Május 6,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Soha nem fogom megérteni, de nem is akarom

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 196,183 forint, még hiányzik 2,803,817 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt kívánok mindenkinek! Egészen idáig igyekeztem meggyőzni önmagamat, hogy félreértem, a szemem káprázik, a fülem cseng, nem az történik, aminek tűnik, a látszat csal, én vagyok a hülye. Mert az nem lehet, hogy Magyarország regnáló kormányfője nem egyszerűen szurkol Putyin győzelmének, de kimondottan és nyíltan kampányol is az agresszor érdekében. Pedig nem most kezdte, nem egyedül kezdte, a komplett kormánya és a propagandája ezt csinálja, mégis. Mégis igyekeztem meggyőzni magam arról, hogy egyszerű a pali, mint egy síkidom, nem akarja ő, hogy az oroszok leigázzák a szomszéd országot, csak már olyan neki az elmeállapota, hogy nem képes magát normálisan kifejezni. De persze nem ez van, ha semmi más, a tegnapi poszt erről Napnál világosabban meggyőzött:

Semmi más nem fáj a csútinak, mint az uniós adófizetők és az amerikai adófizetők pénze (valamiért a brit adófizetőké nem fáj annyira, vagy elfelejtettek szólni neki, hogy a szigetország is jelentős összeggel segíti Ukrajna szabadságharcát), amit nem ő és pereputtya söpör be, hanem Ukrajna kapja. Ez csikarja neki a telhetetlen lelkét, ez fáj, ezt siratja. Azt már régebben és nem egyszer elmondta nyilvánosan – és nem dobta le a hátáról a Föld -, hogy akkor lesz vége a háborúnak, ha Ukrajna nem kap több támogatást. Itt be is szokta fejezni, nem viszi végig a gondolatot, pedig rohadtul kellene, ha a híveinek is annyi esze van, mint neki. Ha Ukrajna nem kap több támogatást, akkor nem tud fegyvereket vásárolni, nem tud többé védekezni, sem az országot működtetni. Putyin hadserege letarolja és elfoglalja az országot, megölik, megerőszakolják, elhurcolják, akit akarnak, aki túléli, élhet az egykori otthona romjain rabként. Ez, pontosan ez Orbán békéje, ezért szurkol. De nem csak szurkol, tesz is érte, amennyit tud.

Ideje lenne világosan, tényszerűen látni végre, miért érdeke Orbán Viktornak Putyin győzelme. Miért terjeszti ő és kormánya, az általuk leuralt közpénzmédia az orosz propagandát, miért harcol nyíltan az Európai Unió ellen, miért támad mindenkit, aki Ukrajna mellé áll ebben az öldöklő háborúban, miért tesz meg mindent, amit korlátozott lehetőségei – és korlátolt képességei – engednek, miért akarja meggyőzni a híveit arról, hogy Ukrajna a bűnös, amiért védi az országát és a szabadságát? Nem kell sok ész annak belátásához, hogy ha Putyin győz, nem fog megállni az magyar-ukrán határnál, neki minden kell, az ilyen beteg lelkű-agyú diktátorok mindig mindent akarnak, és Putyinnak egyáltalán nincsenek gátlásai. Minden normálisan gondolkodó nép számára egyértelmű, hogy Putyint meg kell állítani, vissza kell zavarni a büdös barlangjába, különben nem csak Ukrajnának, de Európának is vége van, soha nem lesz sem béke, de még csak nyugalom sem, ameddig ez a gátlástalan gyilkos szabadon garázdálkodhat. A világ, a világnak az a része – ide értve főként az Európai Uniót – önmagát védi, amikor Ukrajnát segíti.

A csúti tahó, aki most éppen azzal kampányol szokása szerint gyáván, suttyomban, bujkálva, hogy ő Magyarország első falusi miniszterelnöke – és persze ebben is hazudik, Bethlen István falusi volt, Széll Kálmán is, Kossuth Lajos szintén, hogy csak az ismertebb neveket említsem -, és aki úgy falusi, hogy semmit nem sikerült hoznia a faluból, a falusi, a földből, földön élő közösségből nem profitált, nem tanult. Idegen test lehetett a pereputty már akkor is, ott is, alighanem lenézték a félművelt szülei a helyieket, mert többnek hitték magukat náluk, kapaszkodtak volna az értelmiséghez, ahová soha nem tartoztak, és ahová Orbán Viktor sem tartozott soha. Valószínűleg pontosan ez a személyiségtorzulásának egyik legfőbb oka, sehová nem tartozott soha. Nem falusi, nem földműves, nem városi, nem iparos, nem értelmiségi. Az egyik helyre nem akar tartozni, a másik helyre nem tud tartozni. De mindez az ő problémája, nem az enyém. Nekem éppen elég az, hogy ez az ember hazug, aljas, gátlástalan és valamiért Putyint szolgálja. Zsarolják, megvették, gőzöm nincs, nem is érdekel. De hogy Putyin érdekében az egész országot páriává teszi, ráadásul hihetetlen veszélynek teszi ki akkor, amikor az orosz győzelmet igyekszik elősegíteni, az biztos. Nem ismerem a hazaárulás pontos definícióját, de ez a ténykedés alighanem jól körülírt a jogrendben is.

Orbán és bandája rohadtul nem békepárti, hanem diktátorpáti, gyilkospárti, háborúpárti. Ha az lenne, amiért ő harcol, Putyin talán már Magyarországot tarolná le. Borzalmas érzés azt látni, hogy a saját hazám kormányfője gátlástalanul kiáll egy agresszor mellett, a propagandagépezete a függetlenségét védő országot és annak vezetését, valamint a szabadságharcot támogató Európai Uniót támadja leplezetlenül, üvöltve, acsarkodva. A háború egyszer véget fog érni, Putyin nem győzhet – ez a teljes kontinens s a fejlett világ elemi érdeke -, itt lesz a szomszédunkban egy Ukrajna, akit az ellenségünké tett Orbán és bandája, az ott élő magyarok helyzete rosszabb lesz, mint valaha, az uniós tagállamok árulót fognak látni Magyarországban. Mindezt azért, mert egy lelkileg sérült kisember többre vágyik, mint amire a képességei alkalmassá teszik, mert bizonyítani akar, mert el akarja érni, hogy a hozzá hasonló apja szeresse és büszke legyen rá. Ennek érdekében lepusztít egy egész országot a szó összes létező értelmében, emberek millióit fosztja meg a jövőtől, a reménytől, egész generációkat tesz tönkre, egy komplett társadalmat lök vissza az időben. Én nem értem, soha nem értettem és soha nem is fogom megérteni, hogy ez a figura miért nincsen még börtönben a pereputtyával és a bűntársaival együtt, hogy miért garázdálkodhat még mindig szabadon, hogy miként pusztulhatott le mentálisan egy egész ország annyira, hogy leválthatatlannak, elzavarhatatlannak gondolja ezt a bűnbandát. Nem az. És ezt még az előtt kellene megérteni, mielőtt háborúba viszi az országot. Putyin oldalán.

Jó ébredezést, szép napot kívánok mindenkinek! Mi hamarosan jövünk vissza az első beszólással, ahogy szoktuk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.