszor szóhoz jut. Néhány nappal ezelőtt fegyvernek minősítette a filmet:

A filmmel mindenekelőtt az emberi szabadságot kell megvédeni – jelentette ki az Országgyűlés elnöke csütörtökön a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál megnyitóján.

Kövér László beszédében a huszonegyedik századot a vizualitás, a látvány évszázadának nevezte, amelyben a kép, a mozgókép „a legveszélyesebb fegyver”.

Azonban – mint mondta – felmerül a kérdés, hogy a film támadó vagy védekező fegyver, illetve mit kell támadni vagy védeni a „film fegyverével”. Erre a magyarok válasza az, hogy a filmmel mindenekelőtt az emberi szabadságot kell megvédeni – hangsúlyozta a házelnök. (MTI)

Mostanra pedig sokat romlott az állapota szegénynek, mert szerinte mindenkiről kezd lehullani az álarc:

„napjainkban a politikai abnormalitás erői zsidók és keresztények szívéből egyaránt ki akarják törölni a teremtő Istent”. Szerinte egyaránt el akarják törölni a zsidók és a keresztények hitét.

Amerikát el akarják venni az amerikaiaktól, Európát pedig az európaiaktól azért, hogy Soros Györgynek és társainak adják – összegezte, hozzátéve: Izrael államát szét akarják verni azért, hogy utána odadobják ellenségeinek. „A demokráciát diktatúrává akarják alakítani, kormányzatainkat pedig az abnormalitás erőinek cselédjévé akarják tenni.”

Végül arra is kitért, „ha összefogunk, ha együtt gondolkodunk, összehangoltan tervezünk, és hatékonyan cselekszünk, mindenhol legyőzhetjük a luciferiánusokat! Közösen meg tudjuk védeni hitünket, hazánkat és családunkat! Ehhez adjon a Jóisten mindannyiunknak kellő bölcsességet, erőt és egymás iránti bizalmat!”. (MTI)

Szerintem már jó ideje szükség lenne gyógykezelésre, ehhez képest egészen ijesztő, hogy ez az ember a házelnök, elméletben az egyik legfőbb közjogi méltóság. Eddig is képes volt egymaga megírni, megrendezni és elő is adni bármilyen idegen inváziós filmet, de mostanra már nem csak az ő tudatát szállták meg az idegenek, amikor óvatlanul alumínium-csákó nélkül ment ki a kukoricásba, hanem már a luciferiánusok is üldözőbe vették szegényt, hogy elvegyék tőle a hitét, és a zsidóktól is el akarják venni, hogy aztán elfoglalják az országot, valamint Amerikát, és a zsidó Soros Györgynek adják. Nem akarok rémeket látni, de gyanítom, hogy egy valamennyire is normális kőkorszaki társadalomban az ilyen alakot már minimum koponyalékeléssel igyekeztek volna megszabadítani a kínjaitól. Itt most csak minket kellene megszabadítani Kövér Lászlótól és kollégiumi lábszagtársától, valamint az udvartartástól. De senki nincs, aki megszabadítana. Hogy is mondta nagyanyám? Magad uram, ha szolgád nincsen!

Jó ébredezést, szép napot, kellemes hétfőt kívánok mindenkinek! A végére egy kis nyugizene.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.